GiCmo Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2012 Καλησπέρα σε όλους Θέλω το εξής.. Κάτι σε στυλ media center το οποίο θέλω να συνδέσω με HDMI σε ενισχυτή και κατ'επέκταση στην TV. Θα προτιμούσα να είναι κάτι με σκληρό δίσκο ήδη μέσα, όχι δηλαδή μόνο με εξωτερική συνδεσιμότητα, μιας και ο εξωτερικός μου κάηκε και ούτως η άλλως θα θελήσω καινούργιο. Επίσης θα ήθελα να έχει συνδεσιμότητα με το δίκτυο του σπιτιού ώστε να μπορώ να μεταφέρω ταινίες από το δωμάτιο που είναι το PC στο σαλόνι που θα είναι η TV χωρίς να βαζω-βγάζω καλώδια και να μεταφέρω σκληρούς ή στικάκια. Πιστεύω πως αυτό: WD TV Live Hub είναι αυτό που ζητάω. Το χρησιμοποιεί κανείς? Αξίζει? Υπάρχει καμιά καλύτερη πρόταση? WD ήταν ο σκληρος μου που καηκε και ψιλοδιστάζω Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 27, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2012 Τι ποσο υπολογιζεις να χαλασεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiCmo Ιανουάριος 27, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2012 μέχρι και 250-300 τα δίνω αν είναι κάτι που να τα αξίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Ιανουάριος 28, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2012 HiMedia HD900B | Skroutz.grΈχω το 600Β με το προηγούμενο τσιπάκι και απλά παίζει τα πάντα δικτυακά από το pc μου.Νομίζω χρησιμοποιεί στο έπακρο τα τσιπ της realtek.Άν πας σε παραπάνω λεφτά, πήγαινε σε τσιπ της sigma.Προσωπικά δεν θα έλεγα ότι αξίζει να δώσεις παραπάνω απο την 160-170 ευρώ γιατί έτσι και αλλιώς λόγω της συνεχής αλλαγής των προτύπων ήχου και εικόνας η ζωή τους είναι 3-4 χρόνια το περισσότερο (ίσως λέω και πολλά) .Υπάρχει και η κατά πολύ φθήνότερη έκδοση χωρίς σκληρό (900Α) 125 ΕΥΡΩ , που συμφέρει πολύ, γιατί όπως και εγώ τον σκληρό δεν θα τον χρησιμοποιήσεις ποτέ, αφού μπορείς να το stream-άρεις από το pc σου, χωρίς να χάνεις το χρόνο σου σε αντιγραφές!Εγώ το δικό μου το πήρα από futeko.comΤσεκαρέ το, έχει και άλλα mp Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukounis Ιανουάριος 28, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2012 αν δεν σε ενδιαφέρει η αναπαραγωγή frame packed 3d που κάνουν προς το παρόν τα realtek 1186 όπως το himedia 900, xtreamer prodigyπας ή σε popcorn hour α-300 ή σε dune h1. κορυφή και τα 2 από κίνηση και εικόνα. sbs 3d παίζουν. πάντως συμφωνώ και εγώ ότι το himedia 900 είναι μια πολύ τίμια λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.