teo$ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2012 Καλημερα παιδια,αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα,λέω κάτι στο μικρόφωνο μου και αυτο ακούγεται πολυ γρήγορα που δεν καταλαβαίνεις καν τι λέει.Αυτό συμβαίνει είτε στην ηχογράφηση των windows(windows 7) , είτε στο msn που το έχω χρησιμοποιήσει.Το μικρόφωνο είναι ένα απλό μικρόφωνο απο ένα απο headset και το εχω δοκιμάσει και σε άλλον υπολογιστή παλι με 7 όπυ και δούλευε χωρίς πρόβλημα.Αν έχει κάποιος να προτείνει κατι......:fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitogiros Ιανουάριος 26, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 Δοκίμασε να βάλεις πιο καινούργιους drivers στην κάρτα ήχου σου. και έλεγξε και τις ρυθμίσεις μικροφώνου στο πανελ της καρτας ήχουΤι καρτα ήχου έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo$ Ιανουάριος 27, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2012 Ευχαριστω, μαλλον αυτο εφταιγε...Ολα κομπλε τωρα....:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.