Jump to content

Ηλεκτρονικο τσιγαρο thread

ison

Recommended Posts

@wesker

99% τον "παραγέμισες", στο refill μη το ζορίζεις και πολύ να fullαρει, άσε και λίγο αέρα μέσα στο τανκ.

Reviewer?! Gz μαρή! :D
Στο ηλεκτρονικό θα κάνεις reviews?!

SteamTuners ftw btw! :D
Kayfun V3 Lite + Mini Volt
Kayfun V4 + SXmini ML class

post-30776-0-88424200-1454938495_thumb.j

post-30776-0-47771100-1454938508_thumb.j

Έγινε επεξεργασία από Samael
  • Like 2

@wesker

99% τον "παραγέμισες", στο refill μη το ζορίζεις και πολύ να fullαρει, άσε και λίγο αέρα μέσα στο τανκ.

Reviewer?! Gz μαρή! :D

Στο ηλεκτρονικό θα κάνεις reviews?!

SteamTuners ftw btw! :D

Kayfun V3 Lite + Mini Volt

Kayfun V4 + SXmini ML class

Μάλλον, κάτι τέτοιο θα έγινε. Εχτές έφτασε μέχρι την μέση στο τζαμάκι, και λέω δεν του δίνω ενα go να δούμε τι θα γίνει. Τον τούμπαρα, τον γέμισα μέχρι το υγρό να καλύψει το τζαμάκι, και δεν ειχα κανένα πρόβλημα. Μάλλον εκανα μ@λ@κία με τον αέρα. Βέβαια στο νέο στήσιμο έβαλα και πιο πολύ βαμβάκι (έκοψα το βαμβάκι στα όρια της καμινάδας, στο πρώτο στήσιμο το ειχα κόψει ίσα ίσα να φτάνει απο το πάνω μέρος του deck στα λούκια.)

• Like 1

Είναι γνωστό κουσούρι του, και δεν μπορείς να προβλέψεις και πότε θα γίνει γιατί εξαρτάτε απο πολλά πράγματα.

Βαμβάκι βάζεις ως εκεί που τελειώνει ο θάλαμος ναι.

Πρέπει να πατάει μονόπατα κάτω αλλιώς ρισκάρεις υποτροφοδοσία αμα το μπουκώσεις, δες την φωτό εκεί που λέει "Wrapping the coil".

http://svoemesto.de/wp-content/uploads/2013/11/Kayfun-Lite-User_Manual_EN-V1.0.pdf

Έγινε επεξεργασία από Samael

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!

Μιχάλη το κατάστημα Steam Tuners είναι από τα καλύτερα του χώρου, και είναι πασίγνωστοι στο εξωτερικό.

Τους έχω γνωρίσει από κοντά και είναι καταπληκτικά παιδιά και επαγγελματίες, με καινοτόμα αξεσουάρ.

Απλά respect!

(Ωραία κουστουμάκια btw ;) )

• Like 1

Το βαμβάκι στο KLP+ το βάζω διαφορετικά, ανοίγει σαν "φτερα" πεταλούδας και ακουμπάει στο deck, η αντίστασή μου είναι κάθετη στον νοητό άξονα των βιδών. 5-6 μέρες τώρα, 2 αλλαγές σύρματος 4 αλλαγές βαμβακιου και ουτε υπερ/υποτροφοδοσίες ούτε τρεξίματα ούτε τίποτα. Και το βαμβάκι βγαίνει πεντακάθαρο, ασπρο ασπρο.

Για όποιον έχει fb, έχω ξεκινήσει εδώ και κάποιους μήνες ένα group σχετικά με το η/τ, για παροχή βοήθειας και πληροφοριών.

Όποιος θέλει ας μου στείλει request :)

https://www.facebook.com/groups/267143293496689/

Εκανα αίτημα.Καλή αρχή

Έκανα βλακεία σήμερα γαμώτο.Μου έπεσε κάτω το επισκευάσιμο του subtank μαζί με την βάση και είχα βγάλει και τη πάνω βίδα-στόμιο και στράβωσε το κέρατο μου.Και δεν μπορώ να το ισιώσω με τίποτα.Οχι τίποτα άλλο θα αργήσει πολύ από fasttech και δεν μπορώ και τις εργοστασιακές πλέον.Θα σκάσω 12αρι ευρώ το κέρατο μου

Έγινε επεξεργασία από alldaynews
  • Like 1

4o στήσιμο, συνολικά, πρώτο στήσιμο με SS316L, και πρώτο του ErlClonigin apo FT. ΠΟΛΥ καλός :) Για τα 11Ε του τέλειος. 8σπείρες σε 2.5mm, 1.23Ω. Παίζει πολύ καλά με το TC του VTC Mini.

post-37640-0-90242600-1455192284_thumb.j

https://www.fasttech.com/p/3361701 0.25mm πολύ καθαρό, έκαψα ένα κομμάτι (dry burn) να δω τι κάπνα θα βγάλει σε σχέση με το UD και έβγαλε ελάχιστη, επίσης πήρε αυτό το πολύ ωραίο χρώμα που πέρνουν οι εξατμήσεις των μηχανών, μπλε σκουρο στο κεντρο του πηνίου και όσο πάμε προς τις άκρες κιτρινίζει. Το dry burn το έκανα μόνο για δοκιμή. Σ'αυτό που ατμίζω δεν έκανα. 

Έγινε επεξεργασία από TifoziF1
  • Like 2

Αν κάνεις τη διαίρεση σου βγαίνει το μέτρο ~1.80 ευρώ.

Υπερπανάκριβο, δεν το συζητάω καν.

Όποιος ψάχνεται για καλής ποιότητας σύρματα και σε πολύ καλές τιμές από Ελλάδα, ας ρίξει μια ματιά εδώ.

http://vape-spot.gr/index.php?route=product/category&path=277

• Like 1

Αν κάνεις τη διαίρεση σου βγαίνει το μέτρο ~1.80 ευρώ.

Υπερπανάκριβο, δεν το συζητάω καν.

Όποιος ψάχνεται για καλής ποιότητας σύρματα και σε πολύ καλές τιμές από Ελλάδα, ας ρίξει μια ματιά εδώ.

http://vape-spot.gr/index.php?route=product/category&path=277

Ομολογώ οτι δεν το πήρα με το μέτρο. Το πήρα ανά τεμάχιο.

Μετά από μια εβδομάδα με VTC Mini + Kanger Subtank άρχισε να μου κάνει κάτι περίεργα...

Τις τελευταίες μέρες φαίνεται σαν να χάνει υγρά το subtank. Από ότι παρατήρησα βγαίνουν από τις τρύπες που είναι για να ρυθμίζεις την ροή του αέρα.

Γνωρίζει κάποιος που μπορεί να οφείλεται αυτό; Κάνω κάτι λάθος;

Την 1Ω αντίσταση έχω βάλει, όχι το επισκευάσιμο.

Πάντως από χθες που έγραψα μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν μου έχει κάνει διαρροή ξανά..

• 2 weeks later...

Με τον subtank (τουλάχιστον τον mini που εχω) σταματησαν οι διαρροες οταν το ελυσα, τον επλυνα και καθαρισα και την βαση (δεν ειμαι με το επισκευασιμο).

Ανα διαστηματα περναει υγρο απο το oring που εχει η αντισταση κ γεμιζει η βαση , αλλα δεν καθαριζει πληρως αν δεν την καθαριζεις κ ταυτοχρονα να γυρνας το ρυθμιστικο αερα σε ολες τις θεσεις.

Μεχρι στιγμης ειμαι στην 3η μερα χωρις διαρροες!!!

Παλιοτερα καθαριζα χωρις να γυρναω το ρυθμιστικο (γιατι το ειχα μονιμος στην ιδια θεση) και μεσα στην ιδια μερα αρχιζαν οι διαρροες! 

Έγινε επεξεργασία από platonas
  • Like 1

Ας γράψω μερικά πραματάκι για το νέο μου setup !

Box : Joyetech eVic VTC Mini 60W

Atmo: KangerTech SUBTANK Mini Clearomizer

Bat: Samsung INR18650-30Q 3.6V 3000mAh χ 4 pack

Η μπαταριοθηκη πολυ καλη και μικρη ( πριν ειχα vamo , οποτε η μερα με την νυχτα)  ,ελεγχο με volt,watt,θερμοκρασια αντιστασης η και bypass. Επισης παίρνει firmwire updates.

Την τσίμπησα γιατί ήθελα κατι μικρότερο άλλα χωρις ενσωματωμένη μπαταριά όποτε αν μείνω στον δρόμο απο ρεύμα να βαζω μια spare.

O Ατμοποιητης φοβερος κατα την γνωμη μου σε ντουμανι ,αερα,  χωρητικότητα αλλα κ γεύση. Μεγαλο υπερ οτι εχει κ το επισκευασιμο κομματι μεσα , οποτε μπορει να ασχοληθω εν καιρο.

Το προβλημα που αναφερουν με τις διαροες απο τις τρυπες του airflow εγω το ελυσα με καθαρισμο της βασης ανα 4-5 μερες.Μαζευτεται σιγα σιγα υγρο μεσα απο το oring της κεφαλης και οταν εχει μαζεψει πολυ το χανει απο τις τρυπες τους airflow.Επισης δακρυζει κ απο τις τρυπες που δεν χρησιμοποιω ,οποτε κατα τον καθαρισμο γυρναω το ρυθμιστικο.

H 0.5ohm κεφαλη μου κρατησε 6 μερες ενω 5 μερες μια 1,2 που εβαλα μετα.

Μεχρι στιγμης τον προτιμω απο τον ναυτιλο μου (Mini).

Οι μπαταρίες σήκωσαν μια χαρά την 0.5 ohm αντίσταση που ειχα στην αρχη , ενω κρατανε μια χαρα με την 1,2 που παιζω τωρα. Μεγαλο υπερ η τιμη τους οπου η 4αδα πηγε περιπου 18 ευρω. 

20160306_115736.thumb.jpg.01a0d3dd14c466

Έγινε επεξεργασία από platonas
  • Like 2

πριν 2 ώρες, το μέλος TifoziF1 έγραψε:

Πάω για τον αυθεντικό, o κλώνος με κέρδισε. Τηλεμαχος V2+ 

Άντε μόλις πάρεις τον αυθεντικό δώσε εδώ τον κλώνο να μη περιμένουμε τους κινέζους να το στείλουν...  :p E;Ε;Εεεεεεε;