Jump to content

Γνώμες για Case Aircooling...!!!

dimchris

Recommended Posts

Καλησπέρα, φτιάχνω ένα pcάκι και θα ήθελα τα φώτα σας για το θέμα της ψύξης του κουτιού..

Το κουτί είναι αυτό: CASE :: AeroCool XPredator Full Tower no PSU Black - Visionstudio.gr

Περιέχει ήδη 2 ανεμιστηράκια 23cm, ένα μπροστά και ένα πάνω και έχει θέσεις για 1 ανεμιστηράκι πίσω, 1 κάτω και 4 στο καπάκι διαστάσεων 12cm..Σκέφτομαι γενικά να φωτίσω το κουτί με μπλε αλλά και με κόκκινο ίσως...

Το τροφοδοτικό που έχω επιλέξει είναι αυτό: CORSAIR GAMING SERIES GS800 800W PSU 80+ CERTIFIED CMPSU-800GEU - - E-SHOP.GR , που από μόνο του έχει επιλογές μπλε, κόκκινο και άσπρο...

Θα ήθελα τις προτάσεις σας....

Έχω βρει αυτά τα ανεμιστηράκια: XILENCE BLUE LED FAN 120MM - - E-SHOP.GR

Δε ξέρω κατά πόσο όμως είναι καλά...Από reviews στο youtube νομίζω ότι είναι οκ από επιπέδο θορύβου...Οι στροφές τους είναι στις 1300 και Ροή αέρα: 44,71 CFM.

Αργότερα σκέφτομαι να προσθέσω και ένα controller, μάλλον αυτόν: AEROCOOL V12XT TOUCH PANEL - MULTIBAY - E-SHOP.GR

Δε ξέρω αν έχουν πρόβλημα γενικά και αν κοντρολάρονται...Είμαι λίγο άσχετος σε αυτό το κομμάτι.

Επίσης με ενδιαφέρει και γενικά ο θόρυβος που θα προκαλείται από τόσους ανεμιστήρες...

Γι' αυτό παρακαλώ για τη βοήθεια σας και τη γνώμη σας...Και όσο γίνεται κάτι καλό και οικονομικό γιατί θα χρειαστώ 6 ανεμιστηράκια...Ευχαριστώ..

Το κουτί αυτό έχει και 2 fan controllers (αν και ψευτιές). Έχω το αντίστοιχο της akasa, είναι ίδιο, εκτός από εμφάνιση και ένα επιπλέον πίσω ανεμιστήρα. Δεν χρειάζεται περεταίρω ψύξη. Με sli κάρτες γραφικών μέσα, κάνα 55 ο επεξεργαστής (σε noctua NH-d14) και κάνα 60ρι οι κάρτες γραφικών (full load μιλάω).

Μη το πλακώσεις στα φουρφούρια και κάνει σαν αεροπλάνο, δε θα κερδίσεις τίποτα. Βάλε ένα extra 14ρη πίσω και είσαι κομπλέ. Στην χειρότερη άμα δεν είσαι ευχαριστημένος, απλά αλλάζεις τους μεγάλους με κάτι πιο δυνατό.

Λες ε? Οκ ευχαριστώ για τη συμβουλή σου..

Για τα fan controllers το ξέρω απλά λέει στις προδιαγραφές ότι σηκώνει 10w ο καθένας και σε περίπτωση που έβαζα full φουρφούρια θα χρειαζόμουν έξτρα controller :)

Και πάλι ευχαριστώ για την άποψή σου αν και η αλήθεια είναι ότι θα το ήθελα λίγο φωτεινό μέσα, λίγο μουράτο :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.