Jump to content

Οι "θεοί" του forum

Makis Hourdakis

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Manu_Dhthen1 [Σήμερα, στις 16:00]

Θεα Ενημερωσης=Paschalia

Μια διορθωση πλζ.

Απο οτι εχω διαβασει μεχρι στιγμης δεν ειμαι εγω η Θεα της ενημερωσης -μη παρουμε τα σκηπτρα απο τον moderator κο soki ,ουτε να μπω και στα χωραφια του (εχει αραγε?)

Ο Θεος της ενημερωσης -ομοφωνα απο οτι ξερω- ειναι ο soki

Eγω απλα βαζω περιεργες και τραβηγμενες -απο τα μαλλια- ειδησεις :) :flower:

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

@Root-X...χαχαχα Απαντησε ο νοικοκυρης...οποτε τα λεμε μεν...αλλα καπου αλλου...:laughing:

@Paschalia...Μην το λες...μαζευεις με τοσο κοπο ειδησεις και τις ανεβαζεις εδω...Εσυ με διαφορα...:flower:

@Zarras...Αχ....κακομοιρη κοπελα...μονο αν κανει μαθηματα σε Thai θα επιβιωσει μαζι σου...:hehe:

Και παλι θα πω οτι αλλος εχει τα πρωτεια.

Αν ειναι να βγω θεα της ενημερωσης επειδη βαζω οτι τραβηγμενη ειδηση βλεπω στο pathfinder και στο σαιτ της ερτ - και μονο εκει - τοτε το σταματω.

Δεν εχω καμια διαθεση -ειτε παιρνοντας στ'αστεια οτι λες ,ειτε στα σοβαρα- να παρω τον τιτλο απο καποιον αλλον που ΗΔΗ τον εχει :) .

Αρχική απάντηση από paschalia

Ο Θεος της ενημερωσης -ομοφωνα απο οτι ξερω- ειναι ο soki

Ειναι με διαφορα..........

Manu............ασε τα καλυτερα κανεις δεν ασχολειται με ολα τα αθλητικα παιχνιδια και μη απο μενα.

Απλως στο PES3 ειμαι απλα ο καλυτερος.

Manu o Μαρκος ειναι αυτος 'η με γελουν τα καταπρασινα μεγαλα και εκφραστικα ματια μου ?(ΤΙ ΨΩΝΑΡΑ)....:tomato:

:T: Ευγε για το avatar σου νεε μου...ευγε :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.