hipro5 Ιούλιος 7, 2004 #21 Ιούλιος 7, 2004 Να το θεωρήσω σαν πουστιά κάποιων καλοθελητών???......... :...: Με συγχωρείτε γιά το "πουστιά" , αλλά όταν βλέπω τέτοια πράγματα πούστικα μού τη δίνει.......Sorry.......EDIT : Αυτός πού το σκέφτηκε θα πρέπει να είναι πανέξυπνος............Μην ξεράσω!!!(πού λέει και η αδελφή μου)........
JimmyFox Ιούλιος 7, 2004 #22 Ιούλιος 7, 2004 Και μένα η αδελφή μου λέει κάτι ωραία... Αλλά αν τα αναφέρω θα παραβιάσω κανόνες του forum που φιλοξενεί και πρέπει αυτό να το σέβομαι.
astrolabos Ιούλιος 7, 2004 #24 Ιούλιος 7, 2004 The site pctechnology.gr is under constructionThis page has been accessed 396 times since 07/02/2004 Καθίστε ρε να σηκωθεί, ακόμα under construction είναι
gmax Ιούλιος 7, 2004 #25 Ιούλιος 7, 2004 Θα συμφωνήσω με την αδελφή σου Γιωργο, μόνο που εγώ θα έλεγα μη χέσω.......... όχι για τίποτε άλλο αλλά οι νέοι μάθανε κιόλας να ψάχνουν και τα ΙΡ
outlaw Ιούλιος 7, 2004 #26 Ιούλιος 7, 2004 Και ώς νέος και άσχετος, θα μπορούσε κανείς να μου πεί τι ενοείτε όλοι σας γιατί κάτι μου διαφεύγει. Όλα το σκηνικό δηλαδή.
RootX Ιούλιος 7, 2004 #27 Ιούλιος 7, 2004 Δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο.... το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να τσακωθούμε...
Nedi46 Ιούλιος 7, 2004 #28 Ιούλιος 7, 2004 και εγώ σαν νέος και ασκετος μάλλον κάτι με το pctech που άλλαξε διεύθυνση η κάτι τέτοιο!!! Μάλλον!
RootX Ιούλιος 7, 2004 #29 Ιούλιος 7, 2004 Αρχική απάντηση από Nedi46 και εγώ σαν νέος και ασκετος μάλλον κάτι με το pctech που άλλαξε διεύθυνση η κάτι τέτοιο!!! Μάλλον! Το pctech δεν άλλαξε διεύθυνση... τα παιδιά από το pc έφτειαξαν ένα νέο site με αυτό το όνομα..... η βάση του pctech, αν δεν λύσει τα προβλήματα ο Nikolas, δεν υπάρχει διαθέσιμη.
outlaw Ιούλιος 7, 2004 #30 Ιούλιος 7, 2004 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 01:20] Δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο.... το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να τσακωθούμε... Οι δυό μας? Γιατί? (συγγνώμη για το chat αλλά εάν δεν κάνει κόπος ας μου το πεί κάποιος σε πμ. Δεν προλάβαμε όλοι το lab στην γέννησή του.)
LL_NEO Ιούλιος 7, 2004 #32 Ιούλιος 7, 2004 ’μα είναι να πέσει ξύλο πείτε το μου να σκάσω και γω μύτη. Θα πάρω το μέρος αυτού που έχει το περισσότερο δίκιο**τα περισσότερα $$$$$ δλδ
yanni Ιούλιος 7, 2004 #33 Ιούλιος 7, 2004 Καλά άμα είναι αυτό το thread να καταντήσει ένα thread γεμάτο ειρωνία και κακία απέναντι σε μια νέα προσπάθεια ... ε τι να πεις? Μπορεί να κάνω λάθος. Αν όμως κάποιοι έχουν ορέξεις μόνο για τέτοια ε .... εντάξει. Μπράβο τους. Ποιος θα μοιράσει τα παράσημα?
RootX Ιούλιος 7, 2004 #34 Ιούλιος 7, 2004 Σίγουρα κάνεις λάθος... διότι τα ερωτηματικά προκύπτουν από τον τρόπο που πλασαρίστηκε η νέα αυτή προσπάθεια και όχι το ότι ξεκίνησε.
yanni Ιούλιος 7, 2004 #35 Ιούλιος 7, 2004 Ναι ρε RootΧ αλλά ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε?Νομίζω ένα καλή τύχη στα παιδιά θα ήταν ποιο δίκαιο. Και αν δούμε ******** σε αυτό το forum εννοείται ότι πολύ απλά bookmarks > DELETE και Antios.... Καλό θα ήταν να μην προσπαθούμε να μαντεύουμε ή να κατασκευάζουμε παρασκήνιο που σε τελική μπορεί να μην έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα.
yanni Ιούλιος 7, 2004 #37 Ιούλιος 7, 2004 Πιθανόν. Βασικά τους πρώτους μήνες που έμπλεξα με το forum ( μόνο το pctech είχα υπόψη τότε - πριν 1 χρόνο ) κατά κάποιον τρόπο '' έψαχνα '' το νόημα στα posts των άλλων. Αλλά κάτι τέτοιο με οδήγησε ποιο πολύ σε 1-2 καυγάδες παρά σε κάτι ουσιώδες. Τώρα τελευταία προτιμώ να το παίζω αφελής. Λιγότερη ταλαιπωρία, λιγότερη φασαρία, λιγότερος κόπος. Τώρα αν υπάρχει παρασκήνιο πίσω από το pctechnology δεν με πολύ ενδιαφέρει. Όπως δεν με ενδιέφερε ποτέ το παρασκήνιο πίσω από το pctech, το lab κ.τ.λ. Το μόνο που βλέπω εγώ είναι μια εκμετάλλευση του ονόματος του pctech αλλά δεν νομίζω ότι αυτό είναι και κάτι το τραγικό. Υ.Γ. Ακόμα δεν καταλαβαίνω ε? Δεν βαριέσαι.
voudas Ιούλιος 7, 2004 #38 Ιούλιος 7, 2004 ρε παιδιά, ας δούμε περιεχόμενο... αν έχει να πει κάτι. αν είναι όμως απλά ένα άλλο μέρος να μιλάμε οι ίδιοι, τότε μαζευόμαστε και σπίτι μου...
fantacid Ιούλιος 7, 2004 #39 Ιούλιος 7, 2004 πφφφφ.......εντελως αχρηστο thread....απο που κλειδωνει,ειπαμε????
overclocked Ιούλιος 8, 2004 #40 Ιούλιος 8, 2004 εδω η τελικη μορφη για οσους γουσταρουν!!εδω κανετε register.....http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.