spyder Μάρτιος 10, 2016 #601 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2016 Εχω τον αυθεντικό εδώ και 6 μήνες, δεν έχει αντίπαλο θα τον καταφχαριστηθείς. Και για το κλώνο έχω ακούσει καλά λόγια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Μάρτιος 12, 2016 #602 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2016 On 10/03/2016 at 10:23 AM, TifoziF1 said: Πάω για τον αυθεντικό, o κλώνος με κέρδισε. Τηλεμαχος V2+ Πολύ καλός και εύκολος ατμοποιητης ο Tηλεμαχος V2+ θα τον ευχαριστηθείς σίγουρα Είχα τον αυθεντικό για περίπου ένα μήνα αλλά τον πούλησα τελικά μιας και έχω βρει το λιμάνι μου στον Phenomenon λόγω πιο σφιχτης και τσιγαρισιας τζουρας. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alldaynews Μάρτιος 14, 2016 #603 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2016 Εγώ τελικά με τον Κλωνοτηλέμαχο δεν τα βρήκαμε και μάλλον θα τον στείλω ανταλλαγή με ένα άλλο παλικάρι.Πριν μερικές μέρες πήρα τον dripper Jakiro και έπαθα σοκ από την γεύση που πήρα και από ντουμάνι.Ετσι μετά από ερωτήσεις σε συνατμιστές παρήγγειλα από fasstech αυτόν https://www.fasttech.com/products/2482500 Ολοι μου είπαν πως είναι καταπληκτικός για κλώνος.Αναμένω και σας λέω εντυπώσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Μάρτιος 15, 2016 #604 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2016 On 3/12/2016 at 4:35 PM, knight_77 said: Πολύ καλός και εύκολος ατμοποιητης ο Tηλεμαχος V2+ θα τον ευχαριστηθείς σίγουρα Είχα τον αυθεντικό για περίπου ένα μήνα αλλά τον πούλησα τελικά μιας και έχω βρει το λιμάνι μου στον Phenomenon λόγω πιο σφιχτης και τσιγαρισιας τζουρας. Μια βδομάδα με τον κλωνοΤηλεμαχοV2+ αλλά ακόμα βασικός μου παραμένει ο ErlCLonigin, δεν μπορώ να συνηθίσω την τόση αεράτη τζούρα. Με το "διπλό" 0.2mm SS316L μου έδωσε πολύ καλή γεύση αλλά δεν είναι και το πιο εύκολο στήσιμο, αλλά η τζούρα αεράτη και ας έχω κλείσει σχεδόν τον αέρα. Από μέρα σε μέρα φτάνει και ο κλωνοPhenomenon να δω τι λέει και αυτός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Μάρτιος 15, 2016 #605 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2016 Μια βδομάδα με τον κλωνοΤηλεμαχοV2+ αλλά ακόμα βασικός μου παραμένει ο ErlCLonigin, δεν μπορώ να συνηθίσω την τόση αεράτη τζούρα. Με το "διπλό" 0.2mm SS316L μου έδωσε πολύ καλή γεύση αλλά δεν είναι και το πιο εύκολο στήσιμο, αλλά η τζούρα αεράτη και ας έχω κλείσει σχεδόν τον αέρα. Από μέρα σε μέρα φτάνει και ο κλωνοPhenomenon να δω τι λέει και αυτός. Αν ψάχνεις γεύση, τότε θα σε αποζημιώσει και με το παραπάνω. Καλό άπλωμα του βαμβακιού στο deck σε στυλ βεντάλια χρειάζεται και τπτ παραπάνω. Eviva και Phenomenon είναι κατά τη γνώμη μου οι κορυφαίοι τανκατοι επισκευασιμοι σε θέμα γεύσης. Και μάλιστα ελληνικοί. Ελπίζω ο κλώνος να σου βγει καλός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Μάρτιος 30, 2016 #606 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2016 http://www.kathimerini.gr/756715/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/shmantikotero-e3agwgimo-proion-sthn-iapwnia-to-ellhniko-vamvaki Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Μάρτιος 30, 2016 #607 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2016 Αυθεντικό οργανικό βαμβάκι Ιαπωνίας Κο Γκεν Ντο !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Μάρτιος 30, 2016 #608 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2016 Κατα ποσο ειναι "Ιαπωνιας" ειναι το ερωτημα οταν εισαγουν απο εμας Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Απρίλιος 11, 2016 #609 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2016 χαλια ο κλωνοPhenomenos, χαλια μαυρα. Θα ανοιξω ticket στην fastech για επιστροφή. Μασημένα ορινγκακια, κακό σπείρωμα καμπάνας, γρέζια, θέλει πολύ κόπο να μην στραβωβιδώσει. Και πέρα από αυτά, πολύ δύσκολο και στριμόχωρο deck. Οι βίδες της αντίστασης με το 1ο μπάνιο ξέβαψαν.... Χάλια.... και όλοι λένε τα καλύτερα για αυτόν τον κλώνο. Ελπίζω να μου αντικαταστήσουν με άλλο που να μην έχει τέτοια και τόσα προβλήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Απρίλιος 13, 2016 #610 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2016 On 11/4/2016 at 2:09 ΜΜ, το μέλος TifoziF1 έγραψε: χαλια ο κλωνοPhenomenos, χαλια μαυρα. Θα ανοιξω ticket στην fastech για επιστροφή. Μασημένα ορινγκακια, κακό σπείρωμα καμπάνας, γρέζια, θέλει πολύ κόπο να μην στραβωβιδώσει. Και πέρα από αυτά, πολύ δύσκολο και στριμόχωρο deck. Οι βίδες της αντίστασης με το 1ο μπάνιο ξέβαψαν.... Χάλια.... και όλοι λένε τα καλύτερα για αυτόν τον κλώνο. Ελπίζω να μου αντικαταστήσουν με άλλο που να μην έχει τέτοια και τόσα προβλήματα. Τόσο χάλι; Ξερω πολλούς που πήραν κλώνο Phenomeno απο το FT και εμειναν ικανοποιημένοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Απρίλιος 14, 2016 #611 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2016 Ti να πω έπεσα στην περίπτωση. Και το τανκ μου έβγαλε κατι περίεργες άσπρες βούλες εχτές μετα από πλύσιμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Απρίλιος 15, 2016 #612 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2016 On 14/4/2016 at 3:27 ΜΜ, το μέλος TifoziF1 έγραψε: Ti να πω έπεσα στην περίπτωση. Και το τανκ μου έβγαλε κατι περίεργες άσπρες βούλες εχτές μετα από πλύσιμο... Βούλες; Μηπως ειναι σταμπες απο το νερο και μολις τις τριψεις λιγο με το δαχτυλο σου φευγουν; Εγω απο την αλλη ψαχνω SS βιδες για τον Kayfun.... Δεν ηταν ανοιξειδωτες οι βιδες του ντεκ και σκουριασαν..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 15, 2016 #613 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2016 Παιδιά καλησπέρα! Ψάχνω δώρο για φίλο μου και μετά απο συζήτηση που είχα μαζί του καταλήξαμε να του πάρω ένα σετάκι (έτσι λέγονται; ) Ιδανικά θέλω τα παρακάτω 1) Πρώτο και βασικότερο λολ Να μη περάσουμε τα 120ευρω 2) Το μαγαζί που θα γίνει η αγορά να είναι κάπου στην Αθήνα. Δε μπορώ να περιμένω να μου έρθει κάτι απο έξω μιας και σε 5 μέρες πρέπει να το έχω 3) Δε του αρέσουν τα ηλεκτρονικά τσιγάρα που είναι απο κάτω η μπαταρία σα τουβλάκι δηλαδή τέτοιου στυλ οπότε τα απορρίπτουμε αλλά προτιμάει τέτοιου στυλ (σαν γκλοπ που έλεγα και του @Zarko1 ) Επίσης ακόμα πιο ιδανικά (λολ σκέφτομαι και τη πάρτη μου τώρα, έχω πολύ κοντά στο σπίτι μου αυτό το eshop http://www.310.gr/ Αν έχει κάτι που αξίζει πείτε μου να πάω απο εκεί να το πάρω μαζί με μία κάρτα αλλαγής καλού-κακού (ελπίζω να δίνουν) Αυτά και ευχαριστώ για το χρόνο σας. Δε το έχω ΚΑΘΟΛΟΥ οπότε αν μου κάνετε κάποια πρόταση αφήστε και λινκ απο το προϊόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Απρίλιος 15, 2016 #614 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2016 πριν 4 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε: Παιδιά καλησπέρα! Ψάχνω δώρο για φίλο μου και μετά απο συζήτηση που είχα μαζί του καταλήξαμε να του πάρω ένα σετάκι (έτσι λέγονται; ) Ιδανικά θέλω τα παρακάτω 1) Πρώτο και βασικότερο λολ Να μη περάσουμε τα 120ευρω 2) Το μαγαζί που θα γίνει η αγορά να είναι κάπου στην Αθήνα. Δε μπορώ να περιμένω να μου έρθει κάτι απο έξω μιας και σε 5 μέρες πρέπει να το έχω 3) Δε του αρέσουν τα ηλεκτρονικά τσιγάρα που είναι απο κάτω η μπαταρία σα τουβλάκι δηλαδή τέτοιου στυλ οπότε τα απορρίπτουμε αλλά προτιμάει τέτοιου στυλ (σαν γκλοπ που έλεγα και του @Zarko1 ) Επίσης ακόμα πιο ιδανικά (λολ σκέφτομαι και τη πάρτη μου τώρα, έχω πολύ κοντά στο σπίτι μου αυτό το eshop ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ. ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ. ΤΙΜΕΣ Αν έχει κάτι που αξίζει πείτε μου να πάω απο εκεί να το πάρω μαζί με μία κάρτα αλλαγής καλού-κακού (ελπίζω να δίνουν) Αυτά και ευχαριστώ για το χρόνο σας. Δε το έχω ΚΑΘΟΛΟΥ οπότε αν μου κάνετε κάποια πρόταση αφήστε και λινκ απο το προϊόν https://www.replacesmoke.com/%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%B1/variable-voltage/ego-one-vt-variable-temperature-detail.html Aυτο ειναι αρκετά καλό στο στυλ που το θελεις/θέλει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 15, 2016 #615 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2016 εμένα μου αρέσει γιατί είναι κάτω από το ποσό που έλεγα Thanks τη κρατάω σαν πρόταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Απρίλιος 15, 2016 #616 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2016 Μόλις τώρα, το μέλος karmen1983 έγραψε: εμένα μου αρέσει γιατί είναι κάτω από το ποσό που έλεγα Thanks τη κρατάω σαν πρόταση Κριμα Αγαπη που δεν του αρεσουν τα box-mods γιατι http://www.310.gr/index.php?route=module/productbundles/listing το set με το Evic (3ο πακέτο απο πάνω) αξιζει..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spaka Απρίλιος 16, 2016 #617 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2016 Γεια σας παιδιά. Καινούργιος στα ηλεκτρονικά τσιγάρα. Ούτε καν ακόμα για την ακρίβεια γιατί περιμένω ακόμα το πρώτο μου τσιγάρο. Πήρα αυτό https://m.fasttech.com/products/0/10012342/4534900-authentic-eleaf-istick-pico-75w-tc-vw-apv-mod-w Μου το πρότεινε φίλος που ασχολείται αρκετά. Καπνιζω 3 με 5 τσιγάρα την μέρα αλλά εγώ γεμίσει με άτμιστες γύρω μου (οικογένεια φιλοι) και είπα να μπω στο κλαμπ. Το σετ που πήρα το έκανα προπαραγγελια πριν 15μερες γιατί τώρα βγήκε και περιμένω να γίνει αποστολή ελπίζω από βδομάδα. Δε ξέρω αν υπάρχει περίπτωση να το έχει δοκιμάσει κάποιος να πει γνώμη. Είδα καλές κριτικές όμως στο YouTube. Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το One Plus One μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Απρίλιος 16, 2016 #618 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2016 @spaka το pico σαν μοντακι ειναι εξαιρετικο. Ο Melo 3 ειναι για πνευμονικες, εχει αερατη τζουρα All in all καλο σετακι 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Απρίλιος 16, 2016 #619 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2016 19 hours ago, karmen1983 said: Παιδιά καλησπέρα! Ψάχνω δώρο για φίλο μου και μετά απο συζήτηση που είχα μαζί του καταλήξαμε να του πάρω ένα σετάκι (έτσι λέγονται; ) Ιδανικά θέλω τα παρακάτω 1) Πρώτο και βασικότερο λολ Να μη περάσουμε τα 120ευρω 2) Το μαγαζί που θα γίνει η αγορά να είναι κάπου στην Αθήνα. Δε μπορώ να περιμένω να μου έρθει κάτι απο έξω μιας και σε 5 μέρες πρέπει να το έχω 3) Δε του αρέσουν τα ηλεκτρονικά τσιγάρα που είναι απο κάτω η μπαταρία σα τουβλάκι δηλαδή τέτοιου στυλ οπότε τα απορρίπτουμε αλλά προτιμάει τέτοιου στυλ (σαν γκλοπ που έλεγα και του @Zarko1 ) Επίσης ακόμα πιο ιδανικά (λολ σκέφτομαι και τη πάρτη μου τώρα, έχω πολύ κοντά στο σπίτι μου αυτό το eshop http://www.310.gr/ Αν έχει κάτι που αξίζει πείτε μου να πάω απο εκεί να το πάρω μαζί με μία κάρτα αλλαγής καλού-κακού (ελπίζω να δίνουν) Αυτά και ευχαριστώ για το χρόνο σας. Δε το έχω ΚΑΘΟΛΟΥ οπότε αν μου κάνετε κάποια πρόταση αφήστε και λινκ απο το προϊόν Αγάπη, αυτή είναι η δικιά μου πρόταση: Aτμοποιητής: http://www.atmosfaira.com/aspire-mini-nautilus-bvc-by-eigate.html Μπαταριοθήκη: http://www.atmosfaira.com/aspire-cf-vv-battery-1600mah.html Με τα χρήματα που περισσεύουν, μπορείς να αγοράσεις μερικές ανταλλακτικές αντιστάσεις για τον ατμοποιητή και υγρά αναπλήρωσης. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 16, 2016 #620 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2016 ευχαριστώ για τη πρόταση φαίνεται καλό αυτό. Για τα υγρά έλεγα να τα αφήσω σε αυτόν μιας και υποθέτω ότι μου λες για τα μπουκαλάκια με τις γεύσεις. Αν ναι καλύτερο θα είναι να τα διαλέξει αυτός νομίζω. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts