Jump to content

καινουριος Amd

cookmangr

Recommended Posts

αναμεσα σε αυτην ATI Radeon HD6570 2.8GB HyperMemory DDR3 PCI-E VGA DVI HDMI (Sapphire

και σε αυτην

ATI Radeon HD6570 OC 1GB DDR3 PCI-E VGA DVI HDMI (Gigabyte

τι προτεινετε ???

πιστευω θα παιζουν και mkv χωρις προβληματα ???

Hyper memory αποτι θυμάμαι είναι η μνήμη που τράβα απο το σύστημα, οπότε πάνε για την 2η.

Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

dual core 2.66,9500gt 1gb ddr2 σε 1680χ1050 δεν πέφτη κάτω απο 22-25 fps,default settings (μιλάω για skyrim,metro,crysis και τα ρέστα)!πιστέυω συμφωνούμε πως η 6570 είναι καλύτερη της 9500 σωστά?

Χα χααααα χαααααα ................. Τι λες βρε >???

Με το ζόρι μια 6870 με έναν δυπύρηνο (athlon X2 6000+ 3,2Ghz) μπορεί να κρατήσει τα fps πάνω από 30 στα παραπάνω games σε 1680x1050 και χωρίς φίλτρα ..........

Τι του λες του ανθρώπου, να ρίξει τόσα χρήματα για να παίζει, έστω και αν δεν το κάνει συυχνά, σε ανάλυση 640 x 480 που έπαιζαν το 1980 ?????? Ήμαρτον ....:fist::fist:

Από την άλλη θα του πεις να σκάσει το 35€ για BF3 και τα 50€-60€ για το κάθε άλλο παιχνίδι για να το παίξει σε ανάλυση 640χ480 ..........

Με το ζόρι μια 6870 με έναν δυπύρηνο (athlon X2 6000+ 3,2Ghz) μπορεί να κρατήσει τα fps πάνω από 30 στα παραπάνω games σε 1680x1050 και χωρίς φίλτρα ..........

Τι του λες του ανθρώπου, να ρίξει τόσα χρήματα για να παίζει, έστω και αν δεν το κάνει συυχνά, σε ανάλυση 640 x 480 που έπαιζαν το 1980 ?????? Ήμαρτον ....:fist::fist:

Από την άλλη θα του πεις να σκάσει το 35€ για BF3 και τα 50€-60€ για το κάθε παιχνίδι για να το παίξει σε ανάλυση 640χ480 ..........

6870 + athlon 6000..??? και σε χαμηλες αναλυσεις?

τι περιμενες?

εδω εχω την 6670 με ATHLON II 250 και σε ορισμενα βαρια παιχνιδια δεν μπορει να την πουσαρει 100%...!!

βαλε το AMD system monitor να δεις σε καθε παιχνιδι, ποσο δουλευει ο CPU και ποσο η καρτα γραφικων.....!!!

6870 + athlon 6000..??? και σε χαμηλες αναλυσεις?

τι περιμενες?

εδω εχω την 6670 με ATHLON II 250 και σε ορισμενα βαρια παιχνιδια δεν μπορει να την πουσαρει 100%...!!

βαλε το AMD system monitor να δεις σε καθε παιχνιδι, ποσο δουλευει ο CPU και ποσο η καρτα γραφικων.....!!!

Το ξέρω πως δεν την οδηγεί σωστά ο X2 6000+ απλά η παραπάνω παράθεσή μου έχει να κάνει με την δήλωση του upc. πως ένας c2d και μια 9500 παίζουν τα πάντα ........

Η 9500gt δεν τραβάει με τίποτα αυτές τις αναλύσεις σε αυτά τα παιχνίδια. Δεν τίθεται θέμα. Μιλάμε για κάρτα η οποία είναι με τα σημερινά δεδομένα κάτι τις καλύτερη από την 520, σαφέστατα χειρότερη από την 430. Κάποτε και εγώ έλεγα ότι με μια 7600GT έπαιζα το Call of Juarez μια χαρά και πράγματι έπιανε σε κάποια σημεία πάνω από 20 fps, αλλά όταν έτρεχα ανάμεσα στα δέντρα πήγαινε με 6-7 fps.

Και εδώ που τα λέμε 1680Χ1050 δεν είναι μικρή ανάλυση.

iXBT Labs - i3DSpeed, December 2011 - Metro 2033, 1680x1050, Windows 7 Ultimate 64-bit

ξεχνάτε πως η 9500 δεν έχει dx11 έτσι???καλά τα λέτε και έχω αρχίσει να μπαίνω σε σκέψεις για αυτό θα πάω μια βόλτα απο τον bro να ξανακοιτάξω με τα μάτια μου αλλά ότι παίζει τα πάντα τα παίζει (αυτό είναι δεδομένο) τώρα αν ρίχνει 1024χ768 και δεν νιώθει να μου το πει επιφυλάσομαι,πάντως settings αφήνει πάντα default η ότι κάνει detect και θεωρεί καλύτερα το game!

ξεχνάτε πως η 9500 δεν έχει dx11 έτσι???καλά τα λέτε και έχω αρχίσει να μπαίνω σε σκέψεις για αυτό θα πάω μια βόλτα απο τον bro να ξανακοιτάξω με τα μάτια μου αλλά ότι παίζει τα πάντα τα παίζει (αυτό είναι δεδομένο) τώρα αν ρίχνει 1024χ768 και δεν νιώθει να μου το πει επιφυλάσομαι,πάντως settings αφήνει πάντα default η ότι κάνει detect και θεωρεί καλύτερα το game!

Πως συμπέρανες ότι ξεχνάμε το γεγονός ότι μια κάρτα που έχει βγει πριν το DX11 δεν διαθέτει DX11? :getlost:

Και τι σχέση έχει με τις επιδόσεις της κάρτας; Τα games που είναι DX11 σε μια DX10 κάρτα δεν παίζουν ποιο αργά, απλά παίζουν - αν παίζουν - σε DX10 ή DX9 ότι έχει επιλέξει ο δημιουργός του game.

Από την άλλη θα του πεις να σκάσει το 35€ για BF3 και τα 50€-60€ για το κάθε άλλο παιχνίδι για να το παίξει σε ανάλυση 640χ480 ..........

δεν ειμαι gamer οποτε η καρτα που θ παρω θα πρεπει να παιζει και ταινιες στην τηλεοραση και μερικα παιχνιδια οπως το pro evolution soccer χωρις προβληματα.

επίσης όπως είδη υπόθηκε εσύ έχεις bottleneck απίστευτο με την 6870,και τέλος,δεν μίλησα για ολοκληρομένη πρόταση,για μια κάρτα γραφικών στα μέτρα που ήδη ψάχνει μίλησα και είπα την γνώμη μου!

Hyper memory αποτι θυμάμαι είναι η μνήμη που τράβα απο το σύστημα, οπότε πάνε για την 2η.

Sent from my IDEOS X5 using Tapatalk

αν θα εχω ομως 8gb θα ειναι καλυτερα η οχι ??

σορρυ αν οι ερωτησεις μου ειναι λιγο ηλιθιες αλλα εχω πολλα χρονια να ασχοληθω με την καινουρια τεχνολογια....

...

Ότι και να λέει ίσως δεν γνωρίζει καλά και το λέει. Ο τρόπος σου όμως δεν μοιάζει σωστός Πάνο.

Το κάθε παιχνίδι που εγκαθιστάς θα παίξει, φτάνει η κάρτα σου να πληροί τις βασικές προυποθέσεις του (π.χ. Shader model 3, VRAM 256MB κλπ). Ανάλογα όμως θα ρυθμίσει τα γραφικά για να έχει ένα ικανοποιητικό frame rate.

Μια φορά έκανα δοκιμή, εγκατάσταση Racedriver GRID σε σύστημα με Phenom II 955, 4GB RAM αλλά με την onboard HD3300 (τα γραφικά τα ρύθμισε το παιχνίδι, "default" όπως λες). Έπαιξε με ικανοποιητική κίνηση (frame rate), αλλά τα γραφικά ήταν 800x600 όλα low αν θυμάμαι καλά!

αν θα εχω ομως 8gb θα ειναι καλυτερα η οχι ??

σορρυ αν οι ερωτησεις μου ειναι λιγο ηλιθιες αλλα εχω πολλα χρονια να ασχοληθω με την καινουρια τεχνολογια....

Το καλύτερο είναι η κάρτα γραφικών να έχει την δική της μνήμη, και στην ποσότητα που χρειάζεται.

Οι λύσεις με κάρτα με λίγη μνήμη που παίρνει και από το σύστημα (RAM) για να συμπληρώσει ικανή ποσότητα δεν αποδίδουν όπως οι κανονικές. Τουλάχιστον σε παιχνίδια.

Ας έχεις 8GB RAM, φρόντισε και η κάρτα γραφικών σου να έχει την δική της (κανονική) μνήμη. Ούτε Hypermemory, ούτε Turbocache.

δηλαδή θες να μου πείς είτε dx11 είτε dx10 καταναλώνει τους ίδιους πόρους?έχεις δηλαδή τα ίδια fps?:nothing:

Σημασία έχει τι υποστηρίζει η κάρτα γραφικών. Στην περίπτωση της 9500GT και ενός καινούριου παιχνιδιού, εφόσον αυτό το παιχνίδι υποστηρίζει και DX10 θα παίξει ως DX10. Δεν θα χρησιμοποιήσει αποκλειστικά χαρακτηριστικά του DX11, οπότε δεν τίθεται θέμα. Δεν έχεις την επιλογή DX11 με την 9500GT για να πεις ότι θα κάνεις κάποια σύγκριση.

ωραια οποτε αρχιζω σιγα σιγα να καταληγω

42.99 CASE R2 TOAST BLACK GLOSSY CompuStar-eShop.gr*::*Εξαρτήματα Η/Υ-Laptop*::*Κουτιά Η/Υ*::*CASE R2 TOAST BLACK GLOSSY

93.34 Asrock Socket AM3+ 970 Extreme4 GLan Audio Raid VISION STUDIO COMPUTERS -

154.5 AMD Phenom II X6 1090T (sAM3, 3,2 GHz, 6MB L3) AMD Phenom II X6 1090T (sAM3, 3,2 GHz, 6MB L3) - Επεξεργαστές - plaisio.gr(ακομα και εαν δεν τον εχουν στο πλαισιο ειμαι διατηθημενος να δωσω κατι παραπανω για να τον παρω απο αλλου)

50.22 Kingston Hyper X 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (KHX1600C9D3K2/8G) (Kit 2 x 4096) VISION STUDIO COMPUTERS - μου προτεινατε να εχω μεγαλυτερη μνημη(εαν εχετε να προτεινετε καποια αλλη ειμαι ολος αυτια)

67.63 Corsair Power Supply 600W ATX 24 pin CX V2 CMPSU-600CXV2 Active-PFC Retail VISION STUDIO COMPUTERS

ΚΑΙ ΤΩΡΑ 2 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ οσο αφορα τον ssd και την καρτα γραφικων

επειδηεχω διαβασει πολλα σε πολλα φορουμ αλλα ακρη δεν καταφερα να βγαλω μια πολυτιμη βοηθεια απο εσας

ποιον απο τους 3 ?????

109.03 Corsair 60GB Force GT CSSD-F60GBGT-BK Solid State Drive SATA SSD 2.5'' VISION STUDIO COMPUTERS -

88.04 OCZ 60GB Agility III AGT3-25SAT3-60G Solid State Drive SATA SSD 2.5'' VISION STUDIO COMPUTERS -

102.77 OCZ 60GB Vertex III VTX3-25SAT3-60G Solid State Drive SATA SSD 2.5'' VISION STUDIO COMPUTERS -

η εχετε να προτεινετε κατοιον αλλο ????

για καρτα γραφικων πως σας φενεται αυτη ???

81.00 ASUS ATI RADEON HD 6670 1GB DDR3 128 BIT ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ASUS ATI RADEON HD 6670 1GB DDR3 128 BIT | You.gr

η μηπως δεν μου χρειαζεται τοσο μεγαλη ????

τελικα μαλλον θα αφησω το blueray γιατι ξεφευγουμε πολυ στα χρηματα οποτε θα αρκεστω με ενα dvd της σονυ στα 20ευρω

20.71 Sony DVD±RW AD-7261S Dual Layer Lightsribe SATA Black Bulk VISION STUDIO COMPUTERS -

ευχαριστω για τον χρονο σας και περιμενω της απαντησεις για τους ssd και για την οθονη

Σημασία έχει τι υποστηρίζει η κάρτα γραφικών. Στην περίπτωση της 9500GT και ενός καινούριου παιχνιδιού, εφόσον αυτό το παιχνίδι υποστηρίζει και DX10 θα παίξει ως DX10. Δεν θα χρησιμοποιήσει αποκλειστικά χαρακτηριστικά του DX11, οπότε δεν τίθεται θέμα. Δεν έχεις την επιλογή DX11 με την 9500GT για να πεις ότι θα κάνεις κάποια σύγκριση.

σωστά δεν την έχεις αλλά εκτός από το ότι ο φίλος μίλισε για κάνα παιχνιδάκι όπως pro,πόσα παιχνίδια ξέρεις με dx11?εγώ επειδή είμαι "άσχετος" ξέρω μόνο 4-5,και εξ αυτών τα 2 έχουν πολύ χαμηλές απαιτήσεις...

ΠΡΟΣΟΧΗ, η κάρτα γραφικών να έχει ddr5 μνήμη!

Club 3D Radeon HD6570 1GB | Skroutz.gr

έχει πολύ μεγάλη διαφορά στις επιδώσεις!!!

Δε μου λες τη λύση του να πας σε LLANO που θα σου έρθει φθηνότερα και θα παίζεις με την onboard κάρτα που είναι λίγο πιο αργή από την 6570 τη σκέφτηκες??? Θα γλιτώσεις Χρήματα και Θόρυβο και Θερμοκρασίες!

http://www.skroutz.gr/s/350982/Asrock-A75M-HVS.html

http://www.skroutz.gr/s/416649/AMD-A8-3870K.html

για πιο καλή μητρική αυτή http://www.skroutz.gr/s/352371/Asrock-A75-Pro4-M.html

Εκεί έχεις φτηνότερη μητρική οικονομικό CPU και απλά πάρε μνήμη 1600 ή 1866 mghz (το χρειάζεται η onboard κάρτα γραφικών) Και θα είσαι αστέρι.

Αν θες βαρύ video editing πάρε 8120 ή 2500κ αλλά ανεβαίνεις στα χρήματα.

σωστά δεν την έχεις αλλά εκτός από το ότι ο φίλος μίλισε για κάνα παιχνιδάκι όπως pro,πόσα παιχνίδια ξέρεις με dx11?εγώ επειδή είμαι "άσχετος" ξέρω μόνο 4-5,και εξ αυτών τα 2 έχουν πολύ χαμηλές απαιτήσεις...

Καλά τις κουμπάρες θα παίζουμε τώρα; Αποφάσισε τι θέλεις να πεις. Αν δεν ξέρεις άστο.

Μία σκίζει η 9500GT, μια ίσως και να μην σκίζει, μία ξεχνάμε ότι δεν έχει DX11, μία δεν ξέρουμε ότι το DX11 με το DX10 στρεσάρουν αλλιώς τις κάρτες, μετά ανακαλύπτουμε ότι δεν υπάρχουν πολλοί τίτλοι DX11 και ανάθεμα αν ξέρω τι άλλο θα επακολουθήσει. :baby:

Καλά τις κουμπάρες θα παίζουμε τώρα; Αποφάσισε τι θέλεις να πεις. Αν δεν ξέρεις άστο.

Μία σκίζει η 9500GT, μια ίσως και να μην σκίζει, μία ξεχνάμε ότι δεν έχει DX11, μία δεν ξέρουμε ότι το DX11 με το DX10 στρεσάρουν αλλιώς τις κάρτες, μετά ανακαλύπτουμε ότι δεν υπάρχουν πολλοί τίτλοι DX11 και ανάθεμα αν ξέρω τι άλλο θα επακολουθήσει. :baby:

ποιός είπε πως σκίζει η 9500 gt?ότι θες λες?άμα ξαναδιαβάσεις τα ποστ μου απάντησε αλλιώς πρέπει να μάθεις να διαβάζεις και να κατανοείς καλύτερα!

εσύ για pro βάλε 6970.....γιατί μπορείς....

ποιός είπε πως σκίζει η 9500 gt?ότι θες λες?άμα ξαναδιαβάσεις τα ποστ μου απάντησε αλλιώς πρέπει να μάθεις να διαβάζεις και να κατανοείς καλύτερα!

εσύ για pro βάλε 6970.....γιατί μπορείς....

:slap:

dual core 2.66,9500gt 1gb ddr2 σε 1680χ1050 δεν πέφτη κάτω απο 22-25 fps,default settings (μιλάω για skyrim,metro,crysis και τα ρέστα)!πιστέυω συμφωνούμε πως η 6570 είναι καλύτερη της 9500 σωστά?

:baby:

ρε συνάδελφοι δεν συμφωνείτε με την πρόταση να πάρει Llano ο άνθρωπος να ξεμπερδεύει μια και καλή και να γλιτώσει και τα χρήματά του?

ο 3870k είναι και ξεκλείδωτος αν θυμάμαι καλά.

Με λιγότερα από 200 ευρώ και παίρνει μητρική, Cpu και κάρτα γραφικών!

σε κάθε άλλη περίπτωση θέλει από 250 (960+mobo+vga) μέχρι 350 (2500k+mobo+vga)....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.