Nephiλiμ Φεβρουάριος 2, 2012 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2012 Δεν εχω ακουσει προσωπικα τα Ζ906.Τα Edifier τα ακουσα ΜΙΑ (1) φορα με ιδια καρτα (DX) και σε μουσικες που εχω λιωσει να ακουω και στο Black Hawk Down απλα εκμηδενισαν τα Ζ5500 .Ασε που διαβαζω εδω και εκει για 906 οτι ειναι χειροτερα(?) σε αποδοση απο τα 5500....Αντιθετως κακη κουβεντα για Edifier δεν εχω ακουσει (περαν του design τους που νταξ ειναι και υποκειμενικο θεμα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Φεβρουάριος 2, 2012 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2012 Δεν εχω ακουσει προσωπικα τα Ζ906.Τα Edifier τα ακουσα ΜΙΑ (1) φορα με ιδια καρτα (DX) και σε μουσικες που εχω λιωσει να ακουω και στο Black Hawk Down απλα εκμηδενισαν τα Ζ5500 .Ασε που διαβαζω εδω και εκει για 906 οτι ειναι χειροτερα(?) σε αποδοση απο τα 5500....Αντιθετως κακη κουβεντα για Edifier δεν εχω ακουσει (περαν του design τους που νταξ ειναι και υποκειμενικο θεμα)QFT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick22 Φεβρουάριος 2, 2012 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2012 Αν θες 5.1 τράβα logi. Πάντως για μουσική αποκλειστικά είναι πάρα πολύ καλύτερα να πας σε 2 ηχεία βλέπε μόνιτορ. Σε αυτά τα λεφτά δε θα υπάρχει επαφή στην ποιότητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
allos Φεβρουάριος 3, 2012 Author #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Είδα στο ράφι χτες τα logi στα multirama και στο plaisio . Μιλάμε ότι το πάνελ από ποιότητα κατασκευής είναι για τα πανηγύρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Φεβρουάριος 3, 2012 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Είδα στο ράφι χτες τα logi στα multirama και στο plaisio . Μιλάμε ότι το πάνελ από ποιότητα κατασκευής είναι για τα πανηγύρια...Προσβάλλεις την Στανίση τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick22 Φεβρουάριος 3, 2012 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2012 Είδα στο ράφι χτες τα logi στα multirama και στο plaisio . Μιλάμε ότι το πάνελ από ποιότητα κατασκευής είναι για τα πανηγύρια... E κάτσε η logitech έχει ειδικότητα στην πλαστικάτζα (χωρίς να σημαίνει οτι είναι κακή εταιρεία) Πάντως τα πάμε στον κόσμο των ηχείων δεν υπάρχει σαν εταιρεία. Στον κόσμο των pc ηχείων όμως ζει και βασιλεύει Link to comment Share on other sites More sharing options...
allos Φεβρουάριος 21, 2012 Author #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2012 Μόλις πήρα τα z906 στα ..... 199 ευρώ .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenforce13 Φεβρουάριος 21, 2012 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2012 Μόλις πήρα τα z906 στα ..... 199 ευρώ ....Απο που τα βρήκες τόσο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allos Φεβρουάριος 21, 2012 Author #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2012 Multirama ηρακλείου τελευταίο κομμάτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Φεβρουάριος 21, 2012 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2012 [κ αν έχεις τύχη διάβαινε ...] Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenforce13 Φεβρουάριος 21, 2012 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2012 Multirama ηρακλείου τελευταίο κομμάτι Έλα ρε φίλε, κ είμαι Ηράκλειο. Καλοδούλευτα φίλος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allos Φεβρουάριος 21, 2012 Author #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2012 Να σαι καλά .Πάντως όπως και να παίζουν (δεν τα έχω συνδέσει ακόμα) είναι πολύ καλά για 199 ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
allos Φεβρουάριος 22, 2012 Author #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2012 Μπορώ να πω ότι βαράνε καταπληκτικά..... :shout: Σύνδεση με οπτική. Ο ήχος κρύσταλλο (σχετικά) , το μπάσο δεν θα το έλεγα και φοβερό αλλά είναι καλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 22, 2012 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2012 Δοκιμασες να τα πας πανω απο τη μεση; νομιζω πως περιπου στα 3/4 της εντασης αρχιζει και χαλαει ο ηχος. Μπορει να ειναι και η ιδεα μμου βεβαια...Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
allos Φεβρουάριος 22, 2012 Author #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2012 Δεν είναι ιδέα σου.Όντως κάπου στα 3 τελευταία λαμπάκια σπάει ο ήχος, (μου φαίνετε φυσιολογικό) αλλά η ένταση εκεί είναι σε σημείο να κάνεις πάρτυ και να μην ακούς τι λέει ο διπλανός σου.Σπάνια ξεπερνάς την μέση μπορώ να πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Φεβρουάριος 22, 2012 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2012 Υπάρχει και ο περιορισμός χώρου παιδιά. Μην περιμένετε ότι θα ακούτε καθαρό ήχο με θηρία ηχεία/ενισχυτές σε 20 τ.μ. δωμάτιο. Από τις αντανακλάσεις και μόνο θα τα ακούς μπουκωμένα. Επίσης μη βάζετε το sub σε γωνίες, δώστε του 4-5cm από τον τοίχο.Δε λέω βέβαια ότι τα συγκεκριμένα δε παρουσιάζουν "πρόβλημα" στις υψηλές εντάσεις, απλά λέω ότι μπορεί να φταίει και το δωμάτιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allos Φεβρουάριος 22, 2012 Author #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2012 Άποψη μου λοιπόν για κάποιον που θέλει να τα πάρει.Πιστεύω ότι τα ηχεία αυτά ΔΕΝ κάνουν τα ~350€.Εγώ τα έχω πάνω σε Asus Xonar DX .Με σύνδεση κανονική έχει απίστευτα δυνατό ήχο και μπάσο σε σημείο να ακούγετε παραμορφωμένος ο ήχος ακόμα και σε σχετικά χαμηλή ένταση.Με οπτίκη ίνα ο ήχος είναι κρύσταλλο πραγματικά και το μπάσο πολύ πιο χαμηλό απότι με τα άλλα καλώδια.Από ποιότητα κατασκευής το μπάσο φαίνετε αρκετά δεμένο.Τα ηχεία από ποιότητα κατασκευής δεν τα λες και φοβερά αλλά δεν τα λες και κακά.Το panel από πλευρά κατασκευής είναι απλά αδικαιολόγητο, και τα λαμπάκια στα κανάλια φωτίζουν και τα υπόλοιπα (πάνω και κάτω ) ελαφριά.Στο panel έχει να ρυθμίσεις ένταση του sub, των πίσω ηχείων και του κεντρικού, ΔΕΝ έχει να ρυθμίσεις ένταση των εμπός δεξιά και αριστερά.Το τηλεκοντρόλ σαν κατασκευή είναι απλά για τα σκουπίδια με το ενοχλητικό κλικ κλικ όταν πατάς τα κουμπάκια.Βάσεις για να τα βάλεις δεν βρίσκεις εύκολα λόγω βίδας. Εγώ βρήκα τις Cambirdge Audio αλλά βίδα με τέτοιο πάσο δεν πωλούσε κανείς και αναγκάστικα να πάω βιομηχανική περιοχή να πάρω από εργαστάσιο που έχει βίδες.Για τα 199€ που τα πήρα πιστεύω ότι είναι μια χαρά και αυτή θα έπρεπε να ήταν και η τιμή τους.Τώρα γούστα είναι αυτά. Σε άλλους μπορεί να αρέσουν περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentCain Φεβρουάριος 22, 2012 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2012 Μια ερώτηση μόνο. Έχεις βάλει την κάρτα να κάνει κάποιου ειδους encoding; Πχ Dolby digital live για παιχνίδια Γιατί αν δεν έβαλες τη κάρτα να τρεχει realtime encoding, το μόνο που κατάφερες είναι να έχεις μια θύρα των 50 € που το μόνο που κανει είναι να περνάει το σήμα απευθείας από τον υπολογιστή στα ηχεία. Κοινώς η κάρτα κάθεται και ξύνεται Για να μη παρεξηγηθώ, πολύ παίρνουν ακριβά ηχεία με DAC μεσα και τα συνδέουν με οπτική σε ακριβές κάρτες. Αν η κάρτα δε κάνει τίποτα, δώρο άδωρο. Και 99/100 φορές η κάρτα έχει καλύτερο DAC από τα ηχεία. Η διαφορά οπτικής-αναλογικής δεν είναι εμφανής ως προς τη ποιότητα ήχου. Αν είναι τότε οι κατασκευαστές έχουν κάνει κάποια πατάτα στο αναλογικό κομμάτι ή το λογισμικό της κάρτας δεν είναι σωστά ρυθμισμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allos Φεβρουάριος 23, 2012 Author #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2012 Ναι την έχω βάλει να κάνει encoding τον ήχο σε dolby digital live . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 23, 2012 #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2012 Αν θες βαση τοιχου πουλαει η logitech με 5ευρω τη μια. Κανει για τα συγκεκριμενα ηχεια και για ενα συναγερμο. Αν θες βαση δαπεδου τσεκαρε ποια πηρα στην παρουσιαση που εκανα "οι δικες σας παρουσιασεις". Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.