lefteriz Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2012 Σας παρουσιάζω εδώ το νέο μου πληκτρολόγιο - ποντίκι για το HTPC μου. Κουτί: Περιέχει το Keyboard, μπαταρίες, τον unified δέκτη, μια μικρή προέκταση για τον δέκτη, οδηγίες και κανένα CD Προέκταση, και unified δέκτης, πάνω του μπορούν να συνδεθούν εώς και έξι συμβατά πληκτρολόγια - ποντίκια. το keyboard Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, αθόρυβα πλήκτρα low profile αλα λαπτοπ. Υπάρχει πλήκτρο FN για αντιστοιχία με τα F keys. Πάνω αριστερά υπάρχει left mouse κουμπί, κουμπιά ελέγχου έντασης και web browser Touchpad 9cm (3,5 ίντσες) Άψογο feeling, υποστηρίζει 2finger scrolling πίσω όψη πλάι κουμπί on-off Κάποιες φωτογραφίες απ το software Στο κουτί αναφέρεται εμβέλεια έως 10 μέτρα, και ότι οι μπαταρίες κρατάνε ένα χρόνο , θα δείξει στην πορεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Ιανουάριος 27, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2012 :dance3: :clap: LoGiTeCh :clap: :dance3:Καλορίζικο Λευτέρη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 27, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2012 Μεγιες! Ισως ηρθε η ωρα να αλλαξω το DiNovo mini μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Ιανουάριος 27, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2012 πολύ ωραίο καλορίζικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orck Μάϊος 18, 2013 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2013 Θελω να το αγορασω για μια Samsung Smart TV που αγορασα. Οσοι το εχετε τι λετε; Υπαρχει κατι αλλο στην αγορα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
theoamd Μάϊος 18, 2013 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2013 Υπαρχει κατι αλλο στην αγορα;Όχι επειδή πρόκειται για νήμα του υποφαινόμενου, αλλά είναι η πιο κοντινή απάντηση που μπορεί να ανακαλέσει η μνήμη μου για την ερώτησή σου.http://www.thelab.gr/oi-dikes-sas-parousiaseis/trust-compact-wireless-entertainment-keyboard-121860.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
orck Ιούνιος 4, 2013 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2013 Τελικα πηρα το Logitech Κ400, το εχω στην συσκευασια του κλειστο γιατι απο εξω λεει US layout. Το πιο χαρακτηριστικο ειναι οτι συμβολο @ δεν βρισκεται στο 2 αλλα λιγο πιο δεξια απο το L και εχει το συμβολο της αγγλικης λιρας στο 3, νομιζω οτι αυτο ειναι το UK layout. Δεν ξερω τι θα συναντησω μεσα και δεν το ανοιγω ακομη.Υπαρχει ελληνικη εκδοση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιούνιος 5, 2013 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2013 Toεχω εδω και καιρό.Το καλύτερο για την χρήση του (htpc) γιατι συνδοιάζει και ποντικι.Δεν καταλαβαίνω την λογική της logitech , να βγάζει καλυτερα BT mini πληκτρολόγια (πχ φωτιζόμενα) αλλα χωρίς ποντίκι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 5, 2013 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2013 Τελικα πηρα το Logitech Κ400, το εχω στην συσκευασια του κλειστο γιατι απο εξω λεει US layout. Το πιο χαρακτηριστικο ειναι οτι συμβολο @ δεν βρισκεται στο 2 αλλα λιγο πιο δεξια απο το L και εχει το συμβολο της αγγλικης λιρας στο 3, νομιζω οτι αυτο ειναι το UK layout. Δεν ξερω τι θα συναντησω μεσα και δεν το ανοιγω ακομη.Υπαρχει ελληνικη εκδοση; Αν μπορεις να γραφεις χωρις να κοιτας τα γραμματα, ευκολα αλλαζεις το layout στο OS σου και γραφεις κανονικα. Εχω ενα Logitech MK300 στο γραφειο με UK layout σαν κ εσενα, αλλα το @ ειναι στο 2 κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιούνιος 5, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2013 και ακομα δεν εχω αλλαξει μπαταρίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD1032 Ιούνιος 8, 2013 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2013 Καλημέρα, από που το αγόρασες? Γιατί πια βρίσκω μόνο το Κ400R που είναι updated έκδοση για τα windows 8 (με fn key και διάφορα άλλα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouller1995 Ιούνιος 8, 2013 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2013 Πολυ ωραιο,κομψο καλοριζικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
orck Ιούνιος 8, 2013 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2013 Το δικο μου το αγορασα απο Πλαισιο, ειχα ενα πιστωτικο οποτε βολεψε πολυ.Το περιεργο ειναι οτι παρολο που γραφει απο εξω K400 χωρις R, η εικονα που δειχνει απο εξω ειναι οπως ειναι το R. Γραφει οτι ειναι σχεδιασμενο για 7, 8 και 8RT.Απο εδω και απο οτι βλεπω απο την εικονα που εχει στο κουτι ολα ταιριαζουν με το R, Differences between the Wireless Touch Keyboard K400 and K400r - Logitech FAQΝα πω οτι ακομη το εχω κλειστο, δεν το εχω ανοιξει, σκεφτομαι να το παω πισω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
osfp1980 Ιούνιος 8, 2013 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2013 καλοριζικο φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuel7 Οκτώβριος 17, 2019 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2019 Ωραια εργαλειο!Καλοριζικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts