dellman Ιανουάριος 29, 2012 #41 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 μακριά από Κωτσόβολο και τις παρεισαγωγές του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 29, 2012 Author #42 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 Μακριά το ένα, μακριά το άλλο, από που να αγοράζουμε τελικά;Προσωπικά 2 φορές χρειάστηκε να κάνω αντικατάσταση hardware στο e-shop και τις 2 με εξυπηρέτησαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Οι ηλεκτρικές συσκευές στο σπίτι είναι όλες από Κωτσόβολο, ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα με την εξυπηρέτηση και όταν χάλασε το air-condition και όταν χάλασε η κουζίνα παλαιότερα. Άλλη εξυπηρέτηση έχει για τους Η/Υ;[MENTION=432]dellman[/MENTION] Είχες σχετική εμπειρία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιανουάριος 29, 2012 #43 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 laptop Πελάτη μου ηπ κλασικά καμμένη κάρτα γραφικών το ανοίγω και ω τι παράξενο κόκκινη κόλλα στις μνήμες της vga (δείγμα ανακατασκεύης από το εργοστάσιο) και ω ναι η αγορά από Κωτσόβολο σαν καινούργιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 29, 2012 Author #44 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 Μήπως ήταν τυχαίο κακό...Δε θα είχε μαθευτεί, δε θα το είχαν παρατηρήσει και άλλοι αν ήταν όλα έτσι;Στο ίντερνετ δεν βρίσκω κάτι ανάλογο πάντως σε άλλα forums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιανουάριος 29, 2012 #45 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 Καθόλου τυχαίο είναι γνωστή τακτική προιόντα που προοριζόνται για τις τρίτες χώρες να καταλήγουν ως προσφορές σε μεγάλες αλύσιδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 29, 2012 Author #46 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 Αν το ανοίξω να τσεκάρω θα πάρουν πρέφα ή δεν έχει κάτι χαρακτηριστικό που να το υποδεικνύει στα Dell; Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Ιανουάριος 29, 2012 #47 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 προσφατα πηρα για τον κολητο μου και την αδερφη του 2 λαπιτοπια της Dell με μονη διαφορα οτι το ενα φορουσε 5GT 525m vg και το αλλο την onboard πολυ καλη κακι στηβαρη κατασκευη και πολυ συνοπδευτικο software ο οποιο αν χρειαζεσαι ειναι χρησιμο ποσωπικα απεγκατεστησα τα περισσοτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fallen Ιανουάριος 29, 2012 #48 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 Με dell είμαι κ εγώ...αν δεν σε ενοχλεί το πλαστικό look μην το σκέφτεσαι!Α για να ξέρεις αν πας για αλλαγή δίσκου (ssd κτλ) πρέπει να βγάλεις τα πάντα για να το δεις!Επίσης θα πρέπει να συνηθίσεις κ τον ήχο που κάνει όταν ανοίγεις το πορτάκι της οθόνη!!Σε γενικές γραμμές καλό είναι αν κ προσωπικά αν δεν βιαζόμουν να το αγοράσω θα προτιμούσα κάποιο πιο ακριβό μοντέλο της ίδιας εταιρίας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 29, 2012 Author #49 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 Δε νομίζω να έχω ιδιαίτερο πρόβλημα. Περισσότερο με ενδιαφέρουν οι επιδόσεις.SSD στο μέλλον θα μπει.Θα περάσω αύριο το πρωί στο κατάστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 30, 2012 Author #50 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2012 Πρώτο post από Dell Q15R Switch i5-2430M !!!Πολύ καλύτερη η κατασκεύη απ' ότι νόμιζα.6gigs, i5 λοιπόν. Στο μέλλον θα έχω περισσότερες εντυπώσεις.Συνοδέυεται με πολλά προγράμματα απ' την Dell. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIM Ιανουάριος 30, 2012 #51 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2012 κοιτα κι αυτοSony VPC-EL2S1E (E450/4GB/500GB) | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 30, 2012 Author #52 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2012 [MENTION=15871]12233465[/MENTION] Αφού αγόρασα ήδη βρε. Το είδα αυτό που λες από κοντά, αλλά δε μου άρεσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.