Jump to content

Απορια με βιντεο

mechanictp

Recommended Posts

Γεια σας ρε παιδια. Ειμαι λιγο ασχετος απο υπολογιστες και θελω την βοηθεια σας. Θελω να ανοιξω το laptop να το εχω σε μια σχολικη τσαντα στην πλατη μου και να βιντεοσκοπησω αυτα που θα δειχνει η οθονη(θα εχω ανοιξει ενα προγραμμα που θα εχει μετρησεις απο κατι αιρθητηρες) για να τα επεξεργαστω αργοτερα... Μπορω να το κανω αυτο? Πως γινεται?

Ευχαριστω πολυ :T:

Υ.Γ. Σορρυ αν το εκανα ποστ σε λαθος μερος

Πρώτον.

Τα προγράμματα που λαμβάνουν μετρήσεις, έχουν πάντα την επιλογή να κάνουν καταγραφή σε αρχείο κειμένο (log, txt ,dat κλπ) οπότε παίρνεις κατευθείαν τις μετρήσεις σου σε αρχεία κειμένου για επεξεργασία.

Δευτερεον ,

αν το πρόγραμμα είναι χειροποίητο και δεν έχει αυτή την δυνατότητα , υπάρχουν προγράμματα όπως το camtasia Studio που κάνει βιντεοσκόπηση της οθόνης. Να έχεις όμως υπόψην σου , ότι πρώτον θέλουν αρκετό χώρο τα αρχεία βίντεο (δεν μπορείς να το αφήσεις 1 μερα ολόκληρη να γράφει) και επίσης τσιτώνουν τον επεξεργαστή , οπότε ανάλογα μπορεί να μείνεις από ρεύμα μέσα σε μια ώρα και ακομά και καλύφτείς από ρεύμα το φόρτωμα του επεξεργαστή μπορεί να επηρεάσει την επικοινωνία με τους αισθητές με αποτέλεσμα να έχεις delay η απλά να σταματάει η επικοινωνία κατα διαστήματα.

Τι πρόγραμμα χρησιμοποεις?

Πρωτον δεν ξερω αν γινεται δεν εχω δει κατι... Ειναι προγραμμα για αναβαθμιση καυσιμου σε μηχανη. Power commander λεγεται... Θα δοκιμασω το camtasia studio δεν ειναι για πολυ αντε κανα τεταρτο το πολυ... Ευχαριστω παντως

καλά , την κατάλαβα την ιστορία

...δεν σου δίνει data logging γιατι σου πουλάει μετά αυτό (το πρώτο με την Lcd)

Dynojet Power Commander Accessories

το οποίο κάνει log οτι δείχνει η οθόνίτσα σε μια καρτούλα sd

....

Αυτές οι απατεωνιές με αυτές τις εταιρίες, πληρώνεις τα μαλλιοκέφαλα σου για τα Ecu και μετά σε γδέρνουν και με τα "αξεσουάρ" τα οποία παρέχουν δυνατότητες που έπρεπε να έχει απ'την μάνα του το καταραμένο.

..

Καλή τύχη με το screen capture και καλό κουράγιο μετά για να βγάλεις τα data.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.