gregorisvas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2012 Καλησπέρα,έχω ένα πρόβλημα με την εν λόγω μητρική.Το bios έγινε corrupt και όταν ανοίγει μου λέει να βάλω USB stick ή το CD της μητρικής για να φορτώσει το bios.Επειδή το cd της μητρικής δεν το έχω, βάζω το bios που κατεβάζω απ' την Asus αζιπάριστο μέσα στο στικάκι (fat32 formatted).To μετονομάζω σε M4A87USB.ROM (αυτό ψάχνει και οτιδήποτε άλλο δεν το διαβάζει), αλλα ενώ μου λέει Reading M4A87USB.ROM μετά λέει File not found :S Υπάρχει κάποια λύση,πρίν καταφύγω σε RMA? (eshop :cry:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 25, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2012 Για ποιο λόγο μετονομάζεις το συμπιεσμένο αρχείο σε ROM? Είναι δυνατόν η εταιρία να σου δίνει αρχείο με λάθος κατάληξη;Unzip/Unrar οτιδήποτε χρειάζεται το αρχείο και μέσα εκεί θα βρεις το .ROM που χρειάζεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis0000 Ιανουάριος 26, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2012 Για ποιο λόγο μετονομάζεις το συμπιεσμένο αρχείο σε ROM? Είναι δυνατόν η εταιρία να σου δίνει αρχείο με λάθος κατάληξη;Unzip/Unrar οτιδήποτε χρειάζεται το αρχείο και μέσα εκεί θα βρεις το .ROM που χρειάζεσαι.οταν το κατεβαζεις και το κανεισ unzip εχει το ηδη καταληξη .rom αυτο ειναι το τελευταιο biosupdate ''M4A87TD-USB3-ASUS-2001.ROM''........το κατεβαζεισ σε zip το κανεις unzip και το ριχνεις στο stick (μονο το αρχειο) δεν μετονομαζεισ τιποτα οπωσ ειναι ''M4A87TD-USB3-ASUS-2001.ROM'' αν δεν κατσει τοτε θα ελεγα να κατεβασεις καμια παλαιοτερη εκδοση, άφου πρώτα ελεγξεις οτι κατεβαζεις το σωστο Bios και οτι δεν εχει υπάρχει κανένα jumper προστασιας biosupdate Που ειχαν οι παλαιοτερες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.