hot_sauce Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2012 Καλησπέρα σαςχθες αγόρασα αυτό:Turbo-X USB HUB BH056 7 Port - Controllers - Hub - plaisio.grκαι μετά λύπης μου παρατήρησα πως όταν κλείνει ο υπολογιστής οι συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο hub δεν κλείνουν... (σκληρός δίσκος, pad με ανεμιστηράκια κτλ)υπάρχει κάποια ρύθμιση στα windows (7) για να το φτιάξω?το προιόν έτσι είναι σχεδιασμένο να δουλεύει ή το συγκεκριμένο είναι ελλατωματικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιανουάριος 26, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 Καλησπέρα σαςχθες αγόρασα αυτό:Turbo-X USB HUB BH056 7 Port - Controllers - Hub - plaisio.grκαι μετά λύπης μου παρατήρησα πως όταν κλείνει ο υπολογιστής οι συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο hub δεν κλείνουν... (σκληρός δίσκος, pad με ανεμιστηράκια κτλ)υπάρχει κάποια ρύθμιση στα windows (7) για να το φτιάξω?το προιόν έτσι είναι σχεδιασμένο να δουλεύει ή το συγκεκριμένο είναι ελλατωματικό?Tη μητρικη εχεις ? κατι παρομοιο ειχα σε gigabyte με το on/off charge που εχουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
hot_sauce Ιανουάριος 26, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 χμ...τα χαρακτηριστικά του είναι αυτά:http://www.fujitsu.com/downloads/COMP/fpcap/notebooks/previous/factsheet_lb_E8110.pdfαλλά δε λέει κάπου για motherboard ή τουλάχιστον δε μπορώ να καταλάβω εγώ ποια είναι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιανουάριος 26, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 χμ...τα χαρακτηριστικά του είναι αυτά:http://www.fujitsu.com/downloads/COMP/fpcap/notebooks/previous/factsheet_lb_E8110.pdfαλλά δε λέει κάπου για motherboard ή τουλάχιστον δε μπορώ να καταλάβω εγώ ποια είναι....Το παραπανω που εγραψα ηταν για desktop μητρικη μηπως παιζει ρολο που εχει και εξοτερικη τροφοδοσια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιανουάριος 26, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 Το hub που πήρες έχει και τροφοδοσία ρεύματος η οποία το τροφοδοτεί διαρκώς ακόμα και αν κλείσει ο υπολογιστής, λογικό είναι λοιπόν να μην σβήνουν οι συσκευές που έχεις επάνω.Δεν είναι πρόβλημα, ούτε ελλάτωμα αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hot_sauce Ιανουάριος 26, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 πολλά hub που έχω δει (με εξωτερική τροφοδοσία) κλείνουν τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες με το που κλείσει ο υπολογιστής...οπότε..δεν θα έπρεπε να το αναφέρει, έστω?για μένα, το σύνηθες είναι να τις κλείνει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hot_sauce Ιανουάριος 26, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 να αναφέρω, αν βοηθάει, πως οι συσκευές παραμένουν ανοιχτές ακόμα και αν αποσυνδέσω το hub από το laptopα, και η μητρική είναι η Intel® 945GM Express Chipset Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιανουάριος 26, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 να αναφέρω, αν βοηθάει, πως οι συσκευές παραμένουν ανοιχτές ακόμα και αν αποσυνδέσω το hub από το laptopα, και η μητρική είναι η Intel® 945GM Express ChipsetΔεν νομιζω να εχει κατι τετοιο σε laptop γιατι αν καποιος ξεχασει κατι συνδεμενο πανω και κλεισει το laptop θα του φαει τη μπαταρια αλλα οπως ειπε και ο παραπανω το πιο πιθανο ειναι οτι δουλευει ετσι επειδη εχει τροφοδοσια ενα αγνωστης μαρκας που εχω τωρα και κοιταω και σε αυτο αν κλεισω το pc δεν κλεινει ενας εξωτερικος δισκος 2.5 που εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
hot_sauce Ιανουάριος 26, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 μάλιστα.... ένας φίλος που έχει ένα παρόμοιο της turbo-x του κλείνει κανονικά τις συσκευές.... τέλος πάντων....ευχαριστώ για τις απαντήσεις....αν κάποιος έχει κάποια ιδέα ας γράψει καλό βράδυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 26, 2012 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 ^^ ο φιλος ειμαι εγωοταν κλεινω το λαπτοπ , κλεινουν τα παντα.δε θεωρω λογικο για usb hub ανεξαρτητα με την εξτρα τροφοδοσια να μη κλεινουν οι συσκευες..το θεωρω μεγαλη χαζομαρα να δουλευουν πχ δισκοι ανευ λογουεπισης μιας και την στιγμη που αν βγαλεις το usb απο το λαπτοπ , συνεχιζουν και δουλευουν , δεν εχει να κανει με το λαπτοπ η την μητρικη που αναφερθηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
hot_sauce Ιανουάριος 27, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2012 σήμερα δοκίμασα να το βάλω σε άλλο υπολογιστή (Desktop) και το hub κλείνει κανονικά όταν κλείνει ο υπολογιστής....άρα είναι το λάπτοπ μουδοκίμασα και τις ρυθμίσεις USB Legacy από BIOS και την επιλογή για να κλείνει ο υπολογιστής τις συσκευές USB κατά τον τερματισμό από το Device Manager αλλά τίποτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 27, 2012 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2012 οταν σε ρωτησα αν παιζει χωρις να ειναι συνδεδεμενο στο λαπτοπ , μου λες ναι..αυτο αναιρει την δοκιμη σε αλλο πισιanywayπροφανως μετα απο ολα αυτα ειναι θεμα μητρικης λοιπον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hot_sauce Ιανουάριος 27, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2012 οταν σε ρωτησα αν παιζει χωρις να ειναι συνδεδεμενο στο λαπτοπ , μου λες ναι..αυτο αναιρει την δοκιμη σε αλλο πισιναι...με τα τότε δεδομένα την αναιρούσε.....ωστόσο εγώ την έκανα και άλλαξε τα δεδομένα....τέλος πάντων...το χω βγάλει απ'το ρεύμα και το λειτουργώ σαν απλό hub χωρίς τροφοδοσία και κλείνει κανονικά, φυσικά....αν πάντως σκεφτεί κάποιος κάτι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Ιανουάριος 30, 2012 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2012 Μέσα στο bios πρέπει να έχει μία λειτουργία για να φορτώνει τα default settings. Αν δεν έχεις κάποιες ειδικές ρυθμίσεις κάνει στο bios δε χάνεις τίποτα να φορτώσεις τις default μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.