Jump to content

Eπιτελους XFX 6800GT στα χερια μου.

brwmogazos

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

ντρεπομαι απλα....24.5 με 4.4γιγα τον επεξεργαστη...26.3 ειχα βγαλει με την Χ800προ

αχαχ

πρεπει να κα8αρισω το λειτουργικο αποψε και να παιζω με τους ντραιβερς...αλλα γενικα σε 01 δεν παει καλα ακουω...μονο σε 03

με μνημες τιποτα...εντελως ξεφτιλα..εχω ξενερωσει γενικα και δεν εχω ασχολη8ει...

ακομα και ο επεξεργαστης μου κανει νερα στα μολισ 4.3 γιγα τρεχοντας τον με πραιμ...αντε γεια...

απο μνημες κρατησα τις δυο που μου δωσαν το καλυτερο οβερκλοκ....βασικα αυτες που ετρεξαν 245 2.5 2 2 5 για πιο πολυ χρονο με λιγοτερα λα8η....αντε γεια...ιδια εβδομαδα παραγωγης ολες...0404..

ειμαι ετοιμος να παραγγειλω πρεσκοτ D0 απο αμερικη αποψε αν δεν μου κατσει καλα....

ρουτ ηταν να κανω φορματ να σου πω την αλη8εια αλλα περιμενω να κατεβουν κατι παιχνιδια και τα λοιπα...αυτο περιμενω...

ειχα μεσα καταλυστ και γενικα τα παντα...

sorry για τα αλλεπαληλα ποστ...απο optimisations ξερει κανεις...δεν ημουν ποτε μεσα σε 3dmark benching και τα λοιπα και δεν κατεχω...

τωρα που 8α τα περασω απο την αρχη τι να κανω? εννοειται οτι 8α το αφησω χωρις χαζοπρογραμματα μεσα οπωσ antivirus...firewall και τετοιες βλακειες...

Κοίτα, δεν ξέρω αν η 6800 συμπεριφέρεται όπως η 5950, αλλά είχε έναν μυστήριο τρόπο να ανεβαίνει... τόσο σε μένα όσο και στου DJD, η κάρτα ήθελε σταδιακό ανέβασμα.... δλδ 5MHz πυρήνα και 5 μνήμη.... χτύπαγε ένα peak, και από εκεί και πέρα ΔΕΝ είχε artifacts, απλά πρέπει να έπαιζε ένα είδος αυτόματης προστασίας και τα score έπεφταν.

Το άλλο παράδοξο, ήταν αυτό με το σταδιακό ανέβασμα... πχ, φτάναμε στο peak στα 500/600(τυχαίες τιμές) ανεβάζοντας σιγά σιγά... αν στο επόμενο reboot δίναμε απ'ευθείας 500/600, οι επιδώσεις έπεφταν αισθητά...

Πολύ μυστήρια κάρτα, αν το έχουν παρατηρήσει κι άλλοι ας το επιβεβαιώσουν.

μητρικη αλλαξα ουτως η αλλως...με ενος φιλου ολοκαινουρια...που ξαναμονταρα...ιδια ακριβως mhz σε μνημες...και πριν τον 3.4 ετρεχα τον 2.8 πολυ ψηλα ρε σθ χωρις προβληματα...

απλα 8α ρικσω μια ματια γρηγορα ποσο πανε οι μνημες...2.5 2 2 5 γιατι οπως σου ειπα τις μιξαρα και διαλεξα 2...

τεσπα...απλα δεν μου ηταν στα8ερος ο επεξεργαστης γιαυτο στραβωσα πιο πολυ....8α δουμε ομως...

Τωρα παω πιο καλα...

24343 ποντους αλλα....

http://service.futuremark.com/compare?2k1=7956616

1:1 242fsb 2.5 2 2 5, 400core 1100mem, το μεγιστο που πανε οι μνημες μου μεμτεστ στα8ερα...

8α του χωσω ιδια κλοκς τωρα με 1προς 1 οι μνημες στα 4.4γιγα ομως...για να δουμε...

Μαλιστα...αλλαξα μνημες και εβαλα ενος φιλου...και τωρα το πραιμ κραταει...στα 4.3....

ενω πριν κολλαγε το πισι και εμενε μαυρη η ο8ονη....οι μνημες λοιπον μαλλον κατι εχουν...

κανονισα να τις παρει ενα απο τα παλικαρια τις OCZ που ειναι εδω κοντα στο μαντσεστερ και να μου τις τεσταρε...και αν χρειαστει αλλαγη...αποτι βλεπω οντως η καρτα γραφικων μου δεν γουσταρει 01 αλλα 03 3dmark

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.