alexcrx Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2012 Παιδια καλησπερα Θα ηθελα να μαθω τι θερμοκρασιες σας δινει σε idle και τι σε full και μαμα και κλοκαρισμενη αν γινετε εμενα σε idle ειναι 33 και 59 με furmark και θερμοκρασια δωματιου 23 ειναι πολυ?????? μηπως δεν παταει καλα το μπλοκ στην καρτα?????????? η υδροψυξη που εχω εχει ενα τριπλο ψυγειο και 2 μονα με τρομπιτσα d5 το συστημα ειναι καπως ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 23, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 3 ψυγεια? Μηπως πνιγεις την αντλια με αυτο που εκανες? Λογικες φαινονται οι θερμοκρασιες σου παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg Ιανουάριος 23, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 δεν μου φαίνονται και πολύ καλές οι θερμοκρασίες που λες, τι ρυθμίσεις χρησιμοποιείς για τον επεξεργαστη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Ιανουάριος 23, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 κοιτα συμφωνα με οσα λεει ο γιατρος ΚΟΠΡΙΤΗΣ ειναι μια χαρα η d5αλλωστε την δουλευω τερμα οποτε δε νομιζω να ειναι θεμα ροήςο γιατρος μου λεει οτι το μονο τωρα ειναι μηπως δεν εχει κατσει καλα το μπλοκ πανω στην καρτα γι'αυτο ροταω για θερμοκρασιες γιατι οταν την κλοκαρω στα 900 με τις μνημες στα 2200 και ρευμα 1.150v βαραει και 72 στο furmark και ειναι χειμωνας το καλοκαιρι με +10-15 βαθμους τι θα γινετε???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Ιανουάριος 23, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 το cpu στα 4.2 και ειναι ενας phenom ii x6 109t ο οποιος φτανει τους 50 και η καρτα τους 70+αλλα ολα στο φουλ δηλαδη τρεχει και prime και furmark Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Ιανουάριος 23, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 cpu 51 gpu 75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg Ιανουάριος 23, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 αν τα βάλεις όλα default τι θερμοκρασίες έχεις?(κάτω δεξιά, στο ποστ που κάνεις, έχει κουμπάκι "διόρθωση" για να μην κάνεις περιττά πόστ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Ιανουάριος 23, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 τα βαζω ολα μαμα οπως λες την καρτα στα 700 και τον επεξεργαστη στα 3.2 τρεχω prime μαζι με furmark και μου βγαζει εχουμε και λεμε θερμοκρασια δωματιου 21.8 idle cpu 26 gpu 33 full load cpu 38-40 μαζι με linx gpu 58 και μια φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Ιανουάριος 23, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 Στη φωτό λέει min 13C , με 21,8C ambient δεν στέκει , Κάτι δεν μετράς καλά , εκτός και αν στο νερό έχεις παγάκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Ιανουάριος 23, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 το 13c min που ειδες ειναι στα core του cpu και οπως ειναι γνωστο ο phenom ii x6 εχει προβλημα σ'αυτο το θεμαγιατι δεν βλεπεις και τις αλλες θερμοκρασιες??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg Ιανουάριος 23, 2012 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 η θερμοκρασία της κάρτας δεν είναι φυσιολογική, μιλάμε για Τ 25 βαθμούς, κάτι το οποίο απλά δεν μπορεί να συμβαίνει με τόσα ψυγεία και μπορεί να σημαίνει μεταξύ άλλων ή οτι δεν παταει καλά το μπλοκ ή εχεις βάλει 1/2 κιλό πάστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Ιανουάριος 23, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 ευχαριστω πολυ madg θα βγαλω το μπλοκ της καρτας να το ξαναδωαπλα βαριεμε να κανω εξαερωση,ειναι το μονο που μου την σπαει στην ολη φασηκαι δεν εχει μπει ενας με μια 480 σε νερακι να μου πει τι του διχνειπαω να βγαλω τα ζουμια για ακομα μια φοραελπιζω να φτιαξει επιτελους το θεμαευχαριστω πολυ ολα τα παιδια που βοηθησαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg Ιανουάριος 23, 2012 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 αφου θα βγάλεις νερα, διόρθωσε και το σωληνα που ενωνει το μικρο κατω ψυγειο με την καρτα γραφικων, (στην φωτο φαινεται να τσακιζει γιαυτο στο λεω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Ιανουάριος 23, 2012 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 τα ειχα βγαλει και λιγο πριν για να φτιαξω αυτο ακριβως αλλα δεν ειδα το μπλοκ της καρτας,δεν ηξερα και τωρα τα ξαναβγαζω μεσα σε μια μερα 2 φορες και αντε παλι............................. τουλαχιστον να φτιαξει και η καρτα........ βλεπω εισαι και γειτονακι εγω κορυδαλλο(εξω) και παλι ευχαριστω αδερφε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιανουάριος 23, 2012 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 alex τρεξε ξεχωριστα furmark & linxοχι ταυτοχρονανα τσεκαρουμε το καθε κομματι χωριστα[MENTION=3403]madg[/MENTION]η διαφορα των 25 βαθμων σαφως και ειναι εφικτηεφοσον αφορα θερμοκρασια καρτας σε πληρη φορτο με παραλληλο πληρη φορτο ολου του συστηματοςαπλα κατ εμε δεν ειναι ικανοποιητικο σαν αποδοση δεδομενου του υπολοιπου κυκλωματοςκαι πιστευω οτι πιθανοτατα κατι παιζει με το vga block (χοντρα pads, σφιξιμο, βουλωμα, θερμοαγωγιμη, καρτα περιπτωση?)μη ξεχναμε οτι η καρτα αυτη εξαλλου ειναι ζεστη απο μονη τηςεπειδη τυχαινει να την εχω, αυτη τη στιγμη αερατη σε ενα Midi lianli εχει 52c idle με Tamb ~22c! και με core @50mhz & ram@101...και τοσο σχεδον παιζει του alex σε πληρη φορτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 24, 2012 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 Δεν το ειχε αναφερει στο 1ο ποστ, αλλα απ τι στιγμη που σε idle η vga ειναι πολυ πανω απο τη CPU, κατι βρομαει.Ακομα κ η 295 μου που ειναι μαλλον ακομα ποιο ζεστη καρτα απ την 480, εχει ιδιες θερμοκρασιες με την CPU.Κ απ οτι θυμαμαι σε ολα μου τα συστηματα, σε idle καταστασεις VGA-CPU ειχαν παρομοιες θερμοκρασιες.Μαλλον δε πατησε καλα το block σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg Ιανουάριος 24, 2012 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 [MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION][MENTION=3403]madg[/MENTION]η διαφορα των 25 βαθμων σαφως και ειναι εφικτηεφοσον αφορα θερμοκρασια καρτας σε πληρη φορτο με παραλληλο πληρη φορτο ολου του συστηματοςαπλα κατ εμε δεν ειναι ικανοποιητικο σαν αποδοση δεδομενου του υπολοιπου κυκλωματοςκαι πιστευω οτι πιθανοτατα κατι παιζει με το vga block (χοντρα pads, σφιξιμο, βουλωμα, θερμοαγωγιμη, καρτα περιπτωση?)μη ξεχναμε οτι η καρτα αυτη εξαλλου ειναι ζεστη απο μονη τηςεπειδη τυχαινει να την εχω, αυτη τη στιγμη αερατη σε ενα Midi lianli εχει 52c idle με Tamb ~22c! και με core @50mhz & ram@101...και τοσο σχεδον παιζει του alex σε πληρη φορτο...για τα δικά σου δεδομένα μπορεί να είναι εφικτή τέτοια διαφορά θερμοκρασίας, για τα δικά μου δεδομένα αυτή η διαφορά σημαίνει λάθος σε πόλλα πράγματα. Από λάθος επιλογή εξαρτημάτων έως λάθος τοποθέτηση κλπ κλπ κλπ. Σκέψου μόνο τα watt που μπορούν να απαγάγουν αυτα τα ψυγεία και πόση ώρα και με τι φορτίο πρέπει να τα "ταιζεις" για να έχεις διαφορά 25 βαθμων στην κάρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιανουάριος 24, 2012 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 για τα δικά σου δεδομένα μπορεί να είναι εφικτή τέτοια διαφορά θερμοκρασίας, για τα δικά μου δεδομένα αυτή η διαφορά σημαίνει λάθος σε πόλλα πράγματα. Από λάθος επιλογή εξαρτημάτων έως λάθος τοποθέτηση κλπ κλπ κλπ. Σκέψου μόνο τα watt που μπορούν να απαγάγουν αυτα τα ψυγεία και πόση ώρα και με τι φορτίο πρέπει να τα "ταιζεις" για να έχεις διαφορά 25 βαθμων στην κάρτα.αυτο σου λεω κι εγω, οτι για τα δεδομενα αυτου του κυκλωματος δεν ειναι ικανοποιητικη η διαφορα αυτηαπλα συμπληρωνω οτι σαφως και ειναι εφικτο να υπαρχει και μπορει να οφειλεται σε χιλια δυο πραγματαοποτε λογικα καταληγουμε στο οτι πιθανοτατα κατι δεν παιζει οπως θα επρεπεκαι πιθανολογω οτι αυτο εχει να κανει με την vga και το block τηςο Alex που εχει στησει το κυκλωμα και πιθανοτατα θα το λυσει κιολαςθα δει τι παιζει ωστε να μας πει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg Ιανουάριος 24, 2012 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 το αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Ιανουάριος 25, 2012 Author #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2012 μετα απο μιση ωρα με prime και furmark εχουμε αυτα εχουμε καποια διαφορα στην καρτα σημαντικη τωρα ειμαστε σιγουροι οτι δεν ειχε πατησει καλα το μπλοκ στην καρτα παω να κοιμηθω καμια ωρα και αυριο ανεβαζω τα ρολογια και ξανανεβαζω............. σας ευχαριστω ολους πολυ αααααααα ξεχασα να πω οτι δεν εχω κανει εξαερωση σχεδον καθολου(μονο λιγο εσφιγγα την σωληνα και την αφηνα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.