bezdim Οκτώβριος 16, 2014 #361 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2014 Ήδη η vaporshark στο rdna 40 θα έχει ενσωματώσει τεχνολογία που στρέφεται προς αυτή τη κατεύθυνση. Για περισσότερα ανέτρεξε στη συνέντευξη που πήρε ο busardo από έναν από τους σχεδιαστές της vaporshark, πρόσφατα μάλιστα!In other news! Magma dual coil στήσιμο στα 0.5Ω. Στα 30watt. LIVING THE DREAM MAN!Η συσκευή δίνει ένδειξη ότι θέλει τουλάχιστον 21watt για να τρέξει σωστά. Έπαθα πλάκα. Τα ντουμάνια βγαίνουν τελείως φυσικά και άκοπα! Mε 9άρι υγρό όλα οκ. Με 18άρι είναι απλά αυτοκτονία. Σε καταστρέφει τόση νικοτίνη. Με το αγαπημένο Umami frosty tart!Mε τέτοια απόδοση σκέφτομαι σοβαρά να πέσω και πιο κάτω σε νικοτίνη για ακόμα πιο ssssssmooth άτμισμα. Μπορώ επίσης πλέον να μπω στον τρόπο σκέψης του rip trippers (μούσιας). Και ειδικά με τον magma που είναι μια αρτιότατη κατασκευή με καλή απόδοση, ακόμα και σε κλώνο, ή μόνη εναλλακτική που υπάρχει στο μυαλό μου είναι ένας RDTA και πάλι μόνο και όταν βελτιωθούν σαν συστήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 16, 2014 #362 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2014 Nice! Εγω χτύπησα έναν Kayfun τελικά, οριτζινάλε. Ανελέητο χτύπημα, φοβερό ντουμάνι και γεύση...respect. Εδώ με μικρότερο configuration ~3ml. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Οκτώβριος 16, 2014 #363 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2014 Το τανκ απο που Μιχαλη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 16, 2014 #364 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2014 Εδώ είσαι Βαγιούκο: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ - ΥΓΡΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ | Atmosfaira.com Tα παιδιά που έχουν το franchise στη Λάρισα είναι φίλοι και ψωνίζω σχεδόν αποκλειστικά απο εκεί. Βέβαια το πουλάν 20€ απ ότι μ'είπε, ναι καλά διάβασες, είκοσι ευρώ!!! Έκανε τι μ@λακιά όμως να με ρωτήσει στο τέλος τι δώρο θέλω με τις αγορές μου (120€ με λάδια ξίδια και τα σχετικά), οπότε δε το πλήρωσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Οκτώβριος 17, 2014 #365 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2014 Καλοατμιστος, welcome to the club! Πες εντυπωσεις ντε! Προσωπικα δεν θα ξεχασω το πρωτο ατμισμα στον δικο μου και την κατασταση νιρβανας που ενιωθα για μια ωρα μετα Αντε να δουμε και ο καινουργιος τι θα λεει....παλι σε εξοδα θα μπω παλι μου φαινεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Οκτώβριος 18, 2014 #366 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2014 εγω παντος εχω φυγει απο τα 6ml Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas28 Οκτώβριος 19, 2014 #367 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2014 (edited) Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 19, 2014 από astrolabos Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Οκτώβριος 20, 2014 #368 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2014 Χθες ολοκλήρωθηκε και το box mod. Frostmourne Edition! :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 21, 2014 #369 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2014 Καλοατμιστος, welcome to the club! Πες εντυπωσεις ντε! Προσωπικα δεν θα ξεχασω το πρωτο ατμισμα στον δικο μου και την κατασταση νιρβανας που ενιωθα για μια ωρα μετα Αντε να δουμε και ο καινουργιος τι θα λεει....παλι σε εξοδα θα μπω παλι μου φαινεται Να σου πω την αλήθεια αν τα BDC του Nautilus δεν είχαν αρχίσει να είναι σα το Joker, μάλλον δε θα έμπαινα στη διαδικασία. Όμως με τα σπασαν τα νεύρα, και οι BVC είναι μεν ανθεκτικές, αξιόπιστες και με πολύ ντουμάνι και χτύπημα, αλλά σε γεύση και αίσθηση προτιμώ μία καλή BDC. Κάπου εκεί έκατσε τέλεια ο Kayfun! Συνδυάζει τα καλύτερα απο τους 2 κόσμους και τα βελτιώνει και κατά 30-40% χοντρά χοντρά. Πραγματικά δε ζητάω τπτ άλλο απο ατμοποιητή, ο νέος ένα πράγμα μόνο να έχει χρειάζεται...να μη σφυρίζει όταν έχεις ανοιχτό τέρμα τον αέρα. P.S. Arthas ftw! :banging: εγω παντος εχω φυγει απο τα 6ml Δεν είπες ρε Τεο τελικά, τι ψώνισες?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Οκτώβριος 21, 2014 #370 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2014 vamo k nautilo mini Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Οκτώβριος 21, 2014 #371 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2014 Και εγώ παιδιά τις BVC μαζί με τον Ναυτίλο τα παράτησα γιατί μου χαλάνε το λαιμό.Πλέον κοιτάω και κιτάκια μικρά με διάφορους συνδυασμούς στυλ kanger Aerotank mini με smok t-dux αντίσταση + smok arrow winder 1000άρα από κάτω για στέλθυ και ντελικάτες καταστάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Οκτώβριος 22, 2014 #372 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2014 (edited) αλλα σκεφτομαι να παρω eXpromizer τι λετε? [MENTION=119]Samael[/MENTION] [MENTION=4401]bezdim[/MENTION] καμια γνωμη? Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 22, 2014 από zyx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 22, 2014 #373 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2014 Παρουσιαση:Επισκευάσιμος ατμοποιητής eXpromizer by exvape |Πολύ καλός φαίνεται, αν δε βιάζεσαι να δεις και τον Kayfun Lite v.2 (κανένα 2μηνο ακόμα ίσως), χτύπα τον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Οκτώβριος 22, 2014 #374 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2014 βασικα δεν ειμαι για να περιμενω. ειμαι αναμεσα σε αυτον κ τον kayfun αλλα ο kayfan με εκνευριζει το γεμισμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Οκτώβριος 22, 2014 #375 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2014 το πηρα τελικα !!! και καταλαβα το λεμονι στο frosty tart !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Οκτώβριος 22, 2014 #376 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2014 Είσαι γλήγουρος συ ρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Οκτώβριος 22, 2014 #377 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2014 Είσαι γλήγουρος συ ρα Αχαχαχα στη βράση κολλάει το σίδερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 26, 2014 #378 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26, 2014 Για χειροποίητες θηκούλες από καλό υλικό: Καλωσήλθατε στο Handmade By Pandoras Πήρε ο πατέρας μου. Αλλά εγώ εύχομαι να έφτιαχναν και πορτοφόλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitos175 Οκτώβριος 27, 2014 #379 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2014 Χαιρετώ την παρέα.Το συγκεκριμένο μοντ πως σας φαίνεται ?SMOK BEC PRO 50W Bluetooth Mod - Variable Voltage/Wattage - ModsΤο είδα σήμερα στο μαγαζί και το ζαχάρωσα.Έχει και την καγκουρία με το software και με αρέσουν κάτι τέτοια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Οκτώβριος 27, 2014 #380 Κοινοποίηση Οκτώβριος 27, 2014 Χαιρετώ την παρέα.Το συγκεκριμένο μοντ πως σας φαίνεται ?SMOK BEC PRO 50W Bluetooth Mod - Variable Voltage/Wattage - ModsΤο είδα σήμερα στο μαγαζί και το ζαχάρωσα.Έχει και την καγκουρία με το software και με αρέσουν κάτι τέτοια.Μια χαρα είναι αν χρειάζεσαι τόσα ρεύματα....Απλά αν το πάρεις επενδυσε σε καλες μαπταριες απο 25Α και πανω(Sony VTC 5, Efest Purple) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts