Jump to content

GTX 560 Ti 448 Core ή GTX 570

JayVi

Recommended Posts

Σίγουρα έχει να κάνει με τα πόσα χρήματα διαθέτεις καθώς μην νομίζεις πως με τις καινούριες , π.χ GTX 670 θα μπορείς να παίξεις maxed out 1080p με 60fps τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν φέτος. Εάν συμβεί αυτό τότε πολύ απλά η τιμές τους θα είναι μεγάλες(δηλαδή πάνω από 400 ευρώ).

Αν μιλάμε για τα παιχνίδια που υπάρχουν τώρα σίγουρα η GTX 570 θα σε καλύψει.

Εμένα η 570 ήταν η πιο απροβλημάτιστη κάρτα που έχω αγοράσει, και από θέμα hardware αλλά και drivers.

ειχα παει την περασμενη βδομαδα την 6950 μου τελικα δεν ειχαν να μου κανουν αλλαγη με μια ιδια λογο το οτι σταματησανε να φερνουν πλεον 6950 κ μου εδωσαν μια ecs 570 στα ιδια λεφτα ακριβως οσο ειχα παρει κ την 6950 πριν απο ενα χρονο στα 309 ευρω

Για να επιστρέψω στο αρχικό θέμα της σελίδας, κατόπιν αναζήτησης, διάβασα ότι μπορεί κάποιος να "ξεκλειδώσει" την gtx 560 Ti 448 σε μία gtx 570 λόγω του ότι και οι δύο κάρτες στηρίζονται στην ακριβώς ίδια αρχιτεκτονική κτλ κτλ. Αναρωτιέμα αν θα μπορούσε να γίνει κάτι αντίστοιχο με 6950 σε 6970 και αν στην περίτπωση αυτή θα ίσχυε τυχόν εγγύηση... Έχει διαβάσει κανείς κάτι αντίστοιχο;

Συγκεκριμένα διάβασα "It may be possible to unlock the core to a GTX 570 since both cards have the same memory capacity and bus". Εννοείται ότι η κάρτα στην οποία αναφέρεται είναι η MSI GTX 560 Ti 448 Cores και μία reference GTX 570.

Link: MSI N560GTX-448 Twin Frozr III Power Edition Review » Page 4 - Testing: Setup & Overclocking - Overclockers Club

ειχα παει την περασμενη βδομαδα την 6950 μου τελικα δεν ειχαν να μου κανουν αλλαγη με μια ιδια λογο το οτι σταματησανε να φερνουν πλεον 6950 κ μου εδωσαν μια ecs 570 στα ιδια λεφτα ακριβως οσο ειχα παρει κ την 6950 πριν απο ενα χρονο στα 309 ευρω

Πήγα προχθές απ' το πλαίσιο και τελικά μου έδωσαν πιστωτικό 200 ευρώ, έβαλα άλλα 100 και πήρα την ecs 570. Στην αρχή πήγαν να μου κάνουν αντικατάσταση με 6850 αλλά δεν υπήρχε περίπτωση... Τουλάχιστον στα καινούργια games(bf3, crysis2 ktl) είδα μεγάλη βελτίωση σε σχέση με την 5870, καλή αναβάθμιση λοιπόν για 100euros.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.