Jump to content

μετρησεις ssd corsair force 3 120gb

ianos666

Recommended Posts

Το πρώτο μιλάει μόνο για το root folder, ενώ η δεύτερη επιλογή για το root και όλα τα subfolders.

H 2η είναι η σωστή. Θα σου εμφανίσει ένα μήνυμα λάθους, πως σε κάποια αρχεία δεν έχεις πρόσβαση. Είναι λογικό. Πάτα ignore all και άσε το να τρέξει.

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

asssdbenchcorsairforce3.png

Και σε μένα δεν θα έλεγα ότι φαίνεται να παίζει ιδιαίτερα καλά. Και εγώ σε sata 2 τον έχω αλλά βλέπω αρκετή διαφορά στα νούμερα. AHCI έχω βάλει στο bios, το firmware είναι το 1.3.3 και έχω περάσει τους drivers για τον controller της μητρικής που δίνει η Asus. Καμιά ιδέα κανείς;

asssdbenchcorsairforce3.png

Και σε μένα δεν θα έλεγα ότι φαίνεται να παίζει ιδιαίτερα καλά. Και εγώ σε sata 2 τον έχω αλλά βλέπω αρκετή διαφορά στα νούμερα. AHCI έχω βάλει στο bios, το firmware είναι το 1.3.3 και έχω περάσει τους drivers για τον controller της μητρικής που δίνει η Asus. Καμιά ιδέα κανείς;

Πάμε για φούντο παρέα φιλαράκι!!! :suicide:

XAXAXAXA. Για αρχή σταμάτα να τρέχεις για λίγες ώρες AS SSD και CrystalDiskMark.

Άσε το drive λίγο να συνέλθει και δοκίμασε πάλι αύριο.

Δεν φτάνει ότι έγινε, με όλα αυτά χτύπησε και το Raid1 (πώς γκένεν αυτό!?!)

που έχω με 2χ2ΤΒ. Έτσι, αφού μαμήθηκε ο Δίας, αποφάσισα να κάτσω να κάνω

firmware update & format στον SSD. Προσπάθησα να κάνω και secure erase με

Part Magic... ούτε από usb stick bootare το πρόγραμμα, ούτε από CD. Μετά το

format οι ταχύτητες επέστρεψαν στις παλιές. Έφαγα και ένα 24ωρο να κρατήσω

backups και να κάνει rebuild το raid -πάλι καλά όλα πήγαν καλά προς το παρών-

και τελικά το πήρα απόφαση πως ΔΕΝ με πάει ο ssd και τον αφήνω όπως είναι.

(όπως και τον άλλο ssd σε SATA3) Ελπίζω σε καλύτερη τύχη στο μέλλον. :unsure:

φιλε [MENTION=16152]jax[/MENTION] τωρα που ενεργοποιησα το ahci ανοιγωντας το πισι (εκει που αναγνωριζε τους σκηρους στο ide προφανως τωρα ειναι κενο ) αλλα με πεταει σε μια αλλη σελιδα του bios που πιο πριν δεν με εβαζε οπου θελει 10 sec ( το λεει ) για να αναγνωρισει το ahci και στην συνεχεια τους δισκους

ειναι λογικο να θελει τοσο χρονο ?? :whip:

γιατι στο ide θυμαμε τους αναγνωριζε αμεσως

Με αυτά που βλέπω δεν άντεξα μετά από 1,5~ χρόνο να τρέξω ένα bench. Απ' όσα βλέπω, δεν άλλαξαν και πολλά με την επόμενη σειρά (force3, agility3), πέρα από τις τιμές που μειώθηκαν λίγο.

[MENTION=3208]zomg[/MENTION] εγώ έχω την P5Q3. Τον έχω στην 6η (τελευταία) θύρα, δεν θυμάμαι γιατί, κάπου το είχα διαβάσει στο φόρουμ της ocz τότε.

Από ρυθμίσεις έχω απενεργοποιήσει indexing, δεν έχω πειράξει τίποτα άλλο, συνήθως ο δίσκος δουλεύει στο 50%, δεν κάνω περιττές εγγραφές (εκτός από αυτό το bench :p) παρά μόνο λειτουργικό.

LbwZ5.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.