Jump to content

βόλτα Photolab v5

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε
Ευχαριστώ για τα σχόλια :)

Είναι από τις φωτογραφίες που βγάζεις βιαστικά όταν οι φίλοι σου έχουν ήδη προηγηθεί αρκετά και δεν θέλεις να πάρουν χαμπάρι ότι έχεις μείνει (πάλι) τόσο πίσω βγάζοντας φωτογραφίες που (πάλι) κάποτε έχεις ξαναβγάλει...

Επειδή αυτό το πρόβλημα το έχουμε όλοι, δεν κανονίζουμε καμιά φωτοβόλτα;

[MENTION=5513]GoMaR[/MENTION] [MENTION=130]DarkSaga[/MENTION] [MENTION=4802]PetrosD[/MENTION] [MENTION=3673]hayabusa[/MENTION] [MENTION=699]ΝTG[/MENTION] (:p) [MENTION=6199]SirDiman[/MENTION] [MENTION=4091]angel_f[/MENTION] [MENTION=14834]Mesias[/MENTION] και όποιος άλλος θέλει και ξεχνάω

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Ενοείτε μέσα, αλλά κάποια ώρα που να μη δουλεύω. Αυτό σημαίνει μετά τις 16:00 καθημερινές, οπότε δεν θα έχει φως, ή ΣΚ.

Μια χαρά φως έχεις μέχρι 17:30 πλέον....

κι αν δεν έχει,να πάρεις ff φίλος

με επιφύλαξη διότι δεν μπορώ να προγραμματίσω τόσο μακρυά μέσα!

ειδικά αν επιλέξετε κουλή ώρα ή μέρος!

ας φτιαξει καποιος αντιστοιχο φωτο βολτα θεμα αλλα τι νουμερο δις ταιμ ;

5η ;

να κανονισουμε μερα και μερος.

και εννοω καπου ιδιαιτερα αυτη την φορα.Μονοημερη φαση , να ακολουθησει καφες η ταβερνακι.Τι λετε ;

...........

η συνεχεια και οι ιδεες στο θεμα που θα ανοιξει ο hayabusas :D

Εμείς οι βόρειοι πάντα στην απ' έξω.. :p

Sent from my Huawei Ideos X5 1.12.9(ret4rt) using Tapatalk

Εμείς οι βόρειοι πάντα στην απ' έξω.. :p

εσύ υπηρετείς την μαμά πατρίδα με τα ταπατουπα τοκ?

ή λάθος κάνω?

εσύ υπηρετείς την μαμά πατρίδα με τα ταπατουπα τοκ?

ή λάθος κάνω?

Δεν κάνεις λάθος :p

Εγένετο νέο θέμα. Όποια νέα πληροφορία μπαίνει (ημερομηνίες κλπ), θα ενημερώνεται το πρώτο ποστ :)

υπαρχει μια μικρη περίπτωση να ανεβω και εγω μετα την εξεταστική (17/2+) με την ταπεινη πλέον canon g10

αττικο παρκο εχουμε παει , χοτελ ξενια εχουμε παει , θησειο πλακα αρχαια αγορα εχουμε παει

για προτεινετε μερος κυριοι

εγω γουσταρω και εκτος αθηνων με την προυποθεση να βρουμε μια ημερομηνια που να βολευει ολους και να παιξει car pooling

Εγω λεω να βρουμε που εχει καμια εκθεση αυτοκινητου/μοτοσυκλετας, να μπουκαρουμε μεσα με μηχανες φακους και λοιπα ψαρωτικα εργαλεια και να τους στειλουμε ολους αδιαβαστους :hehe:

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Εγω λεω να βρουμε που εχει καμια εκθεση αυτοκινητου/μοτοσυκλετας, να μπουκαρουμε μεσα με μηχανες φακους και λοιπα ψαρωτικα εργαλεια και να τους στειλουμε ολους αδιαβαστους :hehe:

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

ανατρίχιασα....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.