Jump to content

Τροφοδοτικο ασπωμενα καλωδια

Iraklis

Recommended Posts

Ψαχνω ενα τροφοδοτικο με ασπωμενα καλωδια γυρο στα 600watt μεχρι και 800 διαθετω γυρο στα 100σταρικο.

το συστημα μου ειναι

I5 750 3.5ghz O/C

VGA 4870 1gb asus

intel dp55wb

1 ssd 40gb intel

1 ssd 64gb kingston

500gb hard disk

:( παει το τροφοδοτικουλι μου 3 χρονια Arcticoula

Τι ειναι τα ασπωμενα καλωδια?

cable management

αυτό έχω εγώ THERMALTAKE TPX-675M TOUGHPOWER XT 675W - - E-SHOP.GR απόλυτα ικανοποιημένος αντέχει και σε στιγμιαίες διακοπές ρεύματος και δεν σβήνει το Pc, έχει αντιμετωπίσει επιτυχώς υπερτάσεις/υποτάσεις οριακά πάνω από 10% και voltage flicker :dance3:

τροφοδοτικα με αποσπωμενα καλωδια χρειαζομαι επειδη θελω να κρυψω τα καλωδια απο πισω ετσι ωστε να μην επιβραδυνει την ροη αερα ομως και απο σχεση ομορφιας, οταν αποφασισω και δω οτι με συμφερει τοτε καλως αλλιως μαλλον θα παω για τροφοδοτικα μη αποσπωμενων καλωδιων αλλα με προβληματισε πολυ γιατι τροφοδοτικα μη αποσπωμενων καλωδιων δεν ειναι τοσο ψηλα οι τιμες ενω τα αποσπωμενα ειναι ψηλες ; εχει καποια διαφορα/αποδοση απο τα μη αποσπωμενων ;

edit: αυτο ειναι καλο τροφοδοτικο ; http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=16136&cat=17⊂=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.