Jump to content

Ηλεκτρονικο τσιγαρο thread

ison

Recommended Posts

Δε το κατάλαβα καλά, δλδ οι νέες θα έχουν μονή αντίσταση?

Ένα βασικό προσόν του Ναυτίλου ήταν τα Dual Coils, τώρα θα μας πάν πίσω πάλι?

Ότ'νανε αυτοί οι Κινέζοι...

Εδιτ:

Αυτός έπαθε πλάκα πάντως.

[ame]

[/ame] Έγινε επεξεργασία από Samael

Θα είναι με μονή αντίσταση η οποία μάλιστα θα είναι τοποθετημένη κατακόρυφα.

Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα αρκεί να έχει καλή απόδοση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Btw η παραγγελία από ft έφτασε Ελλάδα, μεσοβδόμαδα καλώς εχόντων των πραγμάτων θα την έχω στα χέρια μου.

Μαζί με τον Kayfun lite , έβαλα και δύο πεντάδες κεφαλές για τον Ναυτιλο.

Πλάκα έχει οι ιμιτασιον να βγούνε καλύτερες από τις γνήσιες.

Αν και σίγουρα θέλω να δω τις καινούριες!

Sent from LG G2

Έγινε επεξεργασία από knight_77

Κι εγώ έχω περιέργεια να δοκιμάσω τις κεφαλές από τον μίνι Ναυτίλο στον... κανονικό Ναυτίλο! :hehe:

Και φυσικά δεν έχω πρόβλημα αν είναι με μονό, διπλό ή τετραπλό φυτίλι, το μόνο που μετράει είναι το ατμιστικό αποτέλεσμα που εισπράττεις. :cool:

Πάντως το ότι αναφέρει ο τύπος ότι άφησε στην άκρη τον Καϊφούν του για μια ολόκληρη βδομάδα για χάρη του μίνι Ναυτίλου, μου φαίνεται κάπως σαν... ιεροσυλία. :tomato:

Αν ήταν αλήθεια αυτό, πιστεύω ότι θα είχε γίνει ήδη χαμός στην παγκόσμια ατμιστική κοινότητα... :hehe:

Ναι μην έχεις και μεγάλες προσδοκίες για τις μαϊμο όμως, μια που έβαλα χθες για δοκιμή είχε χειρότερη απόδοση απο την original 7ημερών...

Επίσης τα πάσα της δεν ηταν τις προκοπής και δαγκώνει λίγο στο βίδωμα.

Να σας παρουσιάσω και τον νέο μου έρωτα παιδιά, δεν το βλέπω να του αντιστέκομαι! :inlove: :inlove: :inlove:

Seven22-Superb_zps5736744f.jpg

Και παρόλο που περιμένω να μου έρθει το δεύτερο e-Huge, δεν το βλέπω τελικά να αντιστέκομαι στον πειρασμό και να πατήσω το Buy it now εδώ! :hehe:

Φυσικά, τι είμαστε κοριτσάκια; 95 ολόκληρα κιλά γομάρι είμαι, να μην έχω το ανάλογο mod;! :hehe::tomato:

Το κακό είναι ότι ανακάλυψα το Seven-22 αφού είχα ήδη παραγγείλει το e-Huge από το fasttech. Υπάρχει όμως ένα θέμα. Το σχέδιο με το e-Huge και τις δύο Enerpower ήταν απλό: καθημερινή χρήση στο σπίτι, κυρίως με τον Ναυτίλο, και όταν άδειαζαν οι δύο Enerpower, κάπου στη βδομάδα, να έβαζα πάνω για λίγες ώρες τη δική του 4800 mAh μέχρι να ξαναφορτώσουν τα δύο γαϊδούρια, μετά ξανά επάνω στο e-Huge και η διαδικασία να επαναλαμβάνεται. Με αυτό τον τρόπο, ουσιαστικά τελείωνε για μένα η ασχολία με το να φορτώνω μπαταρίες. Το να έχεις να φορτώσεις μπαταρίες το πολύ 4-5 φορές το μήνα, δεν είναι πλέον θέμα.

Το Vamo V5 θα περιοριζόταν πλέον αποκλειστικά για εξόδους ή για λίγη χρήση με τις δεύτερες και τρίτες επιλογές μου σε υγρά, με τον Aspire BDC mini και τον Gemini mini. Με αυτόν τον τρόπο, με πολύ λίγη χρήση δηλαδή, οι μπαταρίες στο Vamo θα πήγαιναν πολυυυυυύ μακριά. :T:

Πριν κανένα δεκαήμερο λοιπόν, είδα το Seven-22 σε ένα βίντεο στο youtube και το ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα! Μετά διάβασα για το πώς αποδίδει, ότι φορά πλακέτα-κλώνο του DNA20 δίνοντας συνεχές ρεύμα και όχι παλμικό κτλ. Το θέμα είναι ότι δεν φαίνεται να παίρνει σωλήνα επέκτασης για δεύτερη 26650 μπαταρία, όπως το e-Huge, αλλά δεν θα μου άρεσε κιόλας πλέον εμφανισιακά, να σου πω την αλήθεια. Με τη μία 26650 μπαταρία, ουσιαστικά έχει το ίδιο ύψος με το Vamo V5 με τον σωλήνα επέκτασης...

Bezdim μεσα στο μυαλο μου εισαι μολις μολις μολισ σεταρα το δικο μου (#219)

ειναι φανταστικος atty, απιστευτη γευση λογο μικροσκοπικου θαλαμου καυσης, και πολυ πυκνο ντουμανι λογο του οτι ο αερας ερχεται απο το κατω μερος (και οχι απο το πλαι οπως πχ στους genesis), πολυ καλη δουλεια απο το septero και το leo.

Kαι να πω και κατι αλλο, αν και ειμαι οπαδος των τζενεσις, την γευση και την πυκνοτητα του κιλλερ, δεν την εχω δει σε κανεναν τους. Δυστηχως δεν εχω μεγαλη πειρα σε φυτιλατους ωστε να μιλησω πιο ολοκληρωμενα

DSC_14631.jpg

[MENTION=22392]Zarko1[/MENTION], ωραιο το μοντακι αυτο, περιμενω να μου πεις αυριο λεπτομεριες απο ...κοντα (ελπιζω να σ'αρεσει ο φρεντο εσπρεσο/καπουτσινο ;)

Οπως θα φτασεις στο μεγαρο του ομιλου της Zarras, παρκαρε στο ιδιοκτητο παρκινκ (θα το δεις ειναι διπλα απο την τεχνητη πισινα με τα φλαμινγκο), μετα μπες απο την

μπροστινη πυλη αφου αφησεις την ταυτοτητα σου στην ασφαλεια κατω. Μην ξεχασεις να τους πεις οτι ηρθες να δεις εμενα και οτι εισαι φιλος μου. Υστερα αφου σε περασουν

απο σωματικο ελεγχο θα ανεβεις στο ρετιρε, οπου στο προθαλαμο θα σε ξαναπερασουν ενα χερακι... Μετα μπες μεσα θα δεις τις 2 διδυμες μολδαβες γραμματεις μου, θα σε

συνοδευσουν στο γραφειο μου. Θα σε περιμενω στο μπαλκονι, αριστερα απο το ελικοδρομιο, ελπιζω να μην σε πειραζει που θα ειμαι στην πισινα και θα πινω το μαρτινι μου.

Έγινε επεξεργασία από Zarras

Εγώ έχω καταλήξει στα εξής τρία μέχρι στιγμής:

Α. Το κύριο και αγαπημένο μου υγρό βασίζεται στο Umami Frosty Peach στα 9mg νικοτίνη. Έχω αρρώστια με αυτό το υγρό εδώ και τρεις μήνες σχεδόν, μου είναι αδύνατον να ξεκολλήσω από δαύτο. :p Το ανακάτευα με μέντα από Atmos Lab στα 0mg αρχικά, σε αναλογία μισό μισό, αλλά φαίνεται ότι σταδιακά θα καταλήξω να το ατμίζω σκέτο.

Β. Ο ανανάς της DEA στα 9mg νικοτίνη. Στην αρχή ξετρελλάθηκα μαζί του, αλλά μετά από μερικές μέρες περιόρισα σταδιακά τη χρήση του. Τον βλέπω να καταλήγει τρίτη επιλογή με αραιή χρήση, δηλαδή περίπου 10ml το μήνα το πολύ.

Γ. Από το fasttech αγόρασα τα υγρά της Hangsen, σοκολάτα στα 0mg και λεμόνι στα 9mg. Τα ανακάτεψα μισό μισό, και το αποτέλεσμα μου άρεσε πολύ σαν άρωμα. :T: Επειδή όμως το ατμίζω στον Gemini mini, που υποβαθμίζει αρκετά τη γεύση του υγρού, δεν με έχει κερδίσει πολύ. Πιστεύω ότι το ίδιο υγρό π.χ. στον Ναυτίλο, θα μου αρέσει πολύ περισσότερο.

Λοιπόν κύριοι, χτες επισκέφθηκα τον φίλο Zarras, για να ψωνίσω. Η παραγγελία μου ήταν ήδη έτοιμη, και με υπερηφάνια σας παρουσιάζω λοιπόν τον Bill!

Αρχικά αυτό βλέπετε όταν αγοράζετε ένα επιστόμιο του φίλου Zarras. Μία υπέροχη ξύλινη θήκη από οξιά, με το λογότυπο επάνω της!

Billydriptip1_zpsdf495225.jpg

Και μετά η όμορφη θηκούλα ανοίγει στα δύο.

Billydriptip2_zpsac573df1.jpg

Και εδώ ο Bill σε καθαρόαιμη stainless steel έκδοση, χωρίς το χρυσό δακτυλίδι της πρωτότυπης έκδοσης, όπως ακριβώς τον ζήτησα. Να το διευκρινίσουμε παιδιά, γιατί είναι σημαντικό, ο φίλος Zarras μπορεί να σας ετοιμάσει οποιοδήποτε επιστόμιο της σειράς σε σκέτο ss, εάν το θελήσετε. Βέβαια, εάν κατάλαβα λάθος, φίλε Zarras διόρθωσέ με.

Στα δεξιά βλέπετε τα δύο λευκά orings με τα οποία μου τον έδωσε αρχικά ο φίλος Zarras. Με αυτά, το κούμπωμα στο νέο υβριδικό τανκ του Ναυτίλου ήταν πολύ χαλαρό, το επιστόμιο έβγαινε πολύ εύκολα από τη θέση του. Οπότε χωρίς πολλά πολλά, μου τα άλλαξε με τα δύο μαύρα που βλέπετε. Με αυτά το επιστόμιο σφίγγει τέλεια πλέον στον Ναυτίλο, και χρειάζεται αρκετή δύναμη για να βγει. Απλά τέλειο! :T:

Billydriptip3_zps4833839b.jpg

Και πάνω στον Ναυτίλο. Προσέξτε πόσο τέλεια εφαρμόζει. Το αποτέλεσμα είναι απλά άψογο στα μάτια μου, κόβω φλέβα!

Billydriptip4_zps64f4ff48.jpg

Και πάνω στο Vamo V5. Πιστεύω ότι πάνω στο e-Huge, όταν μου ξανάρθει με το καλό, το σύνολο θα έχει ακριβώς την οπτική αρμονία που αναζητώ.

Billydriptip5_zpsd608e045.jpg

Υ.Γ. Ανεπτίτρεπτο φίλε Zarras. Να δώσεις ρεπό και στις δύο δίμετρες Μολδαβέζες γραμματείς την ημέρα που ήρθα για ψώνια!... :wall::sarcastic:

Πανέμορφο το drip tip!

Αυτό ακριβώς θα είναι και η δική μου επιλογή μιας και θα πηγαίνει πάρα πολύ και στον Kayfun.

Όσο περι υγρών, από τότε που δοκίμασα Halo και Halcyon Haze, όλα τα άλλα μου φαίνονται κάπως.

Είμαι κυρίως των καπνικών υγρών, η γυναίκα των αρωματικών οπότε αν χρειαστεί γίνεται και τραμπα :-D

Το frosty pitch που μπορώ να το βρω φίλε Zarko?

Sent from LG G2

Στο fabvape το αγοράζω εγώ φίλε knight_77 από την αρχή που το ξεκίνησα. Κυκλοφορεί, εάν θυμάμαι καλά, μόνο σε μπουκάλια των 30ml και μόνο στα 9 και 18mg νικοτίνη.

Για το 18άρι ούτε καν το συζητώ εγώ βεβαίως, ακόμα και το 9άρι με χτυπάει αλύπητα, :triniti: και δεν μπορώ να το αντέξω σκέτο, γι' αυτό το "σπάω" με τη μέντα, για να καταλήξει κάπου στα 4-5mg νικοτίνη...

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.

Προσωπικά ατμιζω με 12mg νικοτίνη, οπότε μάλλον για 9 με βλέπω.

Το θέμα είναι πως είναι κρίμα να πάρω υγρό στα 30ml και να μην το έχω δοκιμάσει.

Την έχω πατήσει δύο φορές έτσι.

Και από όσο ξέρω το fabvape δεν έχει φυσικό κατάστημα προς το παρόν για να περάσω για δοκιμή.

Sent from LG G2

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.

Προσωπικά ατμιζω με 12mg νικοτίνη, οπότε μάλλον για 9 με βλέπω.

Το θέμα είναι πως είναι κρίμα να πάρω υγρό στα 30ml και να μην το έχω δοκιμάσει.

Την έχω πατήσει δύο φορές έτσι.

Και από όσο ξέρω το fabvape δεν έχει φυσικό κατάστημα προς το παρόν για να περάσω για δοκιμή.

Sent from LG G2

Να σου πω την αλήθεια, αυτό ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ. Ότι τα 30ml είναι πολύ μεγάλο μπουκάλι για υγρό που δεν γνωρίζεις.

Η Μαρία στο fabvape είναι ευγενέστατη, αλλά πολύ αμφιβάλλω εάν θα έχει ανοιχτό Frosty Peach για να δοκιμάσεις, εάν περνούσες από τον Νέο Κόσμο. :...:

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να σου βάλω 2-3ml σε ένα μπουκαλάκι για να το κάνεις test drive. Εάν είσαι Αθήνα, είτε μπορούμε να κανονίσουμε να βρεθούμε κάπου ή να σου το στείλω με το ταχυδρομείο... :yes4: