Jump to content

Τι ειναι το "IT SUPPORT"???

FANISTELROOY

Recommended Posts

Ψαχνω και γω οπως και οι μισοι Ελληνες δουλεια, οι αλλοι μισοι ειναι παιδια και συνταξιουχοι.

Βρισκω συχνα αγγελιες για IT SUPPORT στον τομεα της πληροφορικης. Τι ακριβως ειναι αυτο; κατι σαν administrator?

Η εύκολη λύση. Ότι δεν μπορεί να κάνει κάποιος , τσακ τηλ και έλα φτιάξτο.

Tags για το it στην Ελλάδα: pc, οθόνες , εκτυπωτες, server, router, .net, wifi, τιμολόγια , καταχωρίσεις , παραστατικά, καλώδια, λάμπες, διακόπτες , πρίζες, φταις για όλα, το σύστημα έχει πρόβλημα, φτιάξε μου το pc που έχω σπίτι, ήχους στο κινητό, τα κανείς όλα και συμφερεις, σιγά την δουλεια που κάνετε, τα πάντα όλα ότι να ναι.

Καλό κουράγιο.

Όχι δεν κατάλαβες. Όλα τα θέλουν, όχι μόνο 1-2 από αυτά.

Nαι καταλαβα. Εκανα κατι τετοιο στο στρατο που ημουν στο ΥΠΕΘΑ.

-Ελα γιατι δεν ανοιγει η οθονη (δεν ειναι στην πριζα)

-Δες τι δουλευει απο το προσωπικο μου pc (το πεταξα απο το μπαλκονι γιατι τσακωθηκα με τη γυναικα μου και εχει γεμισει και λασπες)

Αυτο που ηθελα να πω στο προηγουμενο μνμ οτι μπορει πχ για τα δικτυα να εχει αλλα ατομα και γω να ειμαι για τις χαμαλοδουλειες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.