Jump to content

Ξύλα για τζάκι εντός Αττικής

winters

Recommended Posts

Επειδή έρχεται κρύο και επειδή έχω ξωμείνει, όποιος γνωρίζει από που μπορώ να προμηθευτώ ελιά της προκοπής (δηλαδή όχι από Βουλγαρία που δεν καίγεται με τίποτα) ας το πεί γιατί φέτος την πάτησα και αυτά που είχα πάρει ήταν γτπ. Δώστε infos παιδιά.

Winter is coming! :p

Καυσόξυλα, ξύλα,προσανάμματα για το τζάκι Καλη ποιοτητα

και

Παυλος Κασκαλιδης // 210-9652075 Γλυφαδα ειναι, 220 ο τονος ελια και δρυς + δωρο 3 σακουλες προσαναμα + 2 κουτακια μικρα προσαναματα (Τα κυβακια -οχι πετρελαιου)

Καυσόξυλα, ξύλα,προσανάμματα για το τζάκι Καλη ποιοτητα

και

Παυλος Κασκαλιδης // 210-9652075 Γλυφαδα ειναι, 220 ο τονος ελια και δρυς + δωρο 3 σακουλες προσαναμα + 2 κουτακια μικρα προσαναματα (Τα κυβακια -οχι πετρελαιου)

220!!!??? όχι ρε συ. πανάκριβος είναι...

Nαι αλλα ειναι Γλυφαδιωτικος... Το πλερωνεις... 20% πιθανοτητα το ξυλο να προερχεται απο διαλυμενο σκαφος χρεοκοπημένου bon-viveur...

Bon-viveur με ξύλινο;

Ο bon-viveur των ψαράδων : P

210.292.5560.

Εμάς μας τα έφερε με 170€ τον τόνο, με απόδειξη και 20€ επιπλέον για να τα ανεβάσει στον 4ο όροφο. Στεγνά, ανάμεικτα (ελιά, πεύκο, οξιά) μαζί με ένα σακί προσάναμμα και σε συνάδελφο πήγε με την ίδια τιμή, 300kg, οπότε μπορείς να πάρεις λίγα να δοκιμάσεις.

180 εχει κανονικα, αλλα μου τα κατεβασε στο υπογειο και τα ντανιασε. 2 Πολωνοι χ 15€ εκαστος.

Α, και εδωσαν 1.5 σακουλα σκουπιδιων με κλωναρια βουτηγμενα σε ρετσινι (για προσαναμα) + 2 πακετα προσαναματα μικρα (τα κυβακια)

Sent from my iPhone using Tapatalk

το τηλ του δυστυχώς δεν το έχω!! ίσως το βρώ το βραδάκι!

πάντως είναι πάνω στην Λεωφόρο Δημοκρατίας μετά την πλατεία που έχει όπως μπαίνεις και είναι στο δεξί μας χέρι!! θα ποστάρω άμα βρω τήλ ;)

160e/τόννο πήρα εγώ mix όμως ελιές/δρυς/οξιά και είχε και ρίζες μέσα. Ούτε ντάνιασμα όμως ούτε τίποτα. Ισογειο, ανατρεπόμενο μέσα στο παρκινγκ χύμα στο πάτωμα, φράγκα και γεια σας.

Φακ, συμφέρει καλύτερα να νοικιάσω φορτηγάκι την επόμενη φορά και να πάω σε κάναν άλλο...

Καλύτερα ακομη με παραφινέλαιο. Λιγότερη κάπνα και βρώμα.

ίσως έχεις δίκιο μου το έχουν πει και άλλοι αλλά δε το έχουμε δοκιμάσει.

πάντως μακράν το καλύτερο προσάναμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.