gio102004 Ιανουάριος 28, 2012 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2012 e-shop? πας καλα ανθρωπε μου?αυτο αυριο μεθαυριο βαραει κανονι!dell και ξερο ψωμι με μια καλουλα καρτα μεσα οχι ενσωματωμενη!..:lock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raider Ιανουάριος 28, 2012 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2012 Του lefteriz φαίνεται πολύ πιο ποιοτικό και πιο κοντά στο hardware του Dell. Λογικά από eshop η εγγύηση (δες τέλος). Έχω(ουμε) ακούσει και διαβάσει πολλά για το eshop. Αυτό το ρίσκο (!) μάλλον πρέπει να το πάρεις εσύ, ασχέτως τι θα διαβάσεις εδώ. Πχ σε 1-1,5 χρόνο μπορεί να μην υπάρχει eshop (ή και Dell θα κάποιος άλλος ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιανουάριος 28, 2012 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2012 το μηχανάκι το πήρα πρόσφατα για συγγενικό πρόσωπο κι επαθα πλακα με την ποιοτητα κατασκευής, κι απο ταχύτητα δεν υστερεί πουθενά... οσον αφορά την εγγύηση, τι να πω, λετε να κλείσει το e-shop σε 1 , 1,5 χρονο; προσωπικά δε το νομίζω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 28, 2012 Author #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2012 Τίποτα δεν είναι ρόδινο τελικά. Οι αγορές έχουν γίνει έτσι, που σε λίγο θα νομίζω ότι αγοράζω κεχριμπάρι από τη Σικελία τον 5ο αι. π.Χ. :hang3:Για e-shop πέρα της κακής εξυπηρέτησης, τί άλλο ακούγεται; Έχει βγει φήμη ότι πάει για χρεωκοπία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raider Ιανουάριος 28, 2012 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2012 Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, εγώ έδωσα ένα τυχαίο παράδειγμα για τη διαφορά της εγγύησης αντιπροσωπείας και καταστήματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 28, 2012 Author #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2012 Θα πάρω το ρίσκο λοιπόν. Το μηχάνημα φαίνεται καλό για την τιμή του.Σας ευχαριστώ πολύ, νομίζω δε θα το μετανιώσω.(εκτός και κλείσει όντως το e-shop) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 28, 2012 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2012 αν και δε στο εύχομαι με το eshop.....θα κάνω subscribe το thread μόνο και μόνο για την περίπτωση που θα πρέπει να σου δώσουν απάντηση στο ''άμεση αντικατάσταση'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Ιανουάριος 28, 2012 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2012 Και να κλεισει πας στη HP, δεν χανεται η εγγυηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 28, 2012 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2012 σίγουρα.....άλλο όμως το 2 years Dell Next Business Day και άλλο το 1 year HP μέσω του eshop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Ιανουάριος 29, 2012 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 http://www.thelab.gr/ti-pou-poso/provlima-me-epistrofi-laptop-sto-eshop-97126.htmlΝα σας προλαβω λιγο με το θεμα του eshop ... ΜΗΝ αναρωτιεστε ... ΙΔΟΥ το threadΚαι ειναι για το ΙΔΙΟ λαπτοπ ... το οποιο ετυχε να εχει το eshop με την προβληματικη παρτιδα chipset αγορασμενα απο Καναδα και η εγγυηση "φεξε-μου-και-γλιστρησε-βγαλε-ακρη-με-DELL Ελλαδος"Eshop και EBW = ποτε ξανα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 29, 2012 Author #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 Παρήγκειλα το HP από το e-shop. Τί στο καλό, δε θα κάνω άσχημες σκέψεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio102004 Ιανουάριος 29, 2012 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 σίγουρα.....άλλο όμως το 2 years Dell Next Business Day και άλλο το 1 year HP μέσω του eshop. πες τα χρυσοστομε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio102004 Ιανουάριος 29, 2012 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 Παρήγκειλα το HP από το e-shop. Τί στο καλό, δε θα κάνω άσχημες σκέψεις... dislike! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 29, 2012 Author #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 Το έχουμε δεδομένο ότι θα χαλάσει σε 1-2 χρόνια; Τόσο άχρηστα είναι πια τα laptops; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 29, 2012 Author #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 Πἀντως σχετικά με το HP, δεν έχει 2x2gb, αλλά 1x4gb. Δε νομίζω να είναι μεγάλη η διαφορά(?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio102004 Ιανουάριος 29, 2012 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 οχι αδερφε εχουμε δεδομενο οτι δεν αγοραζουμε απο e-shop.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιανουάριος 29, 2012 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 Καλή τύχη Hydra!! :snap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 29, 2012 Author #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 Καλημέρα, καλήμερα!!Να ακυρώσω την παραγγελία από e-shop και να πάω σε αυτό;Πολύ καλύτερο,φθηνότερο αλλά αυτό το "Εκθεσιακό κομμάτι!" με βάζει σε βαθύυυτατες σκέψεις!HP Pavilion G6-1291ev - Laptop - plaisio.grΥ.Γ: Καλύτερα να παραιτηθώ απ' τη σκέψη. Ποιός ξέριε τί κομμάτι θα είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Ιανουάριος 29, 2012 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 να ακυρωσεις ετσι και αλλιως την παραγγελια σου απο το ε-τσοπ και να πας να παρεις ενα σοβαρο μηχανακι το οποιο να εχει εγγυησησ σοβαρου κατασκευαστηδιαφορετικα σε βλεπω να ανοιγεις σε μερικους μηνες καινουριο νημα με παραπονα απο την after sales εξυπηρετιση του ε-τσοπ...γιατι εχεις κολησει με τα ΗΡ??η εγγυηση της Dell ειναι γκαραντι και 2ετηςγια μενα ειτε πας σε Dell ειτε σε Toshiba που εχουν 2ετη σοβαρη εγγυησηγια λαπτοπ μιλαμε που ειναι πιο επιφοβα και ευπαθη απο τα desktop μας και πιστευω πως αξιζουν τα 5 φραγκα παραπανω για την καλυτερη και μεγαλυτερης διαρκειας εγγυησηmy 2 cents Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 29, 2012 Author #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 Δε με τρώει να είναι HP οπωσδήποτε, απλώς μου έκανε περισσότερο κλικ απ' το Dell. Με φοβίσατε αρκετά, ώστε να την ακυρώσω. Θα περάσω αύριο από Κωτσόβολο να δω και από κοντά το Dell. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.