Newbiz Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2008 Γεια σας παιδια, τα λεει ολα ο τιτλος, ειμαι πλεον αποφασισμενος στο τι συνθεση θα παρω (χαρει και σ εσας, ευχαριστω banana) το μονο που δισταζω ακομα ειναι στην επιλογη της θηκης. Δεν εχω καταλαβει ακομα το ποσο συμαντικο ειναι η δεν ειναι η θηκη του υπολογιστη και τι ρολο παιζει. Μ ενδιαφερει πραγματικα ελαχιστα την εξωτερικη εμφανιση του υπολογιστη μου (δηλαδη δε τηα εδινα 15 ευρω παραπανω για να γινει πιο ομορφο). Οποτε μου εχοθν συμβουλησει πολλα ατομα το Thermaltake VA8000 ARMOR Black αλλα μου φαινεται ισως υπερβολικο ακριβο. Ειναι απαραιτητο να ειναι Full ATX το μεγεθος;Αν ειναι Midi ATX; Σε Midi βρηκα αυτο που εχει ομως ιδιες διαστασεις με την Thermaltake VA8000 ARMOR Black, οποτε ποια ειναι η διαφορα; Αλλιως σε Full αυτο Ο ανεμιστηρας που θα παρω ειναι PC Power & Cooling, inc. 750W Silencer Black Σας ευχαριστω!
napstor Ιανουάριος 8, 2008 #2 Ιανουάριος 8, 2008 Πες ποσους δισκους θα βαλεις και ποσα drives για να σου προτεινουμε.Επισης πες το χρημα που διαθετεις και αν εχεις περιορισμο μεγεθους.
CrazyAnt Ιανουάριος 8, 2008 #3 Ιανουάριος 8, 2008 αμα εξαιρεσεις την εμφανηση του κουτιου,το σημαντικοτερο 8εμα που τι8εται στην επιλογη του ειναια. καλη ροη αερα στο εσωτερικο του,το οποιο εξασφαλιζεται με μεγαλους χωρους συνη8ως (βλ full tower) και την υπαρξη 12αρηδων (η μεγαλυτερων) ανεμηστηρων για επαρκη αερισμο και χαμηλα επιπεδα 8ορυβουβ. οι χωροι,αναλογα το hardware που 8α φιλοξενησει.αν για παραδειγμα 8α εχεις αρκετους δισκους μεσα + μια μεγαλη καρτα γραφικων τοτε μεσα σε ενα midi μπορει να ειναι λιγο στριμοκωλα και επιπλον να μην αεριζονται καλα τα καλουδια σου (χωρις αυτο να ειναι απολυτο γιατι υπαρχουν μιντι κουτια που ειναι πολυ καλα,αλλα δεν παυουν να ειναι μιντι με τους αναλογους περιορισμους σε δια8εσημους χωρους)συνεπως,αν η εμφανηση για σενα δεν παιζει ρολο και τα χρηματα που μπορεις να δια8εσεις σου δεινουν την δυνατοτητα να επιλεξεις ενα full tower,τοτε σαφεστατα να το προτιμησειςεκτος απο το Gigabyte (που σου προτεινα κ στο αναλογο thread που εκανες),μια παρα πολυ καλη λυση ειναι και το HEC 6919.Απλα δεν στο ειχα προτεινει γιατι 8α πρεπει να το προμη8ευτεις απο αλλο καταστημαhttp://www.skroutz.gr/search?keyphrase=6919&cat_id=
webhunter Ιανουάριος 8, 2008 #4 Ιανουάριος 8, 2008 Καλά το nztx που διάλεξες είναι απλά καταθλιπτικό από άποψη υλικών. Χώρους έχει καλούς, αλλά δεν έχει και την καλύτερη θερμική συμπεριφορά πάντα σε σχέση με κουτιά αλουμινίου. Τα υλικά που το απαρτίζουν και ειδικά τα ανεμιστήρια είναι για πέταμα (κατά τη γνώμη μου) μιας και δεν αποδίδουν ροή αέρα, αλλά είναι απλά διακοσμητικά στοιχεία. Άσε που είναι πολύ δύσχρηστο για κάποιον ψαγμένο. Είναι απο τα χειρότερα κουτιά που πέρασε απο τα χέρια μου για δημιουργία νέου συστήματος.
Spyrus Ιανουάριος 8, 2008 #5 Ιανουάριος 8, 2008 Όσο πιο φαρδύ και μακρύ γίνεται σε midi αλλά και μεγαλύτερο σύμφωναμε αυτά που λέει ο Ant.Επίσης παίζει ρόλο η ποιότητα κατασκευής (αν έχει αντικραδασμικά ή ηχομόνωση) και η σχεδίαση φυσικά...
masxerofkartis143 Ιανουάριος 8, 2008 #6 Ιανουάριος 8, 2008 Full tower με χιλια αν δεν θες να δωσεις αρκετα για αλλαγη κουτιου μεσα στα επομενα χρονια αφου πρην βγουν οι 2πυρινοι μιλαγαμε για θερμοκρασιες πολυ κατωτερες ετσι οπως προχορα η τεχνολογια δεν θα προλαβενεις να ανοιγεις το κουτι πριν αυτο που πας να βαλεις θελει αλλαγη και για να επανελθουμε στις θερμοκρασιες σε καπια στιγμη που σου ευχομαι να μην ερθει ποτε θα πρεπει να βαλεις υδροψυξη και δυστηχως ο unseen παει να μας αποχερετησει
Newbiz Ιανουάριος 8, 2008 Author #7 Ιανουάριος 8, 2008 Ευχαριστω πολυ, δεν θα πρεπει αν τσιγκουνευτω σ αυτο το θεμα απο οτι καταλαβα. Το thermaltake V8000 μαλλον θα ειναι η επιλογη μου Θεα εχει 3 δισκους μεσα, η καρτα γραφικων θα ναι XFX Geforce 8800 GTS (να ρωτησω κατι οσο αφορα αυτη τη καρτα, βλεπω οτι υπαρχουν πολλες GTS σε διαφορεσ μαρκες, ASUS, TWINTECH, SPARKLE,Evga,Albatron...εχουν καμια διαφορα μεταξυ τους; Γιατι η XFX δεν ειναι διαθεσιμη αυτη τη στιγμη αμα ειναι να προτιμησω καμια αλλη μαρκα;
CrazyAnt Ιανουάριος 9, 2008 #8 Ιανουάριος 9, 2008 ολες οι 8800gts που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη ειναι βασιεσμενες παω στην reference (εργοστασιακη) καρτα της nVidiaΑυτο απλα σημαινει πως ολοι οι κατασκευαστες εχουν την ιδια καρτα κ το μονο που αλλαζει ειναι κατα βαση το συστημα ψυξηςΣυνεπως γνωμη μου να προτιμησεις της φ8ινοτερη 8800gts που 8α βρεις,αρκει να ειναι επωνυμη
masxerofkartis143 Ιανουάριος 12, 2008 #9 Ιανουάριος 12, 2008 εαν δεν εχεις ηδη παρει το κουτι πιστευε με η kandalf LCS αξιζει τα λεφτα της πιστευε με κατι ξερω
ea6gka Ιανουάριος 12, 2008 #10 Ιανουάριος 12, 2008 το κουτι απο αλουμινιο αποβαλλει θερμοτητα στην ατμοσφαιρα καλυτερα απο το ατσαλι
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.