Iraklis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2012 Ψαχνω ενα τροφοδοτικο με ασπωμενα καλωδια γυρο στα 600watt μεχρι και 800 διαθετω γυρο στα 100σταρικο. το συστημα μου ειναι I5 750 3.5ghz O/C VGA 4870 1gb asus intel dp55wb 1 ssd 40gb intel 1 ssd 64gb kingston 500gb hard disk παει το τροφοδοτικουλι μου 3 χρονια Arcticoula Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 23, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 Τι ειναι τα ασπωμενα καλωδια?anywayhttp://www.thelab.gr/power-supplies-reviews/psu-review-database-82874.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιανουάριος 23, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 Τι ειναι τα ασπωμενα καλωδια? Προφανώς αποσπώμενα, αλλά η απάντηση νομίζω δεν αλλάζει. Κοίτα συγκεκριμένα στη database, όσα στη στήλη Modular έχουν yes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Ιανουάριος 23, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 Τι ειναι τα ασπωμενα καλωδια?cable managementαυτό έχω εγώ THERMALTAKE TPX-675M TOUGHPOWER XT 675W - - E-SHOP.GR απόλυτα ικανοποιημένος αντέχει και σε στιγμιαίες διακοπές ρεύματος και δεν σβήνει το Pc, έχει αντιμετωπίσει επιτυχώς υπερτάσεις/υποτάσεις οριακά πάνω από 10% και voltage flicker :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Ιανουάριος 23, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 Αν θες τροφοδοτικο για μια ζωη παιρνεις αυτο και εχεις το κεφαλι σου ησυχο: Corsair Professional Series Gold AX650 | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Ιανουάριος 23, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 τροφοδοτικα με αποσπωμενα καλωδια χρειαζομαι επειδη θελω να κρυψω τα καλωδια απο πισω ετσι ωστε να μην επιβραδυνει την ροη αερα ομως και απο σχεση ομορφιας, οταν αποφασισω και δω οτι με συμφερει τοτε καλως αλλιως μαλλον θα παω για τροφοδοτικα μη αποσπωμενων καλωδιων αλλα με προβληματισε πολυ γιατι τροφοδοτικα μη αποσπωμενων καλωδιων δεν ειναι τοσο ψηλα οι τιμες ενω τα αποσπωμενα ειναι ψηλες ; εχει καποια διαφορα/αποδοση απο τα μη αποσπωμενων ;edit: αυτο ειναι καλο τροφοδοτικο ; http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=16136&cat=17⊂=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Ιανουάριος 23, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 Τα ακριβα γουστα πληρωνονται αδερφε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Ιανουάριος 23, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 Τα ακριβα γουστα πληρωνονται αδερφε βεβαιως δεν διαφωνω σ'αυτο απλα με προβληματιζει απο τις διαφορες που εχουν. το τροφοδοτικο που παρεθεσα ειναι καλο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Ιανουάριος 23, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 Ναι ειναι καλο. Απλα δεν ειναι fully modular. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.