Jump to content

Σύγκριση Καρτών...Ποια είναι η καλύτερη για Video-editing?

dimchris

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά, είμαι στην τελική φάση στησίματος ενός νέου υπολογιστή και έχω καταλήξει στις παρακάτω καρτούλες..Ποια προτείνετε? Να πω ότι όπως λέει και ο τίτλος με ενδιαφέρουν περισσότερο εφαρμογές Video-editing και όχι τόσο τα παιχνίδια..Ευχαριστώ

VGA :: nVidia GeForce GTX 560 DirectCU II Top 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI Mini-HDMI (Asus) (ENGTX560 DCII TOP/2DI/1GD5) - Visionstudio.gr

VGA :: nVidia GeForce GTX 560 Ti DirectCU II 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI (Asus) (ENGTX560 Ti DCII/2DI/1GD5) - Visionstudio.gr

MSI Ge Force GTX 560-TI 1GB Twin FrozR II/OC | Skroutz.gr

MSI GTX 560 Ti Hawk (PCI-Express, GDDR5, 1GB) - Κάρτες Γραφικών - plaisio.gr

VGA :: nVidia GeForce GTX 560 Ti DirectCU II Top 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI Mini-HDMI (Asus) (ENGTX560 Ti DCII TOP/2DI/1GD5) - Visionstudio.gr

Περιμένω τη γνώμη σας...

οι επιδόσεις όλων αυτών είναι ίδιες.. στην δικιά σου περίπτωση αγοράζεις τι σου αρέσει στο μάτι.. πες μας και ένα Budget άμα υπάρχει κάνεις εδώ να σου προτείνει κάτι καλύτερο.

Το budget παίζει από 200 έως 250€ άντε και 270 που έχει η MSI Hawk..Ως εκεί...Απλά με προβληματίζει η διαφορά στις συχνότητες..Υπάρχει ουσιώδης διαφορά...Σίγουρα οι Ti έχουν περισσότερους cores cuda αλλά με τα Hz τι παίζει? Υπερισχύει κάποια από αυτές? Αξίζουν οι οικονομικές διαφορές που έχουν? Ή να πάω στη φθηνότερη και τελος? Ποια η γνώμη σας?

Καμία διαφορά δεν θα δείς. Πάρε την φθηνότερη. Εφόσον δεν αγοράζεις video editing κάρτα, το 90% του φόρτου εργασίας θα πηγαίνει στον κεντρικό επεξεργαστή, οπότε εκεί πρέπει να επικεντρωθείς.

Το βασικό ερώτημα είναι τι θες να κάνεις.

Στην ουσία μοντάζ αλλά επειδή με επαγγελματική κάρτα ξεφεύγω πολύ, προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου με μία προσιτή καρτούλα που να με στηρίζει στο μοντάζ..Χρησιμοποιώντας πάντα cuda και OPEN GL..

Νομίζω πως κατέληξα σε 3

MSI N560GTX-TI Twin Frozr II/OC

ASUS GeForce GTX 560 Ti TOP DirectCUII - 1GΒ (ENGTX560 Ti DCII TOP/2DI/1GD5)

MSI GeForce GTX 560-Ti HAWK - 1 GΒ (N560GTX-TI HAWK)

Και είμαι περισσότερο στην πρώτη....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.