dop Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2012 Χαίρετε,Το κύριο μου λειτουργικό είναι Linux (dual boot με Windows 7) και ετοιμάζομαι να περάσω σε Core i7 2600K. Αποφάσισα να πάω σε Z68 και συγκεκριμένα στην Gigabyte Z68XP-UD3 rev 1.3. Το Z68 αφενός για να παίξω με Virtu/QuickSync σε Windows και αφεταίρου ίσως περάσω σε Ivy Bridge κάποια στιγμή. Έχει δοκιμάσει κανείς τον παραπάνω συνδυασμό σε Linux - ή αν έχει καλύτερη πρόταση σε παραπλήσια τιμή; Δεν έχω δει πολλά παράπονα online για την Gigabyte.ΕυχαριστώΥΓ. Για μνήμες κλίνω προς Corsair 16 GB Vengeance Blue Low Profile (CML16GX3M4A1600C9B) και κάρτα γραφικών άγνωστο προς το παρόν (θα μείνω για λίγο καιρό με την ενσωματωμένη). Link to comment Share on other sites More sharing options...
iraklisvel Ιανουάριος 24, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 με dual core - z68 gigabyte - corsair vengeance δεν είδα πρόβλημα μέχρι τώρα.ωστόσο μιλάω για απλή χρήση. δεν έκατσα να περάσω οδηγούς κάρτας intel και το άφησα έτσι γιατί δεν με ένοιαζε το θέμα γραφικά. θα χρειαστεί να περάσεις και μια εντολή στο kernel για το usb3 μιας και λογικά δεν θα παίξει με τη μία και δεν θα τα βλέπει καν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Ιανουάριος 24, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 με core i7 και asrock Ζ68, μπόρεσα να περάσω μόνο το Debian (και αυτό την τρίτη φορά).Στο opensuse μου πετούσα ένα cpu lock error (που από ότι μου είπε ένας φίλος, παίζει να είναι bug), στο fedora κολλούσε σε κάποιο σημείο και στο debian μου πετούσε Machine check error (την τρίτη φορά μπήκε όμως). Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 24, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 Έχω περάσει δίχως το παραμικρό πρόβλημα:DebianUbuntuRed Hat EnterpriseFedoraBackTrackΔεν υπάρχει κάτι δηλαδή, ούτε με την Gigabyte Z68 DS4 ούτε με την Maximus IV Gene-Z που να εμπόδισε να εγκατασταθούνε τα παραπάνω distributions. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Ιανουάριος 24, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 Ο supercomputer στο avatar σου, δεν σου κάνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dop Ιανουάριος 24, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 Ευχαριστώ πολύ.Ο supercomputer στο avatar σου, δεν σου κάνει;Believe or not, σε single-threaded εφαρμογές δε λέει πολλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.