overclocked Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2004 ειμαι μεταξυ μερικων μητρικων....δεν εχω ακομα κατασταλαξει στο αν θα παρω prescott η northwood πραγματικα δεν ξερω τι να κανω με αυτο το θεμα εσεις τι προτεινετε???λοιπον η μητρικες ειναι....ASUS P4C800 GOLD OEMASUS P4C800 DELUXE ΟΕΜAsus p4p800 e deluxeκαι ABIT IC7, Dual DDR400, AGP8X, SATA RAID, USB 2.0 & FireWire 875ABIT AI7, Dual DDR400, AGP8X, SATA RAID, LAN, USB 2.0 & FireWire οικονομικη!!φυσικα παραγωντας ειναι το o/c και να εχει καλα ρευματα και σε μνημες βεβαια αν παρω ασθσ θα γινει mod επισης δε θελω να δωσω πανω απο 140 μαχ!!επισης οποια απο αυτες παρω για να βαλω prescott πρεπει να εχουνε 9 mofsets e?προτεινεται για prescott kai north...πιο πολυ ειμαι μεταξυ asus p4p800 e deluxe και abit ai7 βεβαια εχω βρει και την asus p4c800 deluxe με 100 ευρω μηπως να επερνα αυτη??βοηθηστε γιατι εχω φαει πακετο με ολα αυτα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούλιος 7, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2004 Από μητρική Στέλιο κοίτα να έχει 9 mosfet για prescott σε Asus γιατί οι Abit υποφέρουν απο τον prescott ! ’ και κάτι άλλο ... πάρε NORTHWOOD δεν θα το μετανιώσεις !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Ιούλιος 7, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2004 τελικα ρε μαλλον παω για northwood και την abit Ai7 καλη επιλογη δεν ειναι???τι πρεπει να προσεξω στο stepping??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Ιούλιος 7, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2004 φοβαμαι μπας και ανεβει μεχρι 3600 και τερμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιούλιος 7, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2004 δεν μπορω να σου στειλω πμ..αν θες σου δινω την μαχ 3 στα 150 ευρω και παρακατω δεν παει...δες τις αγγελειες αν ενδιαφερεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιούλιος 7, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2004 Η Μαχ3 έχει πρόβλημα με το VTT και δε μπορεί να δώσει 3.2, οπότε στέλιο για out of the box μητρική πάρε ΑΙ7.. τώρα με τις μνήμες που έχιες μάλλον πας για 1:1, οπότε κοίτα για 3.2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Ιούλιος 7, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2004 χμμ καλη τιμουλα η μαχ αλλα την εχει και ενας φιλος και κατι παιζει με το vdd εγω θελω οπωσδηποτε 3.2 ρευμα για τα 240-250 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούλιος 7, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2004 Πάρε p4p800e-deluxe με όλα τα mosfet και taiwan made!!! Πάρε και northwood για να μην ψήνεις το pc σου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Ιούλιος 7, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2004 ρε κωστα northwood θα παρω μαλλον!!!αλλα τωρα κωλησα μεταξυ abit max 3(logo timis)και ΑΙ7 αλλα φοβαμαι την abit με τa ρευματα στις μνημες......αρχικα για p4p800 ελεγα και εγω,,,αλλα θελει και τα mod της και δεν ειμαι του Mod εγω,...αν και τωρα αμα την παρω θα καθεται μεχρι να παρω τον p4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιούλιος 7, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2004 Πάρε το MAX3 αν έχεις σκοπό να το μοντάρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιούλιος 7, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2004 το μαχ 3 εχει το εξης προπβλημα που φτιαχνεται ομως... δινει απο 2.5-2.85 και 3.2 οτι και να βαλεις απο 2.9-3.1 μλκιζεται αμονταριστο αμα το μονταρεις παιζει απο 2.8-2.9 μεχρι 3.2 μια χαρα οχι ομως πιο κατω απο 2.8(δεν νομιζω να σε πειραζει ε??? ο rootx μου ειπε πως πολυ καλη μητρικη ειναι η αβιτ με το 865 και το mguru Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 7, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2004 Την ΑΙ7, την έχω εδώ και μήνα τουλάχιστον και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.Παίζει σωστά με διαιρέτες, δίνει καλές τάσεις, ανεβάζει fsb, μπορείς να ενεργοποιήσεις το PAT με 2 τρόπους(εξαρτάται από τις μνήμες)....Και είναι και αρκετά φθηνή μητρική σε σχέση με τις άλλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιούλιος 7, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2004 Αρχική απάντηση από Nos-Dio [Σήμερα, στις 22:57] το μαχ 3 εχει το εξης προπβλημα που φτιαχνεται ομως... δινει απο 2.5-2.85 και 3.2 οτι και να βαλεις απο 2.9-3.1 μλκιζεται αμονταριστο αμα το μονταρεις παιζει απο 2.8-2.9 μεχρι 3.2 μια χαρα οχι ομως πιο κατω απο 2.8(δεν νομιζω να σε πειραζει ε??? ο rootx μου ειπε πως πολυ καλη μητρικη ειναι η αβιτ με το 865 και το mguru Tι εννοείς; Βλέποντας τις ενδείξεις στο abiteq; Η μετρώντας στα mosfets; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιούλιος 7, 2004 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2004 εννοω οτι αμα βαλεις 3.0 βολτ πχ σου κανει ρεσταρτ η σου τραβαει ερρορ επειδη ακριβως δεν ειναι σταθερο το ρευμα που παει στην μνημη..μια 2.7 μια 2.8 μια 3.1... ελπιζω να καταλαβες..δεν εχεις παρα να δοκιμασεις..αν η μνημη σου παιζει με 2.5 δεν εχεις προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιούλιος 7, 2004 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2004 Όχι εγώ δουλεύω τις μνήμες 3.1 και παίζει από 3.07 - 3.09. Ούτε restart ούτε τίποτα. Απλά το vtt είναι πολύ χαμηλό 1,31 νομίζω και πιστεύω ότι αυτός είναι ο λόγος που είμαι σταθερά στα 228 με 2,3,2,5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιούλιος 7, 2004 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2004 πολυ παραξενο αυτο...ασχετο αλλα αυτος ο 64αρης ειναι παιδεμα ρε γαμω...μητρικες ιντελ ρουλεζζζζζζζ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 7, 2004 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2004 Το πρόβλημα της Max3, είναι ότι η τάση Vtt, η οποιά για σταθερό Vdim πρέπει να είναι το 1/2 του Vdim, στις τάσεις που αναφέρει ο nos-dio παραμένει κοντά στα 1.4. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα σκαμπανεβάσματα του Vdim, οι μνήμες δεν "τρώνε" σταθερή τάση, άρα δεν παίζουν σταθερά...σου παραθέτω ένα κειμενάκι από ocworkbench σχετικά με τις τάσεις:Μemory uses 4 voltages (Vddq, Vdd, Vr, Vtt) that need to be in very close relationship to each other.Vdd and Vddq are memory power supplies, for internal electronics and output buffers. They are feeded by the same voltage regulator, as they require the same voltage, which we all refer to as Vmem, or Vdimm.Vr is a voltage used for internal reference and should be Vddq/2.Vtt is a voltage needed by memory bus termination resistors. It should be equal to Vr (Vddq/2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιούλιος 7, 2004 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2004 Το κάταλαβα στην πράξη αυτό rootx αφού στο 5 test σε κάποιο συγκεκριμένο loop έβγαζε 2 λάθη ενώ στο επόμενο ή στα επόμενα κανένα. Πάντως ο hipro είπε πως θα με "βοηθήσει" πάνω σ΄αυτό. Περιμένω και να βγει και το booster οπότε cool Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιούλιος 7, 2004 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2004 σορρυ απλα overclockedσβησε σε παρακαλω κανα μηνυμα για να συνενοηθουμε,εσυ στελνεις εγω οχι..τεσπα την μητρικη την εχω ακομα το cpu οχι..και επειδη μου αρεσει να ειμαι αντικειμενικος αν επαιρνα μητρικη προσωπικα σημερα θα επαιρνα abit ic7-g και κατευθειαν ηλιουπολη για μοντ...τωρα αν σε συμφαιρει η τιμη της μαχ3 μου που σε διαβεβαιωνω οτι δεν ειναι καμια μαμημενη.. και θες να εχεις και το ΟΤΕΣ εχει καλως...με ενα μοντ θα εισαι οκ και με αυτη..3.2 παιζει παντως και απο την μανα της! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Ιούλιος 7, 2004 Author #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Την ΑΙ7, την έχω εδώ και μήνα τουλάχιστον και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.Παίζει σωστά με διαιρέτες, δίνει καλές τάσεις, ανεβάζει fsb, μπορείς να ενεργοποιήσεις το PAT με 2 τρόπους(εξαρτάται από τις μνήμες)....Και είναι και αρκετά φθηνή μητρική σε σχέση με τις άλλες. Πραγματη και ο DJD αυτο μου ειπε!ειναι ευχαριστημενος....οποτε τωρα πεζω μεταξυ αυτης και του Νοs απλος ειναι ελκυστηκη η τιμη που τι δινει και την γουσταρω γενικα αλλα ρε γαμωτο εγω θελω 3.2 volt οπωσδηποτε στις μνημες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.