Vadergr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2012 Καλησπερα. Εχω το hp microserver ως ...server και κατεβαστηρι.Ως γνωστον δεν εχει καρτα ηχου στην μητρικη.Ελευθερες slots εχει μονο mini pci-e οποτε το κοστος ανεβαινει πολυ. Σκεφτηκα την λυση μιας usb καρτας ηχου.Οι απαιτησεις μου ειναι μονο να παιζει στο microserver που του εχω περάσει win home server 2011.Πιθανολογω οτι αν υπάρχουν οδηγοι για win 7 64bit θα παιξει και στα whs 2011. Υπάρχει καμμια δοκιμασμενη usb καρτα ηχου λοιπον στα win 7 64bit? Απαιτησεις στον ηχο δεν εχω, απλα θελω να ακουω/τεσταρω αυτα που κατεβαζω και πανω της θα συνδεσω 2 απλα ηχειακια υπολογιστη με καρφι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Ιανουάριος 28, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2012 http://www.dealextreme.com/p/virtual-5-1-surround-usb-2-0-external-sound-card-22475Αν το θες εντός βδομάδας δες eBay.co.uk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 28, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2012 Cons:- makes some noise and crackling sounds sometimes.- built very cheap and you have to glue it yourself if you want to last this device longer.Σε ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα ειδικα το 2ο που γραφει ειναι πολυ αποθαρρυντικο.Δεν με πειραζει να δωσω και 20-25ε ...Και προτιμω να μην μπλεξω με εξωτερικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Ιανουάριος 30, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2012 Cons:- makes some noise and crackling sounds sometimes.- built very cheap and you have to glue it yourself if you want to last this device longer.Σε ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα ειδικα το 2ο που γραφει ειναι πολυ αποθαρρυντικο.Δεν με πειραζει να δωσω και 20-25ε ...Και προτιμω να μην μπλεξω με εξωτερικο.Τι να σου πω η δικη μου μια χαρα μου φαινεται(ισα για να ακουω αν ειναι συγχρονισμενοι οι υποτιτλοι στο microserver)...edit. http://www.skroutz.gr/c/50/kartes-hxou.html?keyphrase=usb+sound+card ελλαδαααρα μου... 2-3$ πραγμα το πουλανε μεχρι 15ευρα..ps. η mini pci-e που ειναι?? :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 30, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2012 δηλαδη εχεις ακριβως το ιδιο πανω στο microserver με whs2011 και σου παιζει κανονικα?οδηγους βρηκες ευκολα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.