Jump to content

ποια mobo για P4????

overclocked

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Παντως επειδη τυχαινει να εχω δοκιμασει και τις δυo μητρικες μπορω να πω οτι περα απο την διαφορα σε επιδωσεις η μαχ3 μου εδωσε και ενα ελαφρα καλυτερο oc στην cpu με την ιδια ψυξη. Περιπου 5-6 fsb πανω prime stable! Τωρα για 150 που λεει ο nos καλυτερα max3 πιστευω! Αλλα για την σχεδον διπλη τιμη της ως καινουργια η μαχ 3 μαλλον δεν αξιζει τοσο πολυ....

λοιπον ελειξε πηρα την max 3:D τωρα παω κατευθειαν για prescott πρεπει καποιος να με σταματισει με επειχηρηματα!!!θελω να παρω prescott για να ανεβω ποιο πολυ απο τον north αλλα και επειδη πιστευω εχει πιο πολυ μελλον σαν cpu! το ξερω οτι στα τωρινα benches ειναι ποιο γρηγορος ο north αλλα ετσι θα ειναι για παντα??δε θα εκμεταλευτουν τις νεες εντολες??

επισης εχει και το κακο της θερμοκρασιας ο prescott και οτι ρισκαρω το mobo!!αμα ειναι να παρω north τι πρεπει να προσεξω στο stepping?για 3αρι μιλαω αρχικα....

αυτααααα δεν ξερω τι να διαλεξω απο τους 2 :((

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 01:08]

Sorry, δεν μπορώ να κρατηθώ....

:T: και για όποιον δεν κατάλαβε, το 3.2 δουλεύει κανονικά :T:

πλάκα κάνω έτσι, μην παρεξηγηθείτε... το ποστ του τζιμάκου φταίει :p

Εντάξει δεν κρατώ κακία... don't worry. Όταν θα έπαιρνα μητρική εγώ δεν μου είπε κανείς ότι δίνει 3.2 άλλα όχι 2.9-3.1

Καλά πάρε prescott να γίνει η mobo στάχτη... ο Βάιος έχει αλλάξει 2 abit και είναι με asus τώρα. Εσύ λες μέσα σε 6 μήνες που θα ξαναλάξεις σύστημα να έχουν εκμεταλευθεί οι δυνατότητες του prescott και να έιναι παντού γρηγορότερος ?? Πάρε northwood γιατ εσύ θα χάσεις...

χμμμμμμμμμ............ο Βαιος ισως ηταν λιγουλακη γκαντεμης ασε που ειχε και την IC7-g παντως ειναι και θεμα τυχης οπως λεει και ο Yog-soth... και εκεινος ειχε αλλα δε επαθε κατι...

για το αλλα εχεις και καποιο δικιο...ασε τωρα ΛΟΛ με βλεπω να την πουλαω ξερετε γιατι?

μπας και βαλω κανα LGA 775 καναν intel 530 ετσι λεγεται?λολ

αμαν πια ολο βγαζουν.........αντε πειτε και αλλοι γνωμες prescott vs northy!! νομιζω πρεπει να ανοιξω τιτλο με αυτο το θεμα....

Αν σκεφτεσαι για υδροψηξη παρε Prescott αλλιως παρε Νorthwood. Εχε υπ' οψη σου οτι για να ειναι βγαλεις καλυτερες επιδοσεις απο ενα Norhtwood πρεπει να τον πας πανω απο τα 3.6ghz.

Αρχική απάντηση από JoeBar

Αν σκεφτεσαι για υδροψηξη παρε Prescott αλλιως παρε Νorthwood. Εχε υπ' οψη σου οτι για να ειναι βγαλεις καλυτερες επιδοσεις απο ενα Norhtwood πρεπει να τον πας πανω απο τα 3.6ghz.

Toν northwood μου τον 3c στα 3825 δεν τον περνάει πρεσκότ στο gamming με ΤΙΠΟΤΑ !! στα ίδια mhz! Δοκιμασμένο ! Μόνο σε κανένα pi...

πραγματι στο Pi εχω δει και εγω μεχρι τωρα.....με νερο φυσικα ειμαι αλλα και παλι το νερο ειναι λιγο για τον prescott....οποτε λολ:( δεω ξερω........

για πειτε τι να προσεξω στον 3αρι northwood στα steppings!!!τι να γραφει ???

επισης μπορει καποιος να με βοηθησει να φτιαξω ενα Plexy η να μου φτιαξει!για block 11???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.