Jump to content

Αγορά NAS. Ποιο;

vagsk

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Κάνει τίποτα από τις δυνατότητες του synology ;δηλαδή μέσω ιντερνέτ να παίρνω αρχείο (( είτε φωτογραφιών είτε μουσική οτιδήποτε. Να μπορώ να κατεβάζω αρχεία στο nas torrent i alo

Μπορώ να κάνω φακέλους αντιγραφή διαγραφή και γενικά από το ίντερνετ ;

έχει κανείς ιδέα τι δίσκους έχει αυτό; Και γενικότερα, έχει κανείς καμιά άποψη για το μηχάνημα; FUJITSU CELVIN NAS SERVER Q700 2TB - - E-SHOP.GR

σίγουρα η προσφορά δεν είναι τόσο μεγάλη όσο την παρουσιάζουν, αλλά μου μοιάζει αρκετά καλή τιμή. Απόψεις;

έχει κανείς ιδέα τι δίσκους έχει αυτό; Και γενικότερα, έχει κανείς καμιά άποψη για το μηχάνημα; FUJITSU CELVIN NAS SERVER Q700 2TB - - E-SHOP.GR

σίγουρα η προσφορά δεν είναι τόσο μεγάλη όσο την παρουσιάζουν, αλλά μου μοιάζει αρκετά καλή τιμή. Απόψεις;

αν και δεν έχω άποψη να εκφέρω...

έπεσα σε αυτό ... που όσο να ναι κάνει πιο ενδιαφέροντα τα πράγματα

άσχετο αλλά δίσκους έχει μέσα?(γιατί δεν αναφέρεται) αν και με 250+δίσκοι στο πακέτο το nas σκέτο πόσο κάνει? :p

[MENTION=4171]deninho[/MENTION] : όσο βλέπω την τιμή και διαβάζω διάφορα στο qnap forum τόσο πιο πολύ είναι στο να το αγοράσω. και είναι και από eshoρ.gr :( :(

τι λές ?

Τι παραπάνω θα προσθέσει το λειτουργικό της qnap; Αξιοπιστία; Λειτουργίες; Καλύτερο περιβάλλον διαχείρισης;

εγώ για το γραφείο το θέλω. Ένα νασάκι, να υπάρχουν σε 3 μέρη οι δουλειές (υπολογιστές, nas, και εξωτερικό δίσκο που θα παίρνει backup από το Nas), να υπάρχουν και διαθέσιμα τα αρχεία μέσω ftp, από οπουδήποτε.

Ούτε streaming θέλω, ούτε itunes server κλπ.

ΥΓ Αν ήταν από το Πλαίσιο δηλαδή θα το έπαιρνες με κλειστά μάτια; :p

το χρήμα :p στο λαιμό σου, βάζω παραγγελία

Από ό,τι λένε στα φόρα της qnap το software του fujitsu το φτιάχνει εκείνη.

Βασικά στα + του να αλλάξεις το firmware με αυτό του qnap δεν είναι το πιο "updated" s/w + τα add-ons ??

σε raid1 με το μαμα firmware βγάζει 35MB/s write και 80ΜΒ/s read (me FTP) :dance3:

[MENTION=4796]TifoziF1[/MENTION]

τι δίσκους έχει μέσα;

Και μία ακόμη βασική ερώτηση: μπορεί να γίνει μπακ απ των περιεχομένων του nas σε usb δίσκο;

Από ποιότητα κατασκευής και φασαρία τι λέει;

Αυτους τους δίσκους έχει μέσα Hitachi Deskstar 7K1000.B 1 TB (HDT721010SLA360) : 1TB Evolves: New Drives, More Speed

Οταν εκανα μετρήσεις με FTP δεν είχε τελειωσει το "build" του raid1 !!! το έχω αφήσει στην δουλειά για να κάνω δοκιμές.

Φασαρία καμία αν και έχει ~6άρη "ρυθμιζόμενο" ανεμηστήρι. Ποιότητα κατασκευής καλούτσικη, αν και ΔΕΝ πλησιάζει τα QNAP δεν είναι και άσχημο. Από ότι λένε η qnap ta φτιαχνει.

ξεχασα: κάνει backup σε usb (και με schedule) αλλά και σε άλλο nas. Βασικά έχει τις δυνατότητες του qnap απλά δεν έχει εξτρα e-sata που έχει το 219P

Squeezebox server δέχεται;
Κατεβασα το qpkq από qnap και δοκιμασα και δεν το δέχτηκε. Εχω το μαμα firmware 3.1.0 (πολυ παλιό). Αν κάνεις αναβάθμιση σε qnap 219p firmware σίγουρα θα το παίρνει.

by the way δοκίμασα με JBOD και τα νουμερα είναι 42ΜΒ/s write & 90MB/s read με ftp.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.