Maverick22 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2012 Παίδες για διαφωτίστε με λίγο σχετικά με το τι να χρησιμοποιήσω για τις πτήσεις, μιας και μου αρέσει αρκετά το όλο concept αλλά με το ποντίκι δεν παλεύεται μιας και θέλω 5 στρέμματα mouse pad και με πληκτρολόγιο only αν και ανεκτό σίγουρα δεν είναι οτι καλύτερο(στο bf3 αυτά).Παλιότερα έπαιζα xbox και ξέρω οτι το χειριστήριο για τέτοιες δουλειές είναι λουκούμι αλλά μου ρθε και η άλλη ιδέα του joystick!Το ψαξα λίγο χτες και ψιλοκατέληξα σε αυτά τα δύο, και τα δύο με αρκετά μειονεκτήματα για αυτούς που το έχουν κοιτάξει λίγο το θέμα. Saitek Cyborg F.L.Y 5 | Skroutz.grThrustmaster T-16000M | Skroutz.grΑν και μου αρέσει πολύ η ιδέα του joystick, το θέμα είναι οτι θα πάει μάλλον ψιλοχαμένο μιας και δεν παίζω παιχνίδια πτήσεων (άντε να παίξω κανα HAWX στο μέλλον) ενώ του xbox 360 θα είναι χρήσιμο και για άλλα games.Όμως αναφορικά με τον έλεγχο του ιπτάμενου οχήματος στο bf3 και τη στόχευση με αυτό τι είναι καλύτερο, αναφέρομαι σε "ωμές" επιδόσεις χωρίς να κοιτάμε pros & cons out of the game.Ελπίζω να μη σας κούρασα αναμένω τη βοήθειά σας :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tazerom Ιανουάριος 26, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 λίγο που είχα δοκιμάσει(σε unranked:... με xbox 360 φάνηκε συμπαθητικό ..αλλά υποθέτω ότι θέλει και κάποιες ρυθμίσεις γιατί μου γαινόταν πολύ "ξερό" και απότομο!.......αλλά κάθε πράγμα στο καιρό του.....κάτσε να πάρουμε το κολλάει στο infantry πρώτα :man_in_love: αλλά και αυτό δεν φαίνεται άσχημο και αρκετά τίμιο για τα λεφτά του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zodiac Ιανουάριος 26, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 σου εχω στειλει πμ..αλλα για το bf3 μια χαρα ειναι το Thrustmaster T-16000M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick22 Ιανουάριος 26, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 Τελικά μετά απο κάμποσες γνώμες παρήγγειλα το wireless του xbox 360. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 26, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 Τελικά μετά απο κάμποσες γνώμες παρήγγειλα το wireless του xbox 360. Σας ευχαριστώ για τη βοήθειαΓιατι οχι το wired:pΘα βαρεθεις να το φορτιζεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick22 Ιανουάριος 26, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 Είχα αγοράσει κάτι sony cyber energy [ame]http://www.amazon.com/Sony-Energy-Pre-Charged-Rechargeable-Batteries/dp/B000PHMN44[/ame] για τη φωτογραφική μαζί με φορτιστή και έτσι το χα έτοιμο το έγκλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιανουάριος 26, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 Γιατι οχι το wired:pΘα βαρεθεις να το φορτιζεις! [ame]http://www.amazon.com/Xbox-360-Play-Charge-Kit/dp/B000B6MLS2[/ame] τσαμπα ξερω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 26, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 Amazon.com: Xbox 360 Play & Charge Kit: Video Gamesτσαμπα ξερω To Wireless εχει καποια εκδοση του με δαυτο πακετο στα 50€ αν θυμαμαι καλα. +Οτι θελεις ειδικο dongle για να το συνδεσεις στο PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick22 Ιανουάριος 26, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 Ναι βρε με το wireless gaming receiver το πήρα. Λέει for windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.