b1ank Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2012 καλησπερα παιδια.Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα:εχω windows 7 και το συστημα μου εμφανιζει το dvd-rom ως cd-rom με αποτελεσμα να μην μου διαβαζει τα dvd,το ιδιο πραγμα γινεται και οταν βαζω to δωδ των windows 7 να μπουταρει στην εκκινηση.τι μπορει να φταιει?ευχαριστω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saijzo Ιανουάριος 23, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 Για αρχή δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση το dvd από device manager μήπως το δεί σωστά το autodetect των windows με την επανεκίνηση.Αλλιώς δοκίμασε να περάσεις το firmware του dvd και βλέπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Ιανουάριος 27, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2012 Βεβαιώσου πρωτα ότι το DVD rom σου δεν εχει όντως πρόβλημα βάζοντας το στο PC κάποιου φίλου σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιανουάριος 27, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2012 99.99% τα έφτυσε το dvd-rom σου.Πέταμα και πάρε άλλο, από 11ευρώ βρίσκεις απλό, όχι εγγραφής... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Ιανουάριος 27, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2012 99.99% τα έφτυσε το dvd-rom σου.Πέταμα και πάρε άλλο, από 11ευρώ βρίσκεις απλό, όχι εγγραφής...Αυτο πιστευω και γω γιατι αν ηταν μονο προβλημα των windows θα εκανε κανονικα boot απο το dvd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.