cydle Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2012 Καλησπέρα! Εχω μερικα πληκτρολογια Microsoft Curve 2000 και εχουν χαλασει τα κουμπια ENTER απο κοπανημα. Ξερετε μηπως που μπορω να βρω σκετα κουμπια να αγορασω? Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 22, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2012 ebay κοίταξες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cydle Ιανουάριος 23, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 Ναι δεν βρηκα κατι... καμια αλλη ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 23, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 Μην κοπανας τα πληκτρολογια (?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Ιανουάριος 23, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 δεν στέλνεις κανα Mail στην μικροσοφτ? σε μια φίλη μου είχαν στείλει τζάμπα ποδαράκια για το πληκτρολόγιο. Τους είχε στείλει Mail ρωτώντας τους και της τα έστειλαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
cydle Ιανουάριος 27, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2012 Μην κοπανας τα πληκτρολογια (?)Φιλε ειναι για net και εκει ξερεις τι γινεται... οσο και να προσεχεις ολο και καποιος θα βρεθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cydle Ιανουάριος 27, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2012 δεν στέλνεις κανα Mail στην μικροσοφτ? σε μια φίλη μου είχαν στείλει τζάμπα ποδαράκια για το πληκτρολόγιο. Τους είχε στείλει Mail ρωτώντας τους και της τα έστειλανΕχεις μηπως το email? Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Ιανουάριος 27, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2012 όχι,google it.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cydle Ιανουάριος 28, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2012 όχι,google it..Βρηκα αυτο mshcs@microsoft.com.Ελπιζω να ειναι το σωστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.