Jump to content

Joystick για bf3 και οχι μονο

Maverick22

Recommended Posts

Παίδες για διαφωτίστε με λίγο σχετικά με το τι να χρησιμοποιήσω για τις πτήσεις, μιας και μου αρέσει αρκετά το όλο concept αλλά με το ποντίκι δεν παλεύεται μιας και θέλω 5 στρέμματα mouse pad και με πληκτρολόγιο only αν και ανεκτό σίγουρα δεν είναι οτι καλύτερο(στο bf3 αυτά).

Παλιότερα έπαιζα xbox και ξέρω οτι το χειριστήριο για τέτοιες δουλειές είναι λουκούμι αλλά μου ρθε και η άλλη ιδέα του joystick!

Το ψαξα λίγο χτες και ψιλοκατέληξα σε αυτά τα δύο, και τα δύο με αρκετά μειονεκτήματα για αυτούς που το έχουν κοιτάξει λίγο το θέμα.

Saitek Cyborg F.L.Y 5 | Skroutz.gr

Thrustmaster T-16000M | Skroutz.gr

Αν και μου αρέσει πολύ η ιδέα του joystick, το θέμα είναι οτι θα πάει μάλλον ψιλοχαμένο μιας και δεν παίζω παιχνίδια πτήσεων (άντε να παίξω κανα HAWX στο μέλλον) ενώ του xbox 360 θα είναι χρήσιμο και για άλλα games.

Όμως αναφορικά με τον έλεγχο του ιπτάμενου οχήματος στο bf3 και τη στόχευση με αυτό τι είναι καλύτερο, αναφέρομαι σε "ωμές" επιδόσεις χωρίς να κοιτάμε pros & cons out of the game.

Ελπίζω να μη σας κούρασα αναμένω τη βοήθειά σας :clap:

λίγο που είχα δοκιμάσει(σε unranked:...:) με xbox 360 φάνηκε συμπαθητικό ..αλλά υποθέτω ότι θέλει και κάποιες ρυθμίσεις γιατί μου γαινόταν πολύ "ξερό" και απότομο!.......αλλά κάθε πράγμα στο καιρό του.....κάτσε να πάρουμε το κολλάει στο infantry πρώτα :man_in_love:

αλλά και αυτό δεν φαίνεται άσχημο και αρκετά τίμιο για τα λεφτά του!

To Wireless εχει καποια εκδοση του με δαυτο πακετο στα 50€ αν θυμαμαι καλα.

+Οτι θελεις ειδικο dongle για να το συνδεσεις στο PC.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.