ianos666 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2012 οι αποδοσεις του ssd corsair force sata3 σε sata 2 που αγορασα χθες ειναι καλες ?? γιατι τις περιμενα πανο απο 200 mb/s !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιανουάριος 28, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2012 πρεπει να γυρισεις το sata controller σε AHCI Link to comment Share on other sites More sharing options...
ianos666 Ιανουάριος 28, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2012 πρεπει να γυρισεις το sata controller σε AHCI απο το bios γινετε ??? ισχυουν αυτα που λεει εδω ?? δηλαδη με το regedit ?? How to Enable AHCI in Windows 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιανουάριος 28, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2012 απ το ΒΙΟS. ναι ετσι πρεπει να γινει αλλιως θα βγαλει μπλε οθόνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ianos666 Ιανουάριος 28, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2012 οι νεες μετρησεις με ahci ενεργοποιημενο παλι το write χαμηλο δεν ειναι ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Ιανουάριος 28, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2012 Επειδη εισαι Sata 2 να μην περιμενεις πολλα νουμερακια! Παιζει ρολο και η μητρικη βεβαια! Δοκιμασε και σε αλλη Sata θυρα και πες μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 28, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2012 Τα νούμερα είναι σωστά. Άντε να πάρεις λίγο από αλλαγή των drivers. Έχεις AMD ή Intel μητρική; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ianos666 Ιανουάριος 28, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2012 Τα νούμερα είναι σωστά. Άντε να πάρεις λίγο από αλλαγή των drivers. Έχεις AMD ή Intel μητρική;gigabyte ga p35 ds4 (rev 2.0) mobo ποιους drivers να βαλω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 28, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2012 Αυτούςhttp://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&ProdId=2101&DwnldID=20624&ProductFamily=Chipsets&ProductLine=Chipset+Software&ProductProduct=Intel%C2%AE+Rapid+Storage+Technology〈=eng Link to comment Share on other sites More sharing options...
ianos666 Ιανουάριος 29, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 Αυτούςhttp://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&ProdId=2101&DwnldID=20624&ProductFamily=Chipsets&ProductLine=Chipset+Software&ProductProduct=Intel%C2%AE+Rapid+Storage+Technology〈=engτο οτι εχω gigabyte μητρικη δεν επηρεαζει ??οι drivers ειναι της intel !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 29, 2012 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 To chipset που έχει η Gigabyte μητρική σου είναι Intel. Οπότε Intel drivers θα βάλεις και θα δουλέψουν. Και στο site της, η Gigabyte όπως και όλες οι εταιρίες, Intel drivers δίνει για τα SATA και το chipset. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Ιανουάριος 29, 2012 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 Να ρωτήσω και 'γω γιατί με ψιλο-τρελαίνει το θέμα. Εγώ γιατί παίζω σε ποιο χαμηλά νούμερα από τους περισσότερους; Τόσο γκαντεμόσαυρος είμαι ή παίζει να φταίει κάτι; Δεν βγάζω άκρη. =( Clean install με ότι tweaks έχει το αντίστοιχο θέμα στο thelab. (οι δίσκοι είναι 2 διαφορετικοί) Asus P5Q Pro [sata 2] Asus Maximus 4 Xtreme [sata 3] Asus Maximus 4 Xtreme [sata 3] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ianos666 Ιανουάριος 29, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 To chipset που έχει η Gigabyte μητρική σου είναι Intel. Οπότε Intel drivers θα βάλεις και θα δουλέψουν. Και στο site της, η Gigabyte όπως και όλες οι εταιρίες, Intel drivers δίνει για τα SATA και το chipset.thanks jax !! αλλα το κοβω η διαφορα να μην ειναι αισθητη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ianos666 Ιανουάριος 29, 2012 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 οταν παω να κανω Disable indexing μου πεταει ενα παραθυρο και ρωταει αν θελω να το κανω μονο στον ssd ή και στα αρχεια που εχει μεσα ο ssd !!ποια η διαφορα ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ianos666 Ιανουάριος 29, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2012 Τα νούμερα είναι σωστά. Άντε να πάρεις λίγο από αλλαγή των drivers. Έχεις AMD ή Intel μητρική; τελικα μικρη διαφορα με τους νεους driver ! αλλα νταξ δεν ειναι κακο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 30, 2012 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2012 Να ρωτήσω και 'γω γιατί με ψιλο-τρελαίνει το θέμα. Εγώ γιατί παίζω σε ποιο χαμηλά νούμερααπό τους περισσότερους; Τόσο γκαντεμόσαυροςείμαι ή παίζει να φταίει κάτι; Δεν βγάζω άκρη. =( Και στις 3 μετρήσεις δεν έχεις drivers για τις SATA θύρες.Κατέβασε το λινκ που έβαλα παραπάνω για τον φίλο ianos666.Επίσης μόνο το drive στην τελευταία μέτρηση δείχνει να έχει το τελευταίο firmware. Δεν ξέρω αν είναι ένα το drive ή 2 διαφορετικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Ιανουάριος 30, 2012 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2012 Και στις 3 μετρήσεις δεν έχεις drivers για τις SATA θύρες.Κατέβασε το λινκ που έβαλα παραπάνω για τον φίλο ianos666.Επίσης μόνο το drive στην τελευταία μέτρηση δείχνει να έχει το τελευταίο firmware. Δεν ξέρω αν είναι ένα το drive ή 2 διαφορετικά.ΠΕΘΑΙΝΩ ΣΒΗΝΩ ΧΑΝΟΜΑΙΓια τον ssd που έχω στην P5Q θα γράψω. (αυτόν μπορώ να τεστάρω τώρα)Πριν κάνω οτιδήποτε έτρεξα το πρόγραμμα και έπιανα 348 σκόρ. Μετά πέρασατους sata drivers (αν και θυμόμουν πως τους είχα περάσει και παλιότερα. Ε, τοσκορ έπεσε σε 330. Ε μετά κάνω και firmware update από 1.3 σε 1.3.3 και τοσκοπ έπεσε σε 302. Α Π Ο Γ Ν Ω Σ Η Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 30, 2012 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2012 XAXAXAXA. Για αρχή σταμάτα να τρέχεις για λίγες ώρες AS SSD και CrystalDiskMark.Άσε το drive λίγο να συνέλθει και δοκίμασε πάλι αύριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Ιανουάριος 30, 2012 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2012 XAXAXAXA. Για αρχή σταμάτα να τρέχεις για λίγες ώρες AS SSD και CrystalDiskMark.Άσε το drive λίγο να συνέλθει και δοκίμασε πάλι αύριο. ...τα λέμε αύριο τότε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ianos666 Ιανουάριος 30, 2012 Author #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2012 XAXAXAXA. Για αρχή σταμάτα να τρέχεις για λίγες ώρες AS SSD και CrystalDiskMark.Άσε το drive λίγο να συνέλθει και δοκίμασε πάλι αύριο. λυσε μου μια απορια μιας και σε κοβω να νιωθεις αρκετα οταν παω να κανω Disable indexing μου πεταει ενα παραθυρο και ρωταει αν θελω να το κανω μονο στον ssd ή και στα αρχεια που εχει μεσα ο ssd !! ποια η διαφορα ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.