Jump to content

Eπιτελους XFX 6800GT στα χερια μου.

brwmogazos

Recommended Posts

Σημερα ηρ8ε...απο κωλοφαρδια πηρα την καρτα καποιου που ακυρωσε την παραγγελια του...

στο ocuk την πεμπτη 8α τους ερ8ουν αρκετες...οποιος 8ελει λοιπον ας παραγγειλει....

παμε λοιπον...φοτος...

6800gt+box+front.jpg

6800gt+box+back.jpg

6800gt+contents.jpg

6800gt.jpg

6800gt+installed.jpg

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Ναστε καλα παιδια...ευχαριστω...

χωρις φορτιο και με το κουτι ανοιχτο οπως φενεται στην φοτο πιανει 64 βα8μους... σε φορτιο δεν ξερω...γιατι μεχρι να δω αντε γεια 8α εχει πεσει καμια 10αρια μεχρι να μπω στα σετινγκς του driver...

Τα 8ερμομετρακια που εχω βαλει εκει ειναι ασχετα...μετρανε 8ερμοκρασια του mach 2 GT compressora στο μπροστα και πισω μερος του....

Αρχική απάντηση από Brwmogazos [Σήμερα, στις 15:49]

χωρις φορτιο και με το κουτι ανοιχτο οπως φενεται στην φοτο πιανει 64 βα8μους... σε φορτιο δεν ξερω...

Moυ φαίνεται οτι η κάρτα έχει πιο πολύ ανάγκη το prommie απο το cpu!! LOL!!:D:p

επαιζα race driver για λιγη ωρα...καλη φαση...

παιζει να την δωσω και να παρω την Ultra ομως που την εχω βρει φτηνα..

430 και 1140 core/ram δεν ανεξε...και πεταξε restart...αχαχ βγαινουνε και καινουριες ψυκτρες γιαυτα μαλιστα...αρα αν την κρατησω συντομα 8α του βαλω μια...

πρεπει να δω τι γινεται και με αλλους drivers και τα σχετικα...ακομα δεν την πηρα..το ξενερωμα που εχω φαει ομως ειναι με επεξεργαστη αφου ακομα και 4.3 γιγα με 1.7ρευμα δεν ειναι στα8ερος...κιας πηγε 4.7γιγα αρα ισως παρω D0 prescott 3.4E απο αμερικη αποψε...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.