LL_NEO Ιούλιος 9, 2004 #81 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 Τι να πω και γω που μου τη λέει φόρα παρτίδα (και χωρίς υπεκφυγές) όταν τον παρακαλάω να ποστάρω μια μικρούλα (2000x1000) φωτό της Μονικούλας μου :inlove: :inlove: :inlove: Αλλά τι να του κάνω του αλήτη που του έχω αδυναμία...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 9, 2004 #82 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 EE, σκάστε δεν θα έλεγα ποτέ... η αλήθεια είναι ότι ενοχλήθηκα, αλλά ξεενοχλήθηκα μόλις βρήκαμε την άκρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιούλιος 9, 2004 #83 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 Αρχική απάντηση από naz [Σήμερα, στις 15:38] εγω νομιζα ο ροοτ ελεγε για το αλλο εργαλειο....το ιπταμενο....ο my,its flying!!!! εε γιαυτο μιλουσαμε πριν.... που 8α παει...8α το μονταρω το μαμημενο! ροοτ δε 8ελω την βοηθεια σου ωρε.... θα μου το μονταρει ο κωστης...(ελπιζω μονο να μην χωσει τπτ ποτενσιομετρα και τριμμερακια πανω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούλιος 9, 2004 Author #84 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 Κι έτσι ο θεός των κλειδωμένων threads δεν θα το κλειδώσει αυτή τη φορά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu_Dhthen1 Ιούλιος 9, 2004 #85 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 Αφου καλυψατε καθε ειδος ψυξης,λειτουργικων,κουτιων κτλ...θα πω για τα παρελκωμενα... Θεος των Multimedia,Games,ασκοπων εντασεων και RMA discussion of the year=Zarras Θεος των updates σοβαρων και μη προγραμματων=Kalileo Θεος και χαρα καθε οδοντογιατρου(λογω δοντιου) και οφθαλμιατρου (λογω φωτογραφιων της Monica)=LL_Neo Θεος Καλυτερων ακουσματων mp3=RootX Θεος Καλυτερου Lan of the year=Greekfragma Θεα Ενημερωσης=Paschalia Θεα Δυναμικων επανεμφανισεων και εξαφανισεων=Estranged Το βραβειο θεος του βρομοξυλου θα κριθει σε extra γυρο μεταξυ των Zarra και Kalileo Θεος αθλητικων games =Εγω φυσικα..ειδικα σε ποδοσφαιρο και ροδες...Εχει κανεις αντιρηση??:devil: Τελος....Θεος που εμφανιστηκε περισσοτερο σε συγκεκριμενα ομως threads= Η γνωστη μας μυγα...και ο terminator Αυτα... Φυσικα και βγηκα και λιγο :OT: ,αλλα πιστευω θα με συγχωρεσετε... Υ.Γ. εεεε,τωρα κλειδωστε το...το αποτελειωσα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιούλιος 9, 2004 #86 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen Κι ακομα δεν ειδες τιποτα! Αμα δεν κανω τον Enduracel να ειναι γονατιστος μπροστα μου (no pun intented) και να με παρακαλαει για καινουριο avatar, να μη με λενε daddy... Εγώ πάντως μπήκα στο χορό μαζί σου. Με βλέπεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 9, 2004 #87 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 Αρχική απάντηση από Manu_Dhthen1Αυτα... Φυσικα και βγηκα και λιγο :OT: ,αλλα πιστευω θα με συγχωρεσετε... Υ.Γ. εεεε,τωρα κλειδωστε το...το αποτελειωσα.. Αλήθεια βρε παιδί, εσύ δεν zarraρευεις καθόλου να σε δούμε live ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Ιούλιος 9, 2004 #88 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 Αρχική απάντηση από Manu_Dhthen1 Αφου καλυψατε καθε ειδος ψυξης,λειτουργικων,κουτιων κτλ...θα πω για τα παρελκωμενα... Θεος των Multimedia,Games,ασκοπων εντασεων και RMA discussion of the year=Zarras Θεος των updates σοβαρων και μη προγραμματων=Kalileo Θεος και χαρα καθε οδοντογιατρου(λογω δοντιου) και οφθαλμιατρου (λογω φωτογραφιων της Monica)=LL_Neo Θεος Καλυτερων ακουσματων mp3=RootX Θεος Καλυτερου Lan of the year=Greekfragma Θεα Ενημερωσης=Paschalia Θεα Δυναμικων επανεμφανισεων και εξαφανισεων=Estranged Το βραβειο θεος του βρομοξυλου θα κριθει σε extra γυρο μεταξυ των Zarra και Kalileo Θεος αθλητικων games =Εγω φυσικα..ειδικα σε ποδοσφαιρο και ροδες...Εχει κανεις αντιρηση??:devil: Τελος....Θεος που εμφανιστηκε περισσοτερο σε συγκεκριμενα ομως threads= Η γνωστη μας μυγα...και ο terminator Αυτα... Φυσικα και βγηκα και λιγο :OT: ,αλλα πιστευω θα με συγχωρεσετε... Υ.Γ. εεεε,τωρα κλειδωστε το...το αποτελειωσα.. LOL :hehe: :Γεωργιου: :hehe: :Γεωργιου: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu_Dhthen1 Ιούλιος 9, 2004 #89 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 16:05] Αλήθεια βρε παιδί, εσύ δεν zarraρευεις καθόλου να σε δούμε live ?? Στο επομενο Lan θα παρω Kallileo, το cd του Pro evolution και θα ερθω.... Αλλα το zarraρευεις ??????τι θελει να πει ο ποιητης??? ΑΑΑΑ,και μην ξεχασω εεε.....Θεος στο Linux=Με μεγαλλληηηη διαφορα...Packo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούλιος 9, 2004 #90 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 14:56] Lol, δεν σε συμφέρει... τους χρωστάμε κάμποσα μηνιάτικα Που σημαίνει ότι δεν κάνατε και την καλύτερη επιλογή. ’λλοι θα σας πληρώνανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 9, 2004 #91 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 Ο packo, από τα λίγα που μου μετέφερε ο djd, είναι TOP.όσο αφορά το zarraρευεις, σημαίνει "κινείσαι σε χώρους πλησίων του κ. zarra" δλδ πας καθόλου από το σπίτι του, μπας και τυχαία συναντηθούμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 9, 2004 #92 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Που σημαίνει ότι δεν κάνατε και την καλύτερη επιλογή. ’λλοι θα σας πληρώνανε. Ομολογώ ότι το αίνιγμά σου για ακόμα μία φορά με μπέρδεψε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούλιος 9, 2004 Author #93 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 Μήπως αυτό αφορά το λογιστήριο του site; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούλιος 9, 2004 #94 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 16:28] Ομολογώ ότι το αίνιγμά σου για ακόμα μία φορά με μπέρδεψε Πιστεύεις ότι δεν υπάρχουν κάπου κάποιοι που θα πληρώνανε να γίνουν υπεύθυνοι; Οι παρόντες εξαιρούνται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούλιος 9, 2004 #95 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Μήπως αυτό αφορά το λογιστήριο του site; Δε προλαβαίνουν τώρα, έχουν πήξει με τα τιμολόγια από τις διαφημίσεις :tw: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 9, 2004 #96 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 εχεχε, από εδώ το πάμε, από εκεί το πάμε, όλο κλειδωμένα threads πάμε να αναβιώσουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 9, 2004 #97 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Πιστεύεις ότι δεν υπάρχουν κάπου κάποιοι που θα πληρώνανε να γίνουν υπεύθυνοι;Οι παρόντες εξαιρούνται. Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα, αλλά υποθέτω πως ναι.... για τόσα και τόσα δίνει λεφτά ο άνθρωπος, στο να πληρώσει για να γίνει "υπεύθυνος" θα κολλήσει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούλιος 9, 2004 Author #98 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 Θεός των αινιγμάτων: ΓιαγκΤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιούλιος 9, 2004 #99 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 σοφοτατες κουβεντες απο rootie & YoungT btw...Λιγοι κινουνται πλεον στο χωρο του k. zarra, γιατι παντρευτηκε.... μπηκε σε μια ταξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούλιος 9, 2004 Author #100 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 Και καλλά κάνεις. Μην χρειαστεί να στείλεις καμιά ώρα το γάμο σου για... RMA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.