Jump to content

Sisoft Sandra 2004 Memory Benches

Recommended Posts

ναι ,με τις ΒΗ-5 , δεν υπάρχει προβλημα, αλλά με τις ΒΗ-6 (απ'ότι έλεγαν κάποιοι στο xtremesystems) , και γενικότερα με ddr333(θέμα spd),οπότε αν έχεις κανα BH-6 ή 333 ντιμακι , κάνε ένα κόπο :) , "αλλιώς κοντινη γιορτή αλληλούια" ,θα το δώ ιδίοις όμασι (αυτό δε θέλω όμως , για να μη φύγει κανα ντιμμακι με αγνωστη διευθυνση στο x-y-z)

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από papatsonis [Σήμερα, στις 08:28]

ναι ,με τις ΒΗ-5 , δεν υπάρχει προβλημα, αλλά με τις ΒΗ-6 (απ'ότι έλεγαν κάποιοι στο xtremesystems) , και γενικότερα με ddr333(θέμα spd),οπότε αν έχεις κανα BH-6 ή 333 ντιμακι , κάνε ένα κόπο :) , "αλλιώς κοντινη γιορτή αλληλούια" ,θα το δώ ιδίοις όμασι (αυτό δε θέλω όμως , για να μη φύγει κανα ντιμμακι με αγνωστη διευθυνση στο x-y-z)

...δεν εχω βρε συ bh6 καθολου..:( ........πιστευω να ειναι οπως τα λεει ο Endu;)

• 5 weeks later...
Αρχική απάντηση από hipro5

Να βάλω κι εγώ αυτό με τις BH-6 και ABIT IC7 Intel να μην πάει χαμένο.........Αναρωτιέμαι πόσο θα πήγαιναν αυτές οι μνήμες σε A64 μηχάνημα......?.....

καιρος ειναι να παρεις και να το δοκιμασεις εσυ να μας πεις

:p:D

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 17:50]

Απαπαπαπα........Θες να με πάρουν με τις.......... :tomato: :tomato:

Τουναντίον, θα έλεγα ότι οι περισσότεροι θα χειροκροτούσαν την απαλλαγή σου από τέτοιες αγκυλώσεις.

Αφησε τον εκει αγγυλωμενο, με το κολλητηρι και το Ρ4, να χαιρομαστε εμεις που τον περναμε.

ανθρωπε, +500 δινει η lamer μπουρουχα μου.

κανε μια χαρη στον ευατο σοτ, προστατευσε το ονομα σου.

Αρχική απάντηση από hipro5

Να βάλω κι εγώ αυτό με τις BH-6 και ABIT IC7 Intel να μην πάει χαμένο.........Αναρωτιέμαι πόσο θα πήγαιναν αυτές οι μνήμες σε A64 μηχάνημα......?.....

Μιας και σε είχα στείλει μην vga δεν σε στέλνω και την mobo με cpu μαζί να τα ξεσκίσεις ( για να με βγει το άχτι που έχω που δεν έχω νερό η τα παρεμφερές )

:)

Αρχική απάντηση από Borg [Σήμερα, στις 19:05]

Μιας και σε είχα στείλει μην vga δεν σε στέλνω και την mobo με cpu μαζί να τα ξεσκίσεις ( για να με βγει το άχτι που έχω που δεν έχω νερό η τα παρεμφερές )

:)

Σςςςςςςςς.............ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ θα τα φωνάζεις αυτά τα πράγματα και δεύτερον.........ΤΙ CPU και Mobo έχεις είπαμε?......... :D

Abit KV8 Pro rev1.1

Cpu 3200+ Newcastle

Έφτασα μέχρι 9*274 όχι παραπάνω γιατί πρόβλημα με temp και τα volt που δίνει η mobo ( mem 2.8v)

να και το stepping

Ξέχασα να πω πως θα έχω και την chaintech nf3 250

Διάλεξε :D

post-391-1416071372,359_thumb.jpg

O FX και το phase change κανουν θαυματα borg :)

Φαντασου οτι στα xp, οταν φορτωνουν η εικονα με την μπαρα προοδου

εχει σταματησει να βγαινει... μπαινει κατευθειαν μεσα looooool ειναι απιστευτο!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.