paschalia Ιούλιος 9, 2004 #101 Ιούλιος 9, 2004 Αρχική απάντηση από Manu_Dhthen1 [Σήμερα, στις 16:00] Θεα Ενημερωσης=Paschalia Μια διορθωση πλζ. Απο οτι εχω διαβασει μεχρι στιγμης δεν ειμαι εγω η Θεα της ενημερωσης -μη παρουμε τα σκηπτρα απο τον moderator κο soki ,ουτε να μπω και στα χωραφια του (εχει αραγε?) Ο Θεος της ενημερωσης -ομοφωνα απο οτι ξερω- ειναι ο soki Eγω απλα βαζω περιεργες και τραβηγμενες -απο τα μαλλια- ειδησεις :flower:
Manu_Dhthen1 Ιούλιος 9, 2004 #102 Ιούλιος 9, 2004 @Root-X...χαχαχα Απαντησε ο νοικοκυρης...οποτε τα λεμε μεν...αλλα καπου αλλου... @Paschalia...Μην το λες...μαζευεις με τοσο κοπο ειδησεις και τις ανεβαζεις εδω...Εσυ με διαφορα...:flower: @Zarras...Αχ....κακομοιρη κοπελα...μονο αν κανει μαθηματα σε Thai θα επιβιωσει μαζι σου...
paschalia Ιούλιος 9, 2004 #103 Ιούλιος 9, 2004 Και παλι θα πω οτι αλλος εχει τα πρωτεια. Αν ειναι να βγω θεα της ενημερωσης επειδη βαζω οτι τραβηγμενη ειδηση βλεπω στο pathfinder και στο σαιτ της ερτ - και μονο εκει - τοτε το σταματω. Δεν εχω καμια διαθεση -ειτε παιρνοντας στ'αστεια οτι λες ,ειτε στα σοβαρα- να παρω τον τιτλο απο καποιον αλλον που ΗΔΗ τον εχει .
kallileo Ιούλιος 9, 2004 #104 Ιούλιος 9, 2004 Αρχική απάντηση από paschalia Ο Θεος της ενημερωσης -ομοφωνα απο οτι ξερω- ειναι ο soki Ειναι με διαφορα..........Manu............ασε τα καλυτερα κανεις δεν ασχολειται με ολα τα αθλητικα παιχνιδια και μη απο μενα.Απλως στο PES3 ειμαι απλα ο καλυτερος.
Zarras Ιούλιος 11, 2004 #105 Ιούλιος 11, 2004 Manu o Μαρκος ειναι αυτος 'η με γελουν τα καταπρασινα μεγαλα και εκφραστικα ματια μου ?(ΤΙ ΨΩΝΑΡΑ).... Ευγε για το avatar σου νεε μου...ευγε
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.