Kostas7GTR Ιούλιος 8, 2004 #61 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2004 Ναι σαν τούβλο είναι !! Αν το φέρεις απο έξω στο τελωνείο θα σε φεσώσουν κανονικά... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoeBar Ιούλιος 9, 2004 #62 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 Αρχική απάντηση από Kostas7GTR [Χθες, στις 13:22] Toν northwood μου τον 3c στα 3825 δεν τον περνάει πρεσκότ στο gamming με ΤΙΠΟΤΑ !! στα ίδια mhz! Δοκιμασμένο ! Μόνο σε κανένα pi... Δεν μιλαμε μονο για gaming ομως. Ουτε εμενα θα ηταν η επιλογη μου ο prescοtt απλα του ειπα τι να εχει στο μυαλο του αν σκεφτεται να αγορασει εναν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούλιος 9, 2004 #63 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2004 O Overclocked είναι gamer δεν νομίζω να τον ενδιαφέρει το pi τόσο (1sec κάτω) και να μην τον ενδιαφέρει ότι θα έχει 10 fps average Lower στο UT2004 και σε αρκετά άλλα games... + ότι στο 70% τών εφαρομγών ο Prescott είναι αργότερος λόγο latency στην Cache. Η μόνη αισθητή διαφορά σε σχέση με northwood είναι στο Seti και στο folding... Δώρο-άδωρον... Καλύτερα να περιμένει D0 και E stepping... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Ιούλιος 10, 2004 Author #64 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2004 για προτεινεται πως να ψυξω(οχι ψυσω) τα mofsets της max3??να το βγαλω το otes που εχει και να βαλω ψυκτρακια και fans η να μη το βγαλω και απλα να το φυσαω και να προσθεσω και αλλα ψυκρακια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sangelos Ιούλιος 11, 2004 #65 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2004 Paidia egw exw enan P4 2,4Ghz kai thelw na parw mia sxetika kalh kai kuriws sta8erh mhtrikh gurw sta 100-110 euro telikh. Den me endiaferei to o/c. Exete na mou proteinete kapoia? Prin merikes meres agorasa mia ASUS P4P800 deluxe apo to stock house tou plaisiou, alla mou parousiase problhma kai thn allaksa. Omws kai me thn deuterh pou mou dwsane pali antimetwpizw kapoia problhmata! :mad: Gia MSI i865PE Neo2-P i ABIT AI7 ti gnwmh exete? Opws epishs kai gia oikonomikoterh lush thn ABIT IS7-E gurw sta 90 euro telikh. Opoiadhpote allh protash einai euprosdekth! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιούλιος 11, 2004 #66 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2004 Αρχική απάντηση από overclocked για προτεινεται πως να ψυξω(οχι ψυσω) τα mofsets της max3??να το βγαλω το otes που εχει και να βαλω ψυκτρακια και fans η να μη το βγαλω και απλα να το φυσαω και να προσθεσω και αλλα ψυκρακια??? ρε σ Στελιο....ΗΜΑΡΤΟΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ αφου σου ειπα εχω βαλει ψυχτρακια στα 4 μικρα μοσφετ.. τα 4 μεγαλα εχουν αυτα της αβιτ αλλα με ceramique.. δεν χρειαζεσαι αλλη ψυξη! στα μοσφετ που αφορουν το v-core! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sangelos Ιούλιος 11, 2004 #67 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2004 Κανεις ρε παιδια ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Ιούλιος 11, 2004 Author #68 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2004 φιλε παρε την ABIT Ai7 αυριο κιωλας ειναι κορυφαια!!! κανα Plexy κανεις???????????/εστω και δανεικο...η να το αγορασω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sangelos Ιούλιος 11, 2004 #69 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2004 overclocked σ' ευχαριστω για την αμεση απαντηση φιλε μου. Επειδη δεν προκειται να κανω o/c τι λες και για την ΑΒΙΤ IS7-E η οποια ειναι σαφως πιο λιτη αλλα θα ηθελα να μαθω αν προκειται τουλαχιστον για σταθερη μητρικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Ιούλιος 11, 2004 Author #70 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2004 μωρε ολες καλες ειναι για default....αν θες παρε intel LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιούλιος 11, 2004 #71 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2004 Αρχική απάντηση από overclocked μωρε ολες καλες ειναι για default....αν θες παρε intel LOL εγώ πήρα την d865perl καί δεν νομίζω ότι στα 110E είναι κακή αγορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sangelos Ιούλιος 11, 2004 #72 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2004 Τελικα μαλλον προς την ABIT IS7-E βλεπω να πηγαινω, κυριως λογω της προσιτης τιμης της. Εκτος και υπαρχει καποια καλυτερη προταση σε αυτα κυριως τα χρηματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.