Jump to content

Ηλεκτρονικο τσιγαρο thread

ison

Recommended Posts

πριν 2 λεπτά, το μέλος Lazy Dog έγραψε:

@wesker ειχα το μοντακι αλλα με το dna 200 μεσα....καλο αλλά βαρυ και γκουμουτσα.

Για μεσα στο σπιτι ειναι οκ, για εξω δεν το συνιστω :)

Λεφτά για το DNA200 δεν παιζουν για κανεναν λόγο. Απλά σκεφτομουν το eVic, αλλά είδα και το Wismec στα 60€ και ανέβαλα την αγορα για μια μινι-συσκεψη με τον εαυτο μου. Φορτιστης υπαρχει, μπαταριες θα μου φέρει ενας πελάτης απο την δουλειά τις LG τις σοκολατί στα 20€ η τριάδα. Αλλά δεν ξερω τι να προτειμίσω..... Παντως μεγάλη μ@λ@κια μονο 3 μηνες εγγύηση στο eLeaf επειδή εχει ενσωματωμενη μπαταρια και θεωρειται αναλώσιμο πιο ευκολα....

Έγινε επεξεργασία από wesker

πριν 2 λεπτά, το μέλος Lazy Dog έγραψε:

Ε καπως πρεπει να ζησουν κ αυτοι :hehe:

Και για να ζησουν αυτοί θα πεθάνω εγω; Ροκανιζουν τον τραπεζικο μου λογαριασμο.... :p  Tωρα πραγματικά εχω μπερδευτεί για το πιο να παρω. Και θελω να κανω αυτη την εβδομαδα την αγορά πρωτού το iStick με ξαναφήσει στα ξαφνικά όπως την πρώτη φορά.....

Αν τα θες τα τοσα watts κ δεν σε ενοχλει το μεγεθος(sic) τοτε προχωρα στην αγορα...

Προσωπικα ακομη και dual claptons που εχω στον madness, πανω απο 50-60 watts δεν παω

Απο την αλλη, τα φοβαμαι αποφευγω τα μοντακια με τις πολλες μπαταριες οπως ο εξ'απο δω το λιβανι :amen:

Εκτος κ αν σε ενδιαφερει το battery consumption...αλλά κ παλι αν ατμιζεις σε φυσιολογικά Ω(1Ω κ πανω δηλαδη) και με μια 18650 εισαι κομπλε για μια μερα

Έγινε επεξεργασία από Lazy Dog

Eπειδή τυγχάνει να έχω το RX200, μια παρατήρηση.

'Ολα καλά αλλά έχει ένα θέμα.

Η αυτονομία του για mod με 3 18650 είναι περιορισμένη.

Με 3 LG HG2 (καφέ) και 12 watts - 1.5Ω resistance και περίπου 5ml τη μέρα, με βγάζει περίπου 2μέρες.

Αντίθετα η αυτονομία του DNA 200 είναι καλύτερη.

Δεν παραπονιέμαι όμως μιας και για 40€ από FT που το πήρα είναι κελεπούρι.

Αυτά τα ολίγα. :)

Έγινε επεξεργασία από knight_77

πριν 2 ώρες, το μέλος Lazy Dog έγραψε:

Αν τα θες τα τοσα watts κ δεν σε ενοχλει το μεγεθος(sic) τοτε προχωρα στην αγορα...

Προσωπικα ακομη και dual claptons που εχω στον madness, πανω απο 50-60 watts δεν παω

Απο την αλλη εγω φοβαμαι τα μοντακια με τις πολλες μπαταριες οπως ο εξ'απο δω το λιβανι :amen:

Το θέμα ειναι οτι η τιμή τους ειναι παραπλήσια ρε γμτ...

Πήγα τα πήρα και ηρέμησα. Θα του τα δώσω αύριο οπότε σας ευχαριστώ και πάλι :)

Το παιδι εκεί πάντως πολύ εξυπηρετικό. Το μόνο που άλλαξε στη παραγγελία είναι ότι μπήκε αυτό το κουτάκι (μπαταρία wtf is it :p)

http://www.310.gr/joyetech-evic-vtc-mini-joyetech-battery-kit

Μου είπε ότι έχει αποσπώμενη μπαταρία και απλά πήρα και μία 18650 για να του ολοκληρώσω το σετ. Αν λέει μείνει σε κάποια φάση απο μπαταρία, μπορεί να κουβαλάει μία μαζί του και να την αλλάξει. Eπιστήμη λέμε. Πέθανα στο γέλιο όταν μου είπε ότι είναι με το τελευταίο firmware :hehe:

@karmen1983 Πολύ καλές επιλογές! :D

Προσοχή μόνο στις μπαταρίες είτε είναι φορτισμένες είτε όχι, όχι χύμα μέσα σε τσάντες, τσαντάκια, τσέπες. Πάντα μέσα σε θήκη σαν https://www.fasttech.com/p/2605500 όταν δεν είναι πάνω στο mod ή στον φορτιστή τους.

Στο ηλ.καπνισμα υπάρχει πολύς "χώρος" για DΙΥ και "παιχνίδι" αλλά θέλει πολύ "διάβασμα" και "πολύ αυτί" να ακούει παλιότερους για να κάνει ότι κάνει με ασφάλεια.

• Like 1

A γεια σου και έλεγα τι ξεχνάω :hehe:

Του πήρα και δύο τέτοιες που μάλλον είναι ίδιες με αυτές που έδειξες

http://www.310.gr/%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%AC%CF%81-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%BF%CF%85/thikes-perilemia/thiki-silikonis-metaforas-18650

• Like 1

Ωραια, Για τον Ναυτίλο και τις BDC/BVC ( να προτιμά τις δεύτερες) αντιστάσεις είναι μια χαρά, φτάνουν περισσεύουν και του δίνουν και μπόλικη αυτονομία. Να του πεις όμως να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του αν αλλάξει στο μέλλον ατμοποιητή να μην τις δουλέψει αυτές τις μπαταρίες πάνω από 20Watt. ,

Κοίτα εγώ έκανα το καθήκον μου (ή το καλό καμωμένο που λένε και στη Κρήτη) :hehe:

Ας κάτσει να μελετήσει το πράμα και ας το πάει όπου θέλει. Θεωρώ ότι θα το ψάξει πάντως. εδώ μπήκα εγώ στο πειρασμό B)

Ωχχχ   αν ασχοληθείς εσύ με ηλ. τσιγάρο, μοντάκια και επισκευάσιμους, κάποιοι θα σκίσουν πολλά πτυχία πάνω στο "άτμισμα" . 

Στον 5 μήνα είμαι, δεν έχω βάλει τσιγάρο στο στόμα μου τόσο καιρό δεν μου λείπει καθόλου μα καθόλου και στο λέω ειλικρινά, έχει τόσο ωραία αίσθηση και γεύση που πολύ δύσκολα με βλέπω να κόβω το άτμισμα που είναι και ο στόχος μου. :hehe::hehe: 

Έγινε επεξεργασία από TifoziF1
  • Like 1

Κανα δυο ml την ημερα και αυτα με ενα καφεδακι αργα το πρωι. 

Δεν το ζηταω πια καθολου κ αυτο...ομως δεν σκεφτομαι να το κοψω εντελως. Αφου καταφερα για 5 χρονια να ειμαι ατσιγαρος ακομη κ σε περιοδους μεγαλης πρέσας(δουλεια, προβληματα υγειας κτλ) ειμαι υπερ του δεοντος ευχαριστημενος.

Τα πνευμονια μου σε σχεση με πριν που καπνιζα(20 χρονια τουλαχιστον 2 πακετα ημερησίως) ειναι σε αριστη κατασταση(δεν το βλεπω μονο εγω...κ ο πνευμονολογος το ιδιο μου ειπε, οπως κ ο καρδιολογος)....λες και ειμαι 18 χρονων παλι :)

• Like 4

5 χρόνια στον ατμό ?????  Είσαι ΗΡΩΑΣ. Πριν 3-4 χρόνια είχα πάλι δοκιμάσει και οι συσκευές τότε ήταν .... σκουπίδια μπροστά στις σημερινές (εξού και το "ήρωας" που έγραψα). 

• Like 2

@TifoziF1 ασε....θυμαμαι κατι τρελα "καψουλια" που εχω φαει απο υποτροφοδοσια, αλλά και κατι πλημμυρες σε τσεπες... :gyro:

Τωρα τα πραγματα ειναι σε αλλη διασταση(ξαναλεω ομως οτι εχουμε περασει στην υπερβολη)...

(εχω παντως κατι boge carto's τα οποια δουλευουν...απο τοτε...αποδιδουν στο Tribeca καλυτερα και απο kayfun, ακομη κ μεχρι σημερα)

Κι εγώ απο τα Χριστούγενα του 2011 ατμίζω, 2-3ml 4αρα νικοτίνη την ημέρα και έχω δεί μεγάλη διαφορά στην αντοχή, ποδηλασία κ.τ.λ.

Και όταν κάπνιζα δεν πέρναγα ποτέ τα 15 τσιγάρα την ημέρα. Evic vtc mini και τηλέμαχο v2+ με σύρμα τιτανίου χρησιμοποιώ.

• Like 2