Jump to content

ποια mobo για P4????

overclocked

Recommended Posts

Τι να σε πω :p. αυτό είναι δική σου απόφαση... και οι 2 είναι εξαιρετικές μητρικές και δεν θα σε απογοητέυσουν.... Πιθανών η max3 με το modάκι, να είναι ελαφρώς ποιο γρήγορη από την ΑΙ7.

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

στα benches Που εχω δει η μαχ 3 ειναι λιγακι πιο γρηγορη!!το pat ειναι ευκολο να ενεργοποιηθει στην ΑΙ7???

Το PAT στην ΑΙ7 ενεργοποιείται με 2 τρόπους και έχει να κάνει με το κατά πόσο οι μνήμες μπορούν να παιξουν με τα tweaks στο bios, το GAT δηλαδή.

Αν οι μνήμες παίζουν με gat στο turbo/street racer, τότε έχεις PAT.

Αν δεν παίζουν οι μνήμες με το gat και το θέλουν disabled, τότε μπορείς να επιλέξεις fsb strap 667 από το bios(αντί για 800). Οι μνήμες ζορίζονται αρκετά όμως και χάνεις λίγο από το clocking τους.

Αλλιώς παίζει με το ΠΑΤ disabled.

Το bw σε μένα είναι ποιο κάτω από την ic7.

Οι ΕΒ θέλουν όλα τα gat settings στο auto για να παίξουν σωστά. Ο μόνος τρόπος σε μένα να ενεργοποιήσω το PAT είναι η επιλογή fsbstrap 667.

Αν επιλέξω fsb strap 667, και ενεργοποιηθεί το ΠΑΤ, τα αποτελέσματα είναι ίδια και στις 2 μητρικές,

Me to 667 όμως έχασα περίπου 25MHz(για bench συχνότητα, σε σταθερή έχασα περίπου 15). Για να κερδίσω τα 25 MHz και για να ανέβει ο επεξεργαστής αναγκαστικά είμαι χωρίς pat. Εκεί κερδίζει η ic7 λόγω PAT.

Εξαρτάται βασικά από τις μνήμες.... με bh5/6 ή με μνήμες που αντέχουν gat turbo την ίδια απόδοση θα έχουν.

χμμ δηλαδη ειναι κατι σαν το command per clock στην dfi,,,,

και ποια η διαφορα 865 875??? μονο το pat?οχι ε....?

Το PAT και η υποστήριξη ecc μνημών(που δεν νομίζω να σε απασχολήσει, lol).

Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Χθες, στις 22:57]

το μαχ 3 εχει το εξης προβλημα που φτιαχνεται ομως...

δινει απο 2.5-2.85 και 3.2 οτι και να βαλεις απο 2.9-3.1 μλκιζεται αμονταριστο

Αυτό ισχύει. Δίνει πραγματικά από 2.5 - 2.85 και 3.2.. Από 2.9-3.1 θέλει μοντ.

οπως ειπε ο προλαλησας

3.2 συγκεκριμενα η δικια μου παιζει εγγυημενα..το εχω δοκιμασει δηαλδη για αυτο..ελπιζω να βαλεις και κανα φανακι για 3.2 βολτ στις μνημες..ψηνονται!

ναι..παιδια ειναι απλο

φαντασου οτι εχεις στο βιοσ τις επιλογες

2.5

2.55

2.6

2.65

2.7

2.8

3.2

απλο..

Sorry, δεν μπορώ να κρατηθώ....

:T: και για όποιον δεν κατάλαβε, το 3.2 δουλεύει κανονικά :T:

πλάκα κάνω έτσι, μην παρεξηγηθείτε... το ποστ του τζιμάκου φταίει :p

eleos!!!εγω θελω 3.2 volt τα δινει ναι η ΟΧΙ?αν τα δινει την αγοραζω!!!nos-dio prive!!!

msn δεν εχεις???

ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ 3.2 :)

εχω μσν....overclocker_gr@hotmail.com

αντε να δουμε 2 πλο πριμε και οτι θες τρεχει τωρα....

και τωρα μια αλλη ερωτιση για οσους εχουν δοκιμασει!!!

abit max3 or AI7?????? ποια τα προτερηματα και οχι στο o/c???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.