Jump to content

Eπιτελους XFX 6800GT στα χερια μου.

brwmogazos

Recommended Posts

Αποτι βλεπω με ιδιο επεξεργαστη και παρομοια κλοκς στην καρτα γραφικων τα ιδια σκορ πιανουν στο οβερκλοκερς αρα τα σκορ μου δεν ειναι ασχημα μου φενεται....ειναι λογικα για τζιτι...

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Brwmogaze αν μπορείς πες μας τι κάνει η κάρτα σου και στο 2003 και aquamark... είμαι πολύ περίεργος...σε λίγες μέρες θα την έχω και εγώ και περιμένω πάνω 15κ στο 2κ3 και 9xxxx στο aquamark.

Παντως πολλες εχουν καει τωρα τελευταια...και ουλτρα και τζιτι...και Χ800....τι γινεται ρε παιδι μου...χεχε

Παει και η δικια μου την εδιωξα...8α παρω την ΧΤ η Ουλτρα...παιζουν κατι τρελλες τιμες αν ψαξεις τριγυρω αλλα μονο για αγγλια...

χεχε ναι...μαλιστα την εδωσα σε εναν τυπο που πουλησε την δικια του πριν 2 μερες...αχαχ

Απο εκει ειχα παρει το φρεον μου και αλλα διαφορα...ηταν να παρω την τζιτι μιση τιμη ...μιας και ειναι φιλαρακι και του φερνω πελατες αλλα ακομα να του ερ8ουν καρτες...αντε γεια....

τεσπα...παω για Χ800ΧΤ μαλλον...αν δεν μπορεσω να βρω μια πριν φυγω 8α την παρω απο το φιλαρακι φτηνα και 8α μου την στειλει ελλαδα...

για να δουμε...

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.