Jump to content

mx performance αγορά

filnabro

Recommended Posts

καλησπέρα , έχω μια ερωτηση για το εν λογω προιον το οποιο αγορασα σημερα. το πηρα 57 ευρω εναντι των 80 που κατα μεσο ορο το εχουν τα υπολοιπα μαγαζια,αλλα δεν είχε την αναμενόμενη συσκευασία. Ηταν σε ενα μικρο κουτακι( με όλα ωστόσο τα παρελκόμενα) το οποίο μαλιστα είχε στο πανω μερος ένα αυτοκόλλητο της DELL !!!! Ti μπορεί να σημαινει αυτό? To ποντικι δουλευει αψογα βεβαια , απλώς υποθέτω οτι καποιο κολπακι παιζεται...επίσης στο σαϊτ του μαγαζιου δεν αναφερόταν οτι δεν έχει την επίσημη συσκευασία.Σας ευχαριστω..

felix δεν διαβασα την απάντηση σου πριν...αυτό ακριβώς που με νευρίασε είναι οτι δεν ανέφερε τιποτα στην περιγραφή του το site.Ουτε εκθεσιακό ουτε στοκ κτλ. Το αγόρασα από το play245 στο μαρούσι.Απλώς ήταν σημαντική η διαφορά τιμής και το πήρα.Το θέμα είναι εγω τουλαχιστον είχα την δυνατότητα να επιλέξω αν το παρω η οχι. Αν καποιος το εκανε παραγγελία για το σπίτι? θα έπερνε κάτι διαφορετικό από που φανταζόταν.Α και ναι είναι το Logitech MX Performance ..

Να προσθέσω και εγώ την εμπειρία μου. Αγόρασα το ίδιο ποντίκι, από το mgmanager αρχές Δεκεμβρίου και ήταν όντως σε bulk συσκευασία. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας ή κάτι άλλο. Απλά η DELL έκανε μια πολύ μεγάλη παραγγελία για την χώρα σε αυτό το προϊόν και το "έριξε" στην αγορά σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή. Οπότε δεν χρειάζεται κανείς να ανησυχεί για θέμα ποιότητας, εγγυήσεων κλπ. Υπάρχει εκτενής αναφορά και στο insomnia, για το θέμα, μπορεί κάποιος να διαβάσει εκεί και τις εμπειρίες άλλων χρηστών.

Άλλο πράμα το εκθεσιακό, άλλο το στόκ άλλο η συσκευασία bulk...

Το πρώτο είναι συνήθως εκτός συσκευασίας και πολλές φορές έχει γίνει χρήση/επίδειξη άρα ενδέχεται να έχει φθορές.

Το στόκ έιναι ότι λέει η λέξη, παρήγγειλα μεγάλη ποσότητα για να πετύχω οικονομία κλίμακας και τώρα τα πουλάω φθηνά, μπορεί να έχει κανονικότατη retail συσκευασία δεν είναι απαραίτητα χυμαδιό τα προϊόντα...

Η bulk συσκευασία είναι συνήθως το προϊόν χύμα σε σακούλα, είτε σε κουτί από απλό χαρτόνι, είτε χωρίς τα bundles (επιπλέον s/w) που συνοδεύουν την retail συσκευασία.

Εννοείτε πως και αυτό είναι συνήθως σφραγισμένο, αλλά αυτό έχει να κάνει και με το είδος του h/w.

Προσωπικά και ειδικά από την στιγμή που δεν υπάρχει κάποια διαφορά στην εγγύηση εγώ προτιμώ τα bulk για να πετυχαίνω καλύτερες τιμές.

• 2 weeks later...

είναι εξαιρετικό για την δουλεια που το χρησιμοποιώ, δηλαδη πολύωρη εργασία σε προγραμματα 3d. Για παιχνίδια δεν ξερω, σίγουρα υστερεί με αντίστοιχα gaming, to θέμα είναι σε τι βαθμο. Έχει και επαναφορτιζόμενη μπατάρια αλα όχι ενσωματμένη, μια απλή ΑΑ είναι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.