Serial Killer Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2012 Καλησπέρα τέκνα. Έχω μιά ερωτησούλα. Μήπως ξέρουμε την σημασία των ήχων του buzzer κατα την εκκίνηση του pc?Έχω ένα pcδάκι 10 ετίας εδώ και μια στο τόσο όταν πάει να κάνει εκκίνηση ακούγεται ένα συνεχόμενο beep και δεν ανοίγει. μετά από 2-3 προσπάθειες συνέρχεται και ανοίγει κανονικά. Επίσης έχει παρατηρηθεί πώς και οι μπροστινές του USB δεν παίζουν, με αποτέλεσμα να καίνε οτιδήποτε κουμπώνετε πάνω τους. Η μητρική έχει 4 USB για front panel, τις δοκίμασα και στις άλλες 2 αλλά πάλι τα ίδια. τα pinάκια είναι σωστά στην θέση τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleistoanaktas Ιανουάριος 26, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 BIOS Beep CodesΑνάλογα με τη μητρική διαφέρουν, τσέκαρε το manual της μητρικής (στο site της, αν το έχεις ακόμα είσαι θεούλης) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serial Killer Ιανουάριος 27, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2012 Να 'σαι καλά φίλε μου! Ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.