Jump to content

Καρτα για αντικατασταση μιας 8800GTS 512MB

FANISTELROOY

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Η καρτουλα ενος φιλου μου καηκε και ψαχνω μεταχειρισμενη για αντικατασταση.

Απ οτι διαβασα η σειρα nvidia 8 εχει προβληματακια, οποτε μην βρω παλι καμια 8800GT-GTS-GTX.

Aπ οσο θυμαμαι, ιδιων επιδοσεων περιπου ειναι η 9800 και καλυτερες οι 4850, 4870.

Το budget ειναι μεχρι 50€.

Εχετε κατι αλλο να προτινετε εκτος απο αυτα τα μοντελα;

Και οι 9ΧΧΧ (μόνο η 9600 νομίζω δεν ανήκει) και μερικές 2Χ0 (250gts) ανήκουν στο g8X - g92 που υποτίθεται είχαν πρόβλημα. Μια 8800gts512 που έχω βέβαια έχει βγει σκυλί...τώρα δε ξέρω τι γίνεται γενικά, αλλά αν εξαιρέσουμε 2-3 αρθρα (charlie etc) δε διάβασα για desktop προβλήματα πολλά. Ούτε και στο φορουμ θυμάμαι να υπήρξε ποτέ θέμα.

Αν παρ'αυτά θες μονο ΑΤΙ, 4850 η μόνη λύση τότε, 4870 κάνα 60-70ρι λογικά πάει μεταχειρισμένη, αλλά βρίσκεις και 5770 με 70ε. Nvidia, άμα δε θες g92 πας είτε σε πολύ χειρότερο, είτε σε ακριβότερο (gtx260 ~70ε).

Αρα, προτινεις 4850 σ αυτα τα χρηματα. Θελω κατι σιγουρο γιατι ειναι για φιλο και δεν θελω να μπλεκω. Σ αυτον παντως ετυχε και τα εφτυσε η 8800.

Καμια gts250 gts450 gt550 απο nvidia ειναι αξιολογες για τα λεφτα τους. Τωρα ειναι και τι θα πετυχεις γιατι vfm στα 50-60 ευρω παιζουν αρκετες.

4850 και καθαρησες μπρο! Απο Nvidia "αν θα βρείς" μόνο 260 αλλα την απλή στην τιμή που θές!Πριν απο αυτά βέβαια μήν ξεχάσεις να φουρνήσεις την 8800... ποτε δεν ξες!

τι προβληματα ειχαν οι 512 gts ?

γτ εχω μια εχει τραβηξει τα πανδινα και κιχ δεν εχει βγαλει

Αυτη τη βρηκα με 40€ και απο εδω κοντα να μην τρεχω.

Για τις 512GTS λενε τα παιδια οτι εβγαλαν προβλημα τα G92 τσιπακια.

ναι βρε , τι προβλημα ρωταω.

g92 φορανε οι 512 gts.

καιγονται ; χαλανε μετα απο καιρο ; τι ακριβως

ενημερωτικα καθαρα κ μονο

Αυτη του φιλου μου παντως με το που ζοριζοταν εστω και λιγο πεταγε φουλ artifacts και δεν εβλεπες τπτ.

Ε, καλά...άμα την είχε σε κάποια φάση ψήσει στο overclock και της έμεινε κουσούρι, δε σημαίνει ότι φταίνει τα g92 γενικά...

Εγω παντως με G92 δεν ειχα προβλημα με την 8800GT

γενικα νομιζω ηταν απο τις καλυτερες γιενιες αυτη η καρτα

Πολυ καλος πυρινας ισως ετυχε στο κομματι αυτο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.