ison Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2012 Καλημερα παιδιαΕχει κανεις δοκιμασει καποια υπηρεσια που να προσφερει online bookmarks με απομνημονευση login/pass? Αν πχ κανω format μπορω να τα κατεβασω μετα τοπικα στο firefox ή ie?Επειδη δεν εχω ιδεα τι παιζει...μπορει πχ να συγχρονιζω με pc σπιτιου/δουλειας και smartphone? (iphone4)Ποια υπηρεσια προτεινετε? Πρεπει να προσεξω κατι (ειδικα επειδη θα δωσω login-pass) Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 24, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 Χρησιμοποιώ το xmarks για τους σελιδοδείκτες και το lastpass για τα passwords. Πολύ καλά και τα δύο μου έχουν λύσει τα χέρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 24, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 Χμμ απο οτι ειδα μονο στο Premium μπορεις να κανεις sync τα bookmarks σε ios/android μαλιστα....θα το τσεκαρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
iraklisvel Ιανουάριος 24, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 xmarks.στον φίφη έχει και εικονίδιο με ένα κλικ συγχρονίζει.κάνω επανεκκίνηση μπαίνω στο λίνουξ πατάω συγχρονισμό κι εχω σε δύο λειτουργικά τα ίδια bookmarks. με ένα κλικ κάθε φορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Ιανουάριος 24, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 xmarks και εδω gia bookmark/passwords Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιανουάριος 24, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 πολύ καλό το xmarks για να διαβάσω κάποιο άρθρο/κάποια ιστοσελίδα στο κινητό χρησιμοποιώ το read it later. βρίσκω στο φίφη κάτι που μ'αρέσει, κάνω αποθήκευση στο readitlater, και κατεβάζει το αντίστοιχο app στο κινητό. Με βολεύει πάρα πολύ και σε ταξίδια με αεροπλάνο, που δεν έχω νετ. Κατεβάζω το άρθρα πριν μπω, και διαβάζω στη διάρκεια της πτήσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Ιανουάριος 25, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2012 xmarks και απο εδω , αν και νομιζω πως η αλεπου εχει πλεον απο μονη της δυνατοτητα συγχρονισμου (sync) Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Φεβρουάριος 24, 2012 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2012 Έπεσα εδώ ψάχνοντας κάτι άλλο, αλλά και ο chrome έχει bookmark sync με google account (δεν χρειάζεται ούτε κλικ, ότι bookmark προσθέσεις, το βλέπεις από παντού). Και πλέον είναι και cross-platform, αφού βγαίνει και για android Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.