jax7480 Ιανουάριος 30, 2012 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2012 Το πρώτο μιλάει μόνο για το root folder, ενώ η δεύτερη επιλογή για το root και όλα τα subfolders.H 2η είναι η σωστή. Θα σου εμφανίσει ένα μήνυμα λάθους, πως σε κάποια αρχεία δεν έχεις πρόσβαση. Είναι λογικό. Πάτα ignore all και άσε το να τρέξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ianos666 Ιανουάριος 30, 2012 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2012 thanks !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigPan Ιανουάριος 31, 2012 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2012 Και σε μένα δεν θα έλεγα ότι φαίνεται να παίζει ιδιαίτερα καλά. Και εγώ σε sata 2 τον έχω αλλά βλέπω αρκετή διαφορά στα νούμερα. AHCI έχω βάλει στο bios, το firmware είναι το 1.3.3 και έχω περάσει τους drivers για τον controller της μητρικής που δίνει η Asus. Καμιά ιδέα κανείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Ιανουάριος 31, 2012 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2012 Και σε μένα δεν θα έλεγα ότι φαίνεται να παίζει ιδιαίτερα καλά. Και εγώ σε sata 2 τον έχω αλλά βλέπω αρκετή διαφορά στα νούμερα. AHCI έχω βάλει στο bios, το firmware είναι το 1.3.3 και έχω περάσει τους drivers για τον controller της μητρικής που δίνει η Asus. Καμιά ιδέα κανείς; Πάμε για φούντο παρέα φιλαράκι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigPan Ιανουάριος 31, 2012 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2012 Με το AΤΤΟ υπάρχει διαφορετική εικόνα βέβαια, αλλά και πάλι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ianos666 Ιανουάριος 31, 2012 Author #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2012 δοκιμασε και με CrystalDiskMark ή βαλτο σε αλλη θυρα sata Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigPan Ιανουάριος 31, 2012 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2012 CrystalDisk και AS SSD σε άλλη sata Μια από τα ίδια μου φαίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Φεβρουάριος 1, 2012 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2012 for reference αποτελέσματα από ΟCZ agility 3 120GB. το ιδιο drive είναι ουσιαστικά απ οτι ξερω με το corsair. πανω σε X58 SATA2, AHCI, drivers intel Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Φεβρουάριος 1, 2012 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2012 XAXAXAXA. Για αρχή σταμάτα να τρέχεις για λίγες ώρες AS SSD και CrystalDiskMark.Άσε το drive λίγο να συνέλθει και δοκίμασε πάλι αύριο. Δεν φτάνει ότι έγινε, με όλα αυτά χτύπησε και το Raid1 (πώς γκένεν αυτό!?!) που έχω με 2χ2ΤΒ. Έτσι, αφού μαμήθηκε ο Δίας, αποφάσισα να κάτσω να κάνω firmware update & format στον SSD. Προσπάθησα να κάνω και secure erase με Part Magic... ούτε από usb stick bootare το πρόγραμμα, ούτε από CD. Μετά το format οι ταχύτητες επέστρεψαν στις παλιές. Έφαγα και ένα 24ωρο να κρατήσω backups και να κάνει rebuild το raid -πάλι καλά όλα πήγαν καλά προς το παρών- και τελικά το πήρα απόφαση πως ΔΕΝ με πάει ο ssd και τον αφήνω όπως είναι. (όπως και τον άλλο ssd σε SATA3) Ελπίζω σε καλύτερη τύχη στο μέλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 1, 2012 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2012 Σε ποια θύρα είναι συνδεμένος ο SSD; Μητρική τι έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Φεβρουάριος 1, 2012 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2012 Σε ποια θύρα είναι συνδεμένος ο SSD; Μητρική τι έχεις;Άμα πάει σε μένα αυτό, ASUS P5Q PRO. Στη θύρα 1 της moboτον έχω (από τις μανίσιες τις 6, όχι τις άλλες 2 του controllerγια RAID) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ianos666 Φεβρουάριος 2, 2012 Author #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2012 φιλε [MENTION=16152]jax[/MENTION] τωρα που ενεργοποιησα το ahci ανοιγωντας το πισι (εκει που αναγνωριζε τους σκηρους στο ide προφανως τωρα ειναι κενο ) αλλα με πεταει σε μια αλλη σελιδα του bios που πιο πριν δεν με εβαζε οπου θελει 10 sec ( το λεει ) για να αναγνωρισει το ahci και στην συνεχεια τους δισκους ειναι λογικο να θελει τοσο χρονο ?? γιατι στο ide θυμαμε τους αναγνωριζε αμεσως Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnitro2000 Φεβρουάριος 9, 2012 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2012 Παίδες σας παραθέτω και εγώ από τον 64άρι μου τις μετρήσεις σε gigabyte z68 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raider Φεβρουάριος 9, 2012 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2012 Με αυτά που βλέπω δεν άντεξα μετά από 1,5~ χρόνο να τρέξω ένα bench. Απ' όσα βλέπω, δεν άλλαξαν και πολλά με την επόμενη σειρά (force3, agility3), πέρα από τις τιμές που μειώθηκαν λίγο. [MENTION=3208]zomg[/MENTION] εγώ έχω την P5Q3. Τον έχω στην 6η (τελευταία) θύρα, δεν θυμάμαι γιατί, κάπου το είχα διαβάσει στο φόρουμ της ocz τότε. Από ρυθμίσεις έχω απενεργοποιήσει indexing, δεν έχω πειράξει τίποτα άλλο, συνήθως ο δίσκος δουλεύει στο 50%, δεν κάνω περιττές εγγραφές (εκτός από αυτό το bench ) παρά μόνο λειτουργικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 9, 2012 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2012 H σωστή θύρα για τον SSD είναι η 0 ή 1 και όχι η 6η. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Φεβρουάριος 9, 2012 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2012 απο GB DS4 p965 ,το κατεβαστηρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manios Φεβρουάριος 17, 2012 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 και σε μενα που εχω P55A-UD3 και τον εχω βαλει σε sata 3 οι ταχυτητες ειναι χαλια τι μπορει να συμβαινει ????????????? ... AHCI έχω βάλει στο bios Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Φεβρουάριος 17, 2012 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 marvel 9128 συμβαίνει (κακός controler) + ότι τώρα η κάρτα σου δουλεύει x8 βάλε τον καλύτερα σε sata 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manios Φεβρουάριος 17, 2012 #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 marvel 9128 συμβαίνει (κακός controler) + ότι τώρα η κάρτα σου δουλεύει x8 βάλε τον καλύτερα σε sata 2 να τον βαλω σε sata 2 η' να τον δοκιμασω πρωτα σε μια αλλη sata 3 ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Φεβρουάριος 17, 2012 #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2012 Η μητρικη σου δεν εχει native sata 3. Εχει μονο αυτες με τον marvell controller. Δοκιμασε και σε sata 2 θυρα και αστον εκει που παιζει καλυτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.