panaras17 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2012 καλησπέρα σε όλα τα παιδιά. μια και το καινούργιο μου μηχάνημα ειναι στον δρόμο η επιλογή για μόνιτορ ειναι : Dell UltraSharp U2412M αφού διάβασα το άλλα post στις οθόνες και είδα οτι μπορεί να θέλουν κ άλλα παιδιά να αγοράσουν την ίδια οθόνη ύστερα απο σκέψη ενος φίλου έβαλα το post για ομαδική αγορά.ακομην δεν ξερω εαν θα μας κανουν καλυτερη τιμη αλλα εαν μαζευτουμε με εναν αριθμο Α τεμαχιων εγω αναλαμβανω να παρω προσφορες και να κανω τα παζάρια μου.:triniti:η οθόνη είναι αυτή στο παρακάτω λινκ μιας και έχει δωρεάν μεταφορικά! :Msystems.gr - Προϊόντα - Dell U2412M Ultrasharp 24¨ Wide LED (Rev.A02) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 28, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2012 Παρε ενα τηλ και παρε προσφορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panaras17 Ιανουάριος 28, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2012 Παρε ενα τηλ και παρε προσφορα.ΣΑΒΒΑΤΟ : 10 με 3! :hang3:(για το msystems.gr ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Ιανουάριος 28, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2012 Παλιότερα πάντως που είχε κανονιστεί κάτι αντίστοιχο για την 2311 η προσφορά για ομαδική δεν ήταν κάτι τρομερό. 10-15 ευρώ λιγότερα είχε βγει. Δεν θυμάμαι αν είχε κανονιστεί εδώ η ομαδική ή σε άλλο forum και είχε συζητηθεί εδώ. Πάντως μην ξεχνάτε ότι έχουμε από τις καλύτερες τιμές για Dell οθόνες στην ευρώπη, οπότε μην περιμένετε να κερδίσετε κάτι τρελό. Μακάρι να βγω λάθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Ιανουάριος 29, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 θα συμφωνήσω, και εγώ είχα σκεφτεί κάτι τέτοιο αλλά ο κάθε ένας έχει άλλα γούστα σε οθόνες. Σε μουσικά είδη (όπως το thomann) έχει μια βάση επειδή η διαφορά τιμής είναι αρκετά μεγάλη (σε πολλά) με σχέση αν τα αγόραζε κάποιος από εδώ.Ίσως μια ομαδική για σκληρούς δίσκους 2TB η κάποιας 7970 θα είχε νόημα (ΑΝ άξιζε η διαφορά τιμής από εδώ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Ιανουάριος 29, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 αμα οντως ειναι καλη η προσφορα εγω ειμαι μεσα για την οθονη. για μενα αξιζει στις 24inch. Aμα δεν γινει κατι δεν πειραζει ,την περνω και μονος (την οθονη ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 29, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 επειδή η διαφορά που θα πετύχετε με την ομαδική ΔΕΝ θα είναι άξια αναφοράς, σας λέω καλύτερα ο καθένας μόνος του.ξέχωρες αποδείξεις-εγγυήσεις, και φυσικά θα γλιτώσετε την όλη φασαρία με μηνύματα-τηλέφωνα-ποιά μέρα βολεύει κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panaras17 Ιανουάριος 29, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 δεν υπαρχει και συμμετοχή μεγαλη κιολας. οποτε εαν ειναι καλύτερο να το κλειδώσουμε το θεμα.εντάξει τα τηλέφωνα κ αυτά δεν ήταν ο κόπος και η ταλαιπωρία τουλάχιστον γ εμένα. ευχαριστω ολους οσους έγραψαν την γνωμη τους, με την εμπειρια τους μας εδωσαν τα φωτα :lock::lock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Φεβρουάριος 4, 2012 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2012 επειδή ψήνομαι και εγώ θέλετε να ρωτήσω τη δευτέρα στο Αναβάθμιση Υπολογιστή - Περιφερειακά - Δικτυακά - MgManager ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Φεβρουάριος 7, 2012 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2012 επειδή ψήνομαι και εγώ θέλετε να ρωτήσω τη δευτέρα στο Αναβάθμιση Υπολογιστή - Περιφερειακά - Δικτυακά - MgManager ;και δεν παίρνεις ένα τηλ. Άμα μας βγει καμία καλή προσφορά είμαι και εγώ μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 13, 2012 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2012 Αν δεν εχεις παρει, βαλε και τρεις(3) για εμενα. Αναλογα την τιμη που θα μας δωσουν 8α ενημερωσω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panaras17 Φεβρουάριος 13, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2012 παιδιά αγόρασα άλλη οθόνη τελικά λίγο ποιο ακριβη, οποτε να αναλαβει αλλος το σχεδιο αυτο. ευχαριστω. εαν δεν το κανει κανεις να παρω εγω τηλεφωνο.απλα να πει και νεφ εαν εχει φραγκα η ακομα κ κάποιος αλλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmakr1416003456 Φεβρουάριος 13, 2012 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2012 ποια αγόρασες;Ξέρεις τι εγγύηση παίζει με τα καμμένα pixels; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Φεβρουάριος 13, 2012 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2012 Ps στο msystems η τιμη πηρε την ανηφορα- λογω δολλαριου μου ειπαν-Υπαρχει στο σκρουτζ με 230 ομως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panaras17 Φεβρουάριος 13, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2012 ποια αγόρασες;Ξέρεις τι εγγύηση παίζει με τα καμμένα pixels;εγω αγορασα αυτη : Dell UltraSharp U2410 | Skroutz.gr αλλα απ τις πωλησεις εδω στο φορουμ οχι καινούργια.για τα καμενα Pixel δεν γνωριζω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wheelie Φεβρουάριος 18, 2012 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2012 παιδιά όποιος ενδιαφέρετε για αγορά της Dell U2412M Ultrasharpτο msystems.gr θα ρίξει λίγο την τιμή από δευτέρα στα 215€ βάζοντας αυτόν το κωδικό στην παραγγελιά"FBU2412M"δεν είναι κάτι τρομακτικά κάλο,αλλα όσοι είστε από αθηνα κερδίζετε κάτι...η φθηνότερη στο skroutz είναι 230€μικρή η διαφορά,αλλά κάτι είναι κ αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
kliro Φεβρουάριος 19, 2012 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2012 ενδιαφέρομαι και εγώ..μάλλον θα προχωρήσω σε παραγγελία την δευτέρα..τελικά απ' ότι διάβασα δεν θα γίνει η ομαδική ε?[MENTION=22956]Wheelie[/MENTION] ο κωδικός που έδωσες είναι μόνο για ατομικές παραγγελίες σωστά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wheelie Φεβρουάριος 19, 2012 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2012 ενδιαφέρομαι και εγώ..μάλλον θα προχωρήσω σε παραγγελία την δευτέρα..τελικά απ' ότι διάβασα δεν θα γίνει η ομαδική ε?@Wheelie ο κωδικός που έδωσες είναι μόνο για ατομικές παραγγελίες σωστά?ναι για ατομικη παραγγελια ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kliro Φεβρουάριος 19, 2012 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2012 έκανα την παραγγελία!Ευχαριστώ Wheelie!Γρήγορα παίδες όποιος ενδιαφέρεται, δεν θα μείνει για πολύ το στοκ λογικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.